- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Aaaa inanmıyorum ayrıca icime dogmus yada evren mesajımı kabul etmis resmenBu gece iğnem vurulacak 11.30 da çok heyecanlıyım Cumartesi aşılama evet tuttu tuttu tuttu bu grup toplu hamile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa inanmıyorum ayrıca icime dogmus yada evren mesajımı kabul etmis resmenBu gece iğnem vurulacak 11.30 da çok heyecanlıyım Cumartesi aşılama evet tuttu tuttu tuttu bu grup toplu hamile
Istee buuuu enerji ise yariyor kizÜzül üzül nereye kadar vakti zamanı gelince paşa paşa dolacak bu göbüş ler
İnşallah canım prensesler gibi kendimizi yormadan yatmalı bu ayİnşâllah bekletmeden ilkinde tutsun cnm
Valla yarıyacagını bilsem tüm İstanbulu çıplak ayak koşa koşa gezer hamileyim derim haIstee buuuu enerji ise yariyor kiz
Evren mesajlarımı kabul ediyor gulum duygulandımBaskan ciddilestin bi an
sayfalar renklendi maşallah bizeAmin amin amiiiiinnn cok amin en cok cok amin
ipleri birakmaaa sakinEvren mesajlarımı kabul ediyor gulum duygulandım
Hamile moduna giriyorsun zaten aşılamadan sonra eşin hizmetinde tadını çıkarİnşallah canım prensesler gibi kendimizi yormadan yatmalı bu ay
Amin inşaAllahGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Burnundan getir adamin nazlanHamile moduna giriyorsun zaten aşılamadan sonra eşin hizmetinde tadını çıkar
Bi mesajda bnm için at elin değmişkenEvren mesajlarımı kabul ediyor gulum duygulandım
Aklın kalmasın saglıklı mutlu haberlerle cıkın cıkın gelin emiipleri birakmaaa sakin
Toplu mesaj gonderimi yapıyorum suanBi mesajda bnm için at elin değmişken
Rabbim duy duuuuyyyyAmin inşaAllah
Ay kopamiyorum burdan biri beni kovabilir misToplu mesaj gonderimi yapıyorum suan
Yuppiiiii birde sigarayı bıraksam tam olcakHamile moduna giriyorsun zaten aşılamadan sonra eşin hizmetinde tadını çıkar
Hay Allah razı olsun Rabbim mesajları kabul eylesinToplu mesaj gonderimi yapıyorum suan
Hadi git temiz haberlerle gelAy kopamiyorum burdan biri beni kovabilir mis
Bolca amiiin dilimizden düsürmeyelim gebeyim gebeyim gebeyimHay Allah razı olsun Rabbim mesajları kabul eylesin