Kızlar keşke bana da yorum yapsanızEki Görüntüle 2296364 burda bir şey var mı sizce kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar keşke bana da yorum yapsanızEki Görüntüle 2296364 burda bir şey var mı sizce kızlar
Cnm ben göremedimEki Görüntüle 2296364 burda bir şey var mı sizce kızlar
İnşâllah yerleşmedir kan tahlili yapın gebelik yoksa hastaneye gidin enfeksiyon olabilir cnmSevgili hanımlar bat 11 Ağustos lakin adetlerin düzensizdir.Birkac gündür sabah ilk idrar acayip kokuyor bugünde idrar yaparken pembemsi kanama geldi.hayal kırıklığı yaşamamak için gebelik testi yapmamaya karar vermiştim acaba yapsam mı yoksa urojiye mi gitmelim korkuyorum
Sağ ol canım cevap için bana da test geçersiz gibi geldiCnm ben göremedim
Sen daha net görüyorsunuz Bi sıkıntı varsa resimden anlasılmıyor tekrarla gecersizse cnmSağ ol canım cevap için bana da test geçersiz gibi geldi
Bugün de olmazsam yarın test yapayım tekrardan en iyisiSen daha net görüyorsunuz Bi sıkıntı varsa resimden anlasılmıyor tekrarla gecersizse cnm
Amin canım inşaAllah ama unutma Rabbim yanına koymaz kimseninHep dua ediyorum rabbim bu şeytanlardan yuvamı korusun huzurunu bozmasını engellesin diye..
Bat bugun mu cnm inş seninledir bebişinBugün de olmazsam yarın test yapayım tekrardan en iyisi
İnşallah canım ama benim umudum yok açıkçası iki gün gecikti adetimBat bugun mu cnm inş seninledir bebişin
Yok öyle deme sonra duayı kabul ettiği ana denk gelirsin Allah korusun bende Üniversitedeyken aman tek derdim ders olsun derdim az daha yılım uzuyorduAmmaaaann imtihanimiz kaynanadan yana varsin olsun
Normalde olurmuydu gecikmeİnşallah canım ama benim umudum yok açıkçası iki gün gecikti adetim
Anladım canım Rabbim inşaAllah tez zamanda nasip etsin bize deGittim canım ama öyle farklı bir şey de yok diğerleri gibi tedavisi yani bir şey kaybetmemişsin
Kuzum bişey göremedim sanki ama telefon çekiminden kaynaklı olabilir iki gün gecikmiş iki gün daha gecikince kan ver en sağlıklısıEki Görüntüle 2296364 burda bir şey var mı sizce kızlar
Bugün de olmazsam yapacağım canım yarın :)Kuzu
Kuzum bişey göremedim sanki ama telefon çekiminden kaynaklı olabilir iki gün gecikmiş iki gün daha gecikince kan ver en sağlıklısı
Cok uyuz oluyorum boyle durumlaradediğimin tersi cikiyor her zamanYok öyle deme sonra duayı kabul ettiği ana denk gelirsin Allah korusun bende Üniversitedeyken aman tek derdim ders olsun derdim az daha yılım uzuyordu
Allah hepimizin evine huzur mutluluk versin bol bol bakara Suresi okunsun bakara Suresi okunan eve şeytan girmezmiş inşaAllah ☺Cok uyuz oluyorum boyle durumlaradediğimin tersi cikiyor her zaman
İnşaAllah olmazsın inşaAllah bebiş vardır Allahım Amin ☺Bugün de olmazsam yapacağım canım yarın :)
Ayy canım inşallah ya ne güzel dua :)İnşaAllah olmazsın inşaAllah bebiş vardır Allahım Amin ☺
Koymasın canım böyle zor bi zamanda hele. Zaten cocuk olmuyor 1.5 yıldır eşimde hız sorunu var stres yaaşamayalım diyoruz şeytan annesi daha çok ortalığı karıştırıyor Milleti kınadı kınadı cocuğu olmuyor diye Allah bizden çıkartıyorAmin canım inşaAllah ama unutma Rabbim yanına koymaz kimsenin
Yerleşmeyse eğer eve gebelik testi için erken midirİnşâllah yerleşmedir kan tahlili yapın gebelik yoksa hastaneye gidin enfeksiyon olabilir cnm