- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
almistir agizinin payini oohh olsun oğlundan duyunca ne sinir olmustur simdiEvet bizde sonunda kaynanamı susturduk galiba dedi eşim her hamile olana anlatma bize diye oh rahatladım ya ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
almistir agizinin payini oohh olsun oğlundan duyunca ne sinir olmustur simdiEvet bizde sonunda kaynanamı susturduk galiba dedi eşim her hamile olana anlatma bize diye oh rahatladım ya ☺
Ah o sigara altları yemek yicemizdende değil sırf sigara için bir iki lokma at ağıza bi su iç yak sigara çok haklısın zaten son içişlerim diye b*kunu çıkartıyorum insanın alışkanlıklarını terk etmesi o kadar zor ki Rabbim bıtkınlığını versin inşallahYavrum afiyet olsunda kahvaltıdan önce bende senin gibiydim bebek dusunmeye basladıgımdan beri sigara altı yapmadan kesinlikle icmiyorum hatta hic icmiyorum mecbur kalmazsam. kahvaltıdan sonra kahve keyfimi yapıp acılıyorum sende dikkat et buna belli bırakamıyoruz ama kalktıgımızda ve ytmadan hemen once seyini cıkarmayalım
Harikasın kuzum negatif enerjileri kişeleyim kiş kiş gebeyim ben gebeyim gebeyimBugun uzuntulu sıkıntılı stresli birgun olmus cogu cicegim icin hicbirinize kıyamam❤
Unutmayalım Allah bekletiyorsa guzellestiriyordur az daha sabır güzelliklerim❤
Hepinizi cok seviyorum bu topike iyi ki diyor ve mesajımızı tekrar gonderiyorum
Gebeyim! Gebeyim! Gebeyim!
Er yada gec bu gerceklesecek yeni ay yeni umutlarla yine hepbirlikte olacagız
Sohbetlerimize katılmayı unutmayın
Katılın stres attıkca guzellesin❤
Ah ah umarımmİnsallah bitanem insallah teker teker sıramızı salarız bu topikten tek istegim bu❤
İnş cnm vardır bir hayır herşeyde..Allah sevdigi kullarını sınarmıs bekletirkende verdi hep bir hayır ben buna sahit oldum sanada hayırları gostersin rabbim ki daha cok guclenesin bebegım
Valla bu zamana kadar hep sustum aman üzülmesin diye ama artık ben üüzlceğime o üzülsün artıkalmistir agizinin payini oohh olsun oğlundan duyunca ne sinir olmustur simdi
İnsallah bitanem birazda bırakma hevesi verirse oldu bu isAh o sigara altları yemek yicemizdende değil sırf sigara için bir iki lokma at ağıza bi su iç yak sigara çok haklısın zaten son içişlerim diye b*kunu çıkartıyorum insanın alışkanlıklarını terk etmesi o kadar zor ki Rabbim bıtkınlığını versin inşallah
Cansınız can can conconHarikasın kuzum negatif enerjileri kişeleyim kiş kiş gebeyim ben gebeyim gebeyim
Sustukca tepemize cikiyor milletValla bu zamana kadar hep sustum aman üzülmesin diye ama artık ben üüzlceğime o üzülsün artık
Keşke kuzum yaİnsallah bitanem birazda bırakma hevesi verirse oldu bu is❤
Sende cansın başkaaaan iyi ki bu topiği açmışsın bu kadar pozitif insanın bi arada olması tesadüf olamazCansınız can can concon❤❤
Ben de nefret ediyorum esim içiyor neyseki sigaraya zam geldi birakirlar insallahKızlar şu sigarayı hiç sevmiyorum ya ama eşim içiyo malesef bazen ver iççem diyorum ama elime bile yakışmıyor
Ay yok benimki bırakamam azaltırım diyo. Bende her ay sigara parası kadar para bana vercen özel ihtiyaçların için diyorum çok zararlı çıkarız boşver diyo bende vazgeçiyorumBen de nefret ediyorum esim içiyor neyseki sigaraya zam geldi birakirlar insallah
ahahahah daha mi zararli cikarmis sigaranin vucuduna verdigi zarari da saymiyor en ucuz sigara 15 lira olmus parlement olmus 17.5benimki birakicam diyor . aama inanmam birakicaginaAy yok benimki bırakamam azaltırım diyo. Bende her ay sigara parası kadar para bana vercen özel ihtiyaçların için diyorum çok zararlı çıkarız boşver diyo bende vazgeçiyorum
Sende cansın başkaaaan iyi ki bu topiği açmışsın bu kadar pozitif insanın bi arada olması tesadüf olamaz
Yok kuzum ya ne bırakması parası değilde bebiş bıraktırır ancaBen de nefret ediyorum esim içiyor neyseki sigaraya zam geldi birakirlar insallah
Oyyyy kuzum yesinler seniHeh vallah yaaa arasam bulamayacagım hint kumaslarım benim iyiki geldiniz❤