Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım dua et eşinle aran iyi çok şükür üzülüyorsa onun hatrına dayan yoksay onları. ya tam tersi olsaydı eşinle kötü olup ailesiyle çok iyi olsaydın boşver Kimsenin hayatı güllük gülüstanlık değil herkes bir yerlerden çekiyor işte herkes çektiği yeri en büyük dert sanıyor bende dahilim buna :) Allah onları ıslah etsin sanada sabır versin canım benim

Rabbim dert olarak verdi bunları başıma dermanını da tez vakitte göndersin inşallah :)

Amin canım sağol rabbim hepimize şifa deva derman sabır versin kimsenin bizi üzmesine izin vermesin inşallah..

Öyle öyle Allah hiçbirimize başka dert vermesin aminnnn ne yapıyoruz kötü kaynanaları kaynar kazana atıp kaynatıyoruzzz
Altına odun ooohhhhhh yan anasini yaaannnn kotuye kotu ile gidiceksin yoksa sen kotu olursun dislerini gosterme zamani artik

Hadi kızlar oynayın eller yukarı kaynana kaynana cadı gibi kaynana allah var yukarıda benimle uğraşmaa hap kodum hap koydum içine de hap koydum kaynanamın adını kuyruklu yılan koydum. hobaa ohh ohh Düşmanlara nispet ahahah çatla kaynana çat çat çat patla uyuz kaynana pat pat patt oyy tey tey kızlar stres kalmadı valla iki göbecikte siz atın hayde

Ammmaaaannn biiiii meeecaaalllliiiimmmmmmmm

İş de olmasam ne oynamıştım

Kızlar rahimde polip varmış duydunuzmu böyle. Bişey

Sevgili hanımlar bat 11 Ağustos lakin adetlerin düzensizdir.Birkac gündür sabah ilk idrar acayip kokuyor bugünde idrar yaparken pembemsi kanama geldi.hayal kırıklığı yaşamamak için gebelik testi yapmamaya karar vermiştim acaba yapsam mı yoksa urojiye mi gitmelim korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…