- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Bu gece iğnem vurulacak 11.30 da çok heyecanlıyım Cumartesi aşılama evet tuttu tuttu tuttuTutacak tutacak tuttu
Amin amin amiiiiinnn cok amin en cok cok aminBu gece iğnem vurulacak 11.30 da çok heyecanlıyım Cumartesi aşılama evet tuttu tuttu tuttubu grup toplu hamile
İnşâllah olumlu sonuç alırsın ilk aşılama mıBu gece iğnem vurulacak 11.30 da çok heyecanlıyım Cumartesi aşılama evet tuttu tuttu tuttubu grup toplu hamile
Allah soyletiyor olsun ınsallaaaaaaaaah canımmmmmmmBu gece iğnem vurulacak 11.30 da çok heyecanlıyım Cumartesi aşılama evet tuttu tuttu tuttubu grup toplu hamile
Amin ınsallah canım yuregıne saglıkinşallah nasip olur inşallah gelir bebeğiniz sağlıkla huzurla bereketiyle
Baskan ciddilestin bi anAmin ınsallah canım yuregıne saglık
O is bendeEnerji bizden evrene yollamak sendenbaglantiyi koparma
Ay çok güldümKac ay bekledigimizi soylerken bile pozitifizyaprak dokumundeki hayriye gibi AMAN AGZIMIZIN TADI BOZULMASIN ALI RIZA BEY
Üzül üzül nereye kadar vakti zamanı gelince paşa paşa dolacak bu göbüş lerKac ay bekledigimizi soylerken bile pozitifizyaprak dokumundeki hayriye gibi AMAN AGZIMIZIN TADI BOZULMASIN ALI RIZA BEY
Kac ay bekledigimizi soylerken bile pozitifizyaprak dokumundeki hayriye gibi AMAN AGZIMIZIN TADI BOZULMASIN ALI RIZA BEY
Kac ay bekledigimizi soylerken bile pozitifizyaprak dokumundeki hayriye gibi AMAN AGZIMIZIN TADI BOZULMASIN ALI RIZA BEY
14te hemfikirimYok mu arttıran
Allah daha da cok guldursunnnnnAy çok güldüm
İnşâllah bekletmeden ilkinde tutsun cnmEvet canım ilk
Yuaaa öldüm gulmektenKarının 2 kızı 1 adam için birbirini yiyor, oğlu banka da dolandırıcı, kocası felç, gelini yılan :Aman ağzımızın tadı bozulmasın Alirıza bey
Onun kadar pozitif olamadım şu hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?