• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah canım
Günaydınn kızlar ben de sabah sporumu yaptım duşumu alıp biraz uyukladım şimdi kahvaltımı yapacağım... Stresli bir ay geçirdim ve bu stresi üzerimden atmak için elimden geleni yapıyorum ama hiç kolay değil cahillerle bencillerle doluyken etrafımız..

Günaydınn kızlar ben de sabah sporumu yaptım duşumu alıp biraz uyukladım şimdi kahvaltımı yapacağım... Stresli bir ay geçirdim ve bu stresi üzerimden atmak için elimden geleni yapıyorum ama hiç kolay değil cahillerle bencillerle doluyken etrafımız..
Noldu ki canım yazdın da ben mi kaçırdım neden stresli ay geçirdin

Katılıyorum cnm insanlar çok bencil cahil herkes kendini düşünür olmuş eskiden bu kadar değildi sanki..

Günaydın kızlarrr zoraki kalktm vallahi. Kafam yanıyo yüzün gözüm çok sıcak ama ellerim üşüyo. Dünden beri adet olckmsm gbi kasıklarımda bi hareketler😞😞😞 migrostan dün bişiler sipariş etmiştim onlar gelcek diye kalktım bekliyorum :KK51:

Noldu ki canım yazdın da ben mi kaçırdım neden stresli ay geçirdin
Ailesel canım eşimin ailesiyle problem yaşıyorum ara ara ve bu ay ciddi bir tartışma yaşadım kaynanamla.. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bizim derdimiz ne kadın hep kendini düşünüyor yuvamın huzurunu kaçıracak sözler ediyor davranışlar sergiliyor. nefret ediyorum ondan ve kocasından iliklerime kadar elimde değil.

Ailesel canım eşimin ailesiyle problem yaşıyorum ara ara ve bu ay ciddi bir tartışma yaşadım kaynanamla.. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bizim derdimiz ne kadın hep kendini düşünüyor yuvamın huzurunu kaçıracak sözler ediyor davranışlar sergiliyor. nefret ediyorum ondan ve kocasından iliklerime kadar elimde değil.
kuzuumm eşinle aran nasıl eşinle iyiyysennn amannnn boşver gitsin sallama bizim stres yapmamız lazımmm :KK55:

Valla cnm kaynanasıyla sorun yaşamayan kimse pek yok malesef.zoe biliyorum ama takmamak gerek onun yüzünden eşinle aranı bozmamaua çalış ben hep bozuyodum eşime sarıypdum

kuzuumm eşinle aran nasıl eşinle iyiyysennn amannnn boşver gitsin sallama bizim stres yapmamız lazımmm :KK55:
Eşim tartışmamıza sahit oldu çok üzüldü durgun mutsuz onu böyle görünce daha çok üzülüyorum dedim buradan taşınıp uzaklaşalım kabul etmedi eşşolusu... Ya Allahın güvüne gitmesin ama onları görünce bile içim kararıyor bu kadar nefretimi kazanmayı başardılar helal olsun diyorum.. Haklısın canım takmamam lazım kafaya eşimle birbirimizi seviyoruz zaten eşim iyi olmasa çoktan bitmişti bu iş.

Valla cnm kaynanasıyla sorun yaşamayan kimse pek yok malesef.zoe biliyorum ama takmamak gerek onun yüzünden eşinle aranı bozmamaua çalış ben hep bozuyodum eşime sarıypdum
Hep dua ediyorum rabbim bu şeytanlardan yuvamı korusun huzurunu bozmasını engellesin diye..

Canım benim haklısın gerçekten de bazen öyle bi yapıyorlar davranıyorlar ki insan nefret ediyor onları görecek gözü olmuyor yani rahat dursalar karışmasalar nolacak sanki kendi evlatları gibi görüp bizlere öyle davransalar sorun kalmayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back