- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Ben uyanıgımGünaydın gebeyim gebeyim gebeyimciler siziNe örüyonuz hı sesiniz çıkmamış kimse uyanmamış mı yafff
Ne yapıyon nasılsın canımBen uyanıgım
GünaydıınGünaydın gebeyim gebeyim gebeyimciler siziNe örüyonuz hı sesiniz çıkmamış kimse uyanmamış mı yafff
İnşallah canımGünaydııın, ben de burdayım..
Gebeyiz gebeyiz gebeyix inş.ağustos bize bebekle gelsin
Günaydınn kızlar ben de sabah sporumu yaptım duşumu alıp biraz uyukladım şimdi kahvaltımı yapacağım... Stresli bir ay geçirdim ve bu stresi üzerimden atmak için elimden geleni yapıyorum ama hiç kolay değil cahillerle bencillerle doluyken etrafımız..İnşallah canım
Ne yapam canım iste buralarda stres atıyorum sen ne yapıyorsunNe yapıyon nasılsın canım
Aynen yaaNe yapam canım iste buralarda stres atıyorum sen ne yapıyorsun
Noldu ki canım yazdın da ben mi kaçırdım neden stresli ay geçirdinGünaydınn kızlar ben de sabah sporumu yaptım duşumu alıp biraz uyukladım şimdi kahvaltımı yapacağım... Stresli bir ay geçirdim ve bu stresi üzerimden atmak için elimden geleni yapıyorum ama hiç kolay değil cahillerle bencillerle doluyken etrafımız..
Katılıyorum cnm insanlar çok bencil cahil herkes kendini düşünür olmuş eskiden bu kadar değildi sanki..Günaydınn kızlar ben de sabah sporumu yaptım duşumu alıp biraz uyukladım şimdi kahvaltımı yapacağım... Stresli bir ay geçirdim ve bu stresi üzerimden atmak için elimden geleni yapıyorum ama hiç kolay değil cahillerle bencillerle doluyken etrafımız..
Ailesel canım eşimin ailesiyle problem yaşıyorum ara ara ve bu ay ciddi bir tartışma yaşadım kaynanamla.. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bizim derdimiz ne kadın hep kendini düşünüyor yuvamın huzurunu kaçıracak sözler ediyor davranışlar sergiliyor. nefret ediyorum ondan ve kocasından iliklerime kadar elimde değil.Noldu ki canım yazdın da ben mi kaçırdım neden stresli ay geçirdin
kuzuumm eşinle aran nasıl eşinle iyiyysennn amannnn boşver gitsin sallama bizim stres yapmamız lazımmmAilesel canım eşimin ailesiyle problem yaşıyorum ara ara ve bu ay ciddi bir tartışma yaşadım kaynanamla.. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bizim derdimiz ne kadın hep kendini düşünüyor yuvamın huzurunu kaçıracak sözler ediyor davranışlar sergiliyor. nefret ediyorum ondan ve kocasından iliklerime kadar elimde değil.
Valla cnm kaynanasıyla sorun yaşamayan kimse pek yok malesef.zoe biliyorum ama takmamak gerek onun yüzünden eşinle aranı bozmamaua çalış ben hep bozuyodum eşime sarıypdumAilesel canım eşimin ailesiyle problem yaşıyorum ara ara ve bu ay ciddi bir tartışma yaşadım kaynanamla.. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bizim derdimiz ne kadın hep kendini düşünüyor yuvamın huzurunu kaçıracak sözler ediyor davranışlar sergiliyor. nefret ediyorum ondan ve kocasından iliklerime kadar elimde değil.
Eşim tartışmamıza sahit oldu çok üzüldü durgun mutsuz onu böyle görünce daha çok üzülüyorum dedim buradan taşınıp uzaklaşalım kabul etmedi eşşolusu... Ya Allahın güvüne gitmesin ama onları görünce bile içim kararıyor bu kadar nefretimi kazanmayı başardılar helal olsun diyorum.. Haklısın canım takmamam lazım kafaya eşimle birbirimizi seviyoruz zaten eşim iyi olmasa çoktan bitmişti bu iş.kuzuumm eşinle aran nasıl eşinle iyiyysennn amannnn boşver gitsin sallama bizim stres yapmamız lazımmm
Hep dua ediyorum rabbim bu şeytanlardan yuvamı korusun huzurunu bozmasını engellesin diye..Valla cnm kaynanasıyla sorun yaşamayan kimse pek yok malesef.zoe biliyorum ama takmamak gerek onun yüzünden eşinle aranı bozmamaua çalış ben hep bozuyodum eşime sarıypdum
Canım benim haklısın gerçekten de bazen öyle bi yapıyorlar davranıyorlar ki insan nefret ediyor onları görecek gözü olmuyor yani rahat dursalar karışmasalar nolacak sanki kendi evlatları gibi görüp bizlere öyle davransalar sorun kalmayacakAilesel canım eşimin ailesiyle problem yaşıyorum ara ara ve bu ay ciddi bir tartışma yaşadım kaynanamla.. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bizim derdimiz ne kadın hep kendini düşünüyor yuvamın huzurunu kaçıracak sözler ediyor davranışlar sergiliyor. nefret ediyorum ondan ve kocasından iliklerime kadar elimde değil.
Allah’a havale et canım en güzeliHep dua ediyorum rabbim bu şeytanlardan yuvamı korusun huzurunu bozmasını engellesin diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?