• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın herkese bugün yumurtlamanin 4 günü artık testim negatif çıkıyor tabi nasip kısmet ama hiç umutum yok sadece yumurtlama olmadan bi gün önce ilişki oldu eşim kaç gündür rahatsız günleri boş geçtik ☹☹

Benim.oglan sabah anne diyor senin karnın büyüyecek büyüyecek bebek çıkacak ama hemn çıkmaz zaman var dedi 😳biz sok olduk onun yaninda hic konusmuyoruz bu konuyu hisetti heralde 😊
Benim kiziimda 3 yaşında bebek denmekten çok rahatsız oluyor ben bebek değilim ben ablayim abla diyor ee kimin ablasi dedim kuzeni söyler sandim ben kardeşimin ablasıyım kardeşim olunca onun ablası olcam dedi bizde çok şaşırdık birazda duygulandım inşallah hayırlısıyla isteyen herkese rabbim nasip etsin bizede kızım abla olur

Güzeeel hatunlarimm günaydinnnnn :halay: bugün 6 gün önceden yapilan ultra erken gebelik testi yaptimm 🤣🤣 valla cok net gözükmesede hagif bi cizgi var gibi ama emin defilim yinede yarin bida yapcam 🙈🙈 :KK49:
IMG_20190809_095820.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back