- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Siparişler cogaliyornereye siparis veriyorduk tam olarak
Evreneeeeee
Gebeyim gebeyim gebeyim
40ı gecmistir herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siparişler cogaliyornereye siparis veriyorduk tam olarak
Eee de yakinAdımı değiştiriyorum hemen dava açıp
Evrenle aradaki baglantıyı sabit tutmaya calısıyorum ben
Kiiizzz geldin mi seenn aannneeemmm grup baskaniEvreneeeeee
Gebeyim gebeyim gebeyim
40ı gecmistir herhalde
Eee de yakin
Olsun ben işimi garantiye alayımEee de yakin
Yyyyyaaaaaaaaaaaaaa aman bozma sakin o baglantiyiEvrenle aradaki baglantıyı sabit tutmaya calısıyorum ben
Benin deeeBen moku yedim ismim ş ile başlıyor..
Benin deee
Hele helee heleee evrene bagli cani ne zmaan isterseBen hızlı teslimat seçmiştim L Loriklorik önce banaa
Baskan hızınıza yetisemiyo hanımlar cidden harikasınızKiiizzz geldin mi seenn aannneeemmm grup baskani
Bencede bencede kim ne zamandır bekliyor ona göre şey edelimO zaman bu alfabe işini geçelim
Baska elinde kahvesi bacak bacak ustune atmis sirtini da yaslamis bi eli kafasinin ustunden gecirmis sekilde grubu izliyoe su anBaskan hızınıza yetisemiyo hanımlar cidden harikasınız
Bencede bencede kim ne zamandır bekliyor ona göre şey edelim
inşallah nasip olur inşallah gelir bebeğiniz sağlıkla huzurla bereketiyleGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
14. Ay13 ay senden sonra 2inci pozisyondayim
Cok guzel enerjiler alıyorum tamda pozisyonum o suanBaska elinde kahvesi bacak bacak ustune atmis sirtini da yaslamis bi eli kafasinin ustunden gecirmis sekilde grubu izliyoe su an
Peşpeşe gelsin inşallah cnm13 ay senden sonra 2inci pozisyondayim
Enerji bizden evrene yollamak senden baglantiyi koparmaCok guzel enerjiler alıyorum tamda pozisyonum o suan
Yok mu arttıran14. Ay