Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah o sigara altları yemek yicemizdende değil sırf sigara için bir iki lokma at ağıza bi su iç yak sigara çok haklısın zaten son içişlerim diye b*kunu çıkartıyorum insanın alışkanlıklarını terk etmesi o kadar zor ki Rabbim bıtkınlığını versin inşallah

Harikasın kuzum negatif enerjileri kişeleyim kiş kiş gebeyim ben gebeyim gebeyim

Ah canım benim inşallah :)

İnsallah bitanem birazda bırakma hevesi verirse oldu bu is

Ben de nefret ediyorum esim içiyor neyseki sigaraya zam geldi birakirlar insallah
Ay yok benimki bırakamam azaltırım diyo. Bende her ay sigara parası kadar para bana vercen özel ihtiyaçların için diyorum çok zararlı çıkarız boşver diyo bende vazgeçiyorum

Ay yok benimki bırakamam azaltırım diyo. Bende her ay sigara parası kadar para bana vercen özel ihtiyaçların için diyorum çok zararlı çıkarız boşver diyo bende vazgeçiyorum
ahahahah daha mi zararli cikarmis sigaranin vucuduna verdigi zarari da saymiyor en ucuz sigara 15 lira olmus parlement olmus 17.5benimki birakicam diyor . aama inanmam birakicagina

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…