canım dua et eşinle aran iyi çok şükür üzülüyorsa onun hatrına dayan yoksay onları. ya tam tersi olsaydı eşinle kötü olup ailesiyle çok iyi olsaydın boşver Kimsenin hayatı güllük gülüstanlık değil herkes bir yerlerden çekiyor işte herkes çektiği yeri en büyük dert sanıyor bende dahilim buna :) Allah onları ıslah etsin sanada sabır versin canım benimEşim tartışmamıza sahit oldu çok üzüldü durgun mutsuz onu böyle görünce daha çok üzülüyorum dedim buradan taşınıp uzaklaşalım kabul etmedi eşşolusu... Ya Allahın güvüne gitmesin ama onları görünce bile içim kararıyor bu kadar nefretimi kazanmayı başardılar helal olsun diyorum.. Haklısın canım takmamam lazım kafaya eşimle birbirimizi seviyoruz zaten eşim iyi olmasa çoktan bitmişti bu iş.
Rabbim dert olarak verdi bunları başıma dermanını da tez vakitte göndersin inşallah :)Canım benim haklısın gerçekten de bazen öyle bi yapıyorlar davranıyorlar ki insan nefret ediyor onları görecek gözü olmuyor yani rahat dursalar karışmasalar nolacak sanki kendi evlatları gibi görüp bizlere öyle davransalar sorun kalmayacak
Aminnnn canımRabbim dert olarak verdi bunları başıma dermanını da tez vakitte göndersin inşallah :)
Amin canım sağol rabbim hepimize şifa deva derman sabır versin kimsenin bizi üzmesine izin vermesin inşallah..canım dua et eşinle aran iyi çok şükür üzülüyorsa onun hatrına dayan yoksay onları. ya tam tersi olsaydı eşinle kötü olup ailesiyle çok iyi olsaydın boşver Kimsenin hayatı güllük gülüstanlık değil herkes bir yerlerden çekiyor işte herkes çektiği yeri en büyük dert sanıyor bende dahilim buna :) Allah onları ıslah etsin sanada sabır versin canım benim
Ammaaaann imtihanimiz kaynanadan yana varsin olsunRabbim dert olarak verdi bunları başıma dermanını da tez vakitte göndersin inşallah :)
Öyle öyle Allah hiçbirimize başka dert vermesin aminnnn ne yapıyoruz kötü kaynanaları kaynar kazana atıp kaynatıyoruzzzAmmaaaann imtihanimiz kaynanadan yana varsin olsun
Öyle öyle Allah hiçbirimize başka dert vermesin aminnnn ne yapıyoruz kötü kaynanaları kaynar kazana atıp kaynatıyoruzzz
Altına odun ooohhhhhh yan anasini yaaannnnÖyle öyle Allah hiçbirimize başka dert vermesin aminnnn ne yapıyoruz kötü kaynanaları kaynar kazana atıp kaynatıyoruzzz
Ammmaaaannn biiiii meeecaaalllliiiimmmmmmmmHadi kızlar oynayın eller yukarı kaynana kaynana cadı gibi kaynana allah var yukarıda benimle uğraşmaa hap kodum hap koydum içine de hap koydum kaynanamın adını kuyruklu yılan koydum. hobaa ohh ohhDüşmanlara nispet ahahah çatla kaynana çat çat çat patla uyuz kaynana pat pat patt oyy tey tey kızlar stres kalmadı valla iki göbecikte siz atın hayde
İş de olmasam ne oynamıştımHadi kızlar oynayın eller yukarı kaynana kaynana cadı gibi kaynana allah var yukarıda benimle uğraşmaa hap kodum hap koydum içine de hap koydum kaynanamın adını kuyruklu yılan koydum. hobaa ohh ohhDüşmanlara nispet ahahah çatla kaynana çat çat çat patla uyuz kaynana pat pat patt oyy tey tey kızlar stres kalmadı valla iki göbecikte siz atın hayde
O ne ayolKiiiizzzçeleeerrrrr sesunun kömürlü agdasi olanini deneyen var mi
Kiz su agda varya makinada isitilanlardanO ne ayol
Gittim canım ama öyle farklı bir şey de yok diğerleri gibi tedavisi yani bir şey kaybetmemişsinBende geldim Denizhan deniz e gitmek için arkadaşım hemşireydi ona da bi görün falan dedi ama gitmedim sonra ona gittin mi hiç
Ayy valla ya ahagaga sen ne is yapıyordun canomAynen yaaben şu an işteym çalışıyorum ama buranın müptelası olduk kıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?