- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Pozitif dusunelim ki iyi olsun AMAN AGZIMIZIN TADI BOZULMASINAynenn sağlıklı ve hayırlısı olsun bebişlerimiz inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitif dusunelim ki iyi olsun AMAN AGZIMIZIN TADI BOZULMASINAynenn sağlıklı ve hayırlısı olsun bebişlerimiz inşallah..
Ne biliyim kiiizzz sloganimiz neydi GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIMGEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIMGEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIMGEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIMaallahiiimmm GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM GEBEYIM
Bekarken asla ikiz olsun istemezdim zorlanırım diye ileri de tek tek olsun derdim şimdi rabbim bizi evlat hasretiyle sınıyor ikiz olsun (çekine çekine) istiyorum Biz kır bir erkek bebek olsa artık bir daha gebelikle falan uğraşmasam
Bat ları yazalım mı en basa
benim 10agıstos
Olsun kiz icinde bi anlama var sonucta ha yanlis ha doğruBeni bi sen anladın L Loriklorik sende yanlış anladın
Topigini yedigimo topik senin bu topik benim gezinip duralım bu melette pek tatlı yahuuu
Topiğiniza sıkarımTopigini yedigim
Hayırlı evlat olacaklar ben ruyalarımda goruyorumAmin
İsteyen herkes bu ay hamile olduğunu ögrensin, sağlıklı, hayırlı bebişlerini kucaklarına almaları nasib olsun inşaallah
Kızlar elbet olacak inanıyorum. hepinizzz ANNE olacaksınız. mis kokulu bebeklerinizi kucaklayacaksınız.
şimdi yalnızlığın eşinizle başbaşa birlikte olmanın tadını doya doya yaşayın.
Biraz fazla yasadık biz artık mini mini totislerle oynamak istiyoruz
CAnom sen basa tuttursana konu sahibesi olarak
Bende yumurta gordum gecen ruyamda hem de 6 tane . Kaynanama anlattim :) o da dedi ki kac tane gorduysen o kadae cocugun olcakHayırlı evlat olacaklar ben ruyalarımda goruyorum
Beni yanlıs anlayanlarda bugun fernurGörüyorum.göruyorum aman allahım totem totem.
Kucuk fil gelmis profilindeki fili gorunce oyle diyesim geliyorBnmde 21 agustos balıklama dalayım dedim araya
Actıgım topikten kacırttıracaksın beniTopiğiniza sıkarım
Diyebilirsin kuzum sıkıntı yok severizzzzKucuk fil gelmis profilindeki fili gorunce oyle diyesim geliyor
Sensiz asla reis sen cikarsan ben de cikarimActıgım topikten kacırttıracaksın beni