• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yavrum afiyet olsunda kahvaltıdan önce bende senin gibiydim bebek dusunmeye basladıgımdan beri sigara altı yapmadan kesinlikle icmiyorum hatta hic icmiyorum mecbur kalmazsam. kahvaltıdan sonra kahve keyfimi yapıp acılıyorum sende dikkat et buna belli bırakamıyoruz ama kalktıgımızda ve ytmadan hemen once seyini cıkarmayalım🤪😤🙏
Ah o sigara altları 😂😂 yemek yicemizdende değil sırf sigara için bir iki lokma at ağıza bi su iç yak sigara 😂😂😂 çok haklısın zaten son içişlerim diye b*kunu çıkartıyorum insanın alışkanlıklarını terk etmesi o kadar zor ki Rabbim bıtkınlığını versin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰

Bugun uzuntulu sıkıntılı stresli birgun olmus cogu cicegim icin hicbirinize kıyamam❤
Unutmayalım Allah bekletiyorsa guzellestiriyordur az daha sabır güzelliklerim❤🤲
Hepinizi cok seviyorum bu topike iyi ki diyor ve mesajımızı tekrar gonderiyorum🙏
Gebeyim! Gebeyim! Gebeyim! 🤲
Er yada gec bu gerceklesecek yeni ay yeni umutlarla yine hepbirlikte olacagız😇
Sohbetlerimize katılmayı unutmayın😙
Katılın stres attıkca guzellesin🤪🤣
Harikasın kuzum negatif enerjileri kişeleyim kiş kiş 😂😂😂gebeyim ben gebeyim gebeyim 😂😂

Ah canım benim inşallah :)

Ah o sigara altları 😂😂 yemek yicemizdende değil sırf sigara için bir iki lokma at ağıza bi su iç yak sigara 😂😂😂 çok haklısın zaten son içişlerim diye b*kunu çıkartıyorum insanın alışkanlıklarını terk etmesi o kadar zor ki Rabbim bıtkınlığını versin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰
İnsallah bitanem birazda bırakma hevesi verirse oldu bu is🤣❤️

Ben de nefret ediyorum esim içiyor 😂😂neyseki sigaraya zam geldi 😂😂birakirlar insallah
Ay yok benimki bırakamam azaltırım diyo. Bende her ay sigara parası kadar para bana vercen özel ihtiyaçların için diyorum çok zararlı çıkarız boşver diyo bende vazgeçiyorum 😆😆

Ay yok benimki bırakamam azaltırım diyo. Bende her ay sigara parası kadar para bana vercen özel ihtiyaçların için diyorum çok zararlı çıkarız boşver diyo bende vazgeçiyorum 😆😆
😂😂😂😂ahahahah daha mi zararli cikarmis sigaranin vucuduna verdigi zarari da saymiyor 😂 en ucuz sigara 15 lira olmus 😂😂parlement olmus 17.5😂😂benimki birakicam diyor . 😂😂aama inanmam birakicagina 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back