- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende yaaOkurken yasadim resmen
Günoo :)GÜNAYDDDDIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNN CANNNNLLAARRR GUNNAYYYYDIINNNN
Spgan kuru yapcaammm bu ay karar vrrdim . Doktorlar bisey yok diyorlar ama belki vardir.Ay bende yaa
Günnoooooşşyeğenim kucuukken GINDINDINN derdiGünoo :)
Cocuklar hiisedermis boyle seyleri annem hep derBenim.oglan sabah anne diyor senin karnın büyüyecek büyüyecek bebek çıkacak ama hemn çıkmaz zaman var dedi biz sok olduk onun yaninda hic konusmuyoruz bu konuyu hisetti heralde
Bende yapıcam canım yani içini temizliyomuş denemekte fayda var benceSpgan kuru yapcaammm bu ay karar vrrdim . Doktorlar bisey yok diyorlar ama belki vardir.
Hahahaah farklı bi dil :))Günnoooooşşyeğenim kucuukken GINDINDINN derdi
Benim kiziimda 3 yaşında bebek denmekten çok rahatsız oluyor ben bebek değilim ben ablayim abla diyor ee kimin ablasi dedim kuzeni söyler sandim ben kardeşimin ablasıyım kardeşim olunca onun ablası olcam dedi bizde çok şaşırdık birazda duygulandım inşallah hayırlısıyla isteyen herkese rabbim nasip etsin bizede kızım abla olurBenim.oglan sabah anne diyor senin karnın büyüyecek büyüyecek bebek çıkacak ama hemn çıkmaz zaman var dedi biz sok olduk onun yaninda hic konusmuyoruz bu konuyu hisetti heralde
Ama asilama dusunuyoruz yapamam sanirim esim kesin kararliBende yapıcam canım yani içini temizliyomuş denemekte fayda var bence
Hmm eşten kaynaklı sorun olunca aşılama daha iyi oluyor sanırımAma asilama dusunuyoruz yapamam sanirim esim kesin kararli
Hmm eşten kaynaklı sorun olunca aşılama daha iyi oluyor sanırım
[/QUOTE
Evet aynen bizde eşten kaynakli
Erken gebelik testi ne zaman belli eder en erkenBugün yumurtlamamın 7. Günü erken gebelik testi yaptım tek çizgi
Reglden 6 gun once diye yaziyor ama hepsi yalan normal kaset testler daha doğru bilgi veriyor onlara goreErken gebelik testi ne zaman belli eder en erken