• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçek olduğunu da görelim amiiiiiinnnnn. Evrene mesajjj gebeyim gebeyim gebeyim . Daha 9 gün var bata sanki regl olucam gibi kasık agrilarim oluyo. Geçen ki gebeligimde De olmuştu inşallah hamile kalırım bu sefer kucağıma sağlıkla alırım çok amiiiinnnn
Cok cok cokkk amiiin🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲❤️❤️😇😇

Kızlar ruyaları kuvvetli olanlar 2. Gebeliklerini bekleyenler isteyenler bu topikimede goz atabilirmi?❤️

Bugun uzuntulu sıkıntılı stresli birgun olmus cogu cicegim icin hicbirinize kıyamam❤
Unutmayalım Allah bekletiyorsa guzellestiriyordur az daha sabır güzelliklerim❤🤲
Hepinizi cok seviyorum bu topike iyi ki diyor ve mesajımızı tekrar gonderiyorum🙏
Gebeyim! Gebeyim! Gebeyim! 🤲
Er yada gec bu gerceklesecek yeni ay yeni umutlarla yine hepbirlikte olacagız😇
Sohbetlerimize katılmayı unutmayın😙
Katılın stres attıkca guzellesin🤪🤣
Canım nanam bende o üzülenlerdenim çok sağol umarım sizlerden güzel haber alırız bu ay ❣️

Bazen isyan etmiyorum ama hep diyorum neden ben diye.. O kadar her istediğini elde eden var ki bu hayatta.. Ben ne istediysem hep bekledim atama için bekle evlilik için bekle evlendim Vajinusmus oldum 4 yıla yakın olmadı bakalım bebek ne kadar bekleticek..

Bazen isyan etmiyorum ama hep diyorum neden ben diye.. O kadar her istediğini elde eden var ki bu hayatta.. Ben ne istediysem hep bekledim atama için bekle evlilik için bekle evlendim Vajinusmus oldum 4 yıla yakın olmadı bakalım bebek ne kadar bekleticek..
Allah sevdigi kullarını sınarmıs bekletirkende verdi hep bir hayır ben buna sahit oldum sanada hayırları gostersin rabbim ki daha cok guclenesin bebegım😇

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back