- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gece iğnem vurulacak 11.30 da çok heyecanlıyım Cumartesi aşılama evet tuttu tuttu tuttuTutacak tutacak tuttu![]()
Amin amin amiiiiinnn cok amin en cok cok aminBu gece iğnem vurulacak 11.30 da çok heyecanlıyım Cumartesi aşılama evet tuttu tuttu tuttubu grup toplu hamile
![]()
İnşâllah olumlu sonuç alırsın ilk aşılama mıBu gece iğnem vurulacak 11.30 da çok heyecanlıyım Cumartesi aşılama evet tuttu tuttu tuttubu grup toplu hamile
![]()
Allah soyletiyor olsun ınsallaaaaaaaaah canımmmmmmmBu gece iğnem vurulacak 11.30 da çok heyecanlıyım Cumartesi aşılama evet tuttu tuttu tuttubu grup toplu hamile
![]()
Amin ınsallah canım yuregıne saglıkinşallah nasip olur inşallah gelir bebeğiniz sağlıkla huzurla bereketiyle![]()
Baskan ciddilestin bi anAmin ınsallah canım yuregıne saglık![]()
O is bendeEnerji bizden evrene yollamak sendenbaglantiyi koparma
Ay çok güldümKac ay bekledigimizi soylerken bile pozitifizyaprak dokumundeki hayriye gibi AMAN AGZIMIZIN TADI BOZULMASIN ALI RIZA BEY
![]()
Üzül üzül nereye kadar vakti zamanı gelince paşa paşa dolacak bu göbüş lerKac ay bekledigimizi soylerken bile pozitifizyaprak dokumundeki hayriye gibi AMAN AGZIMIZIN TADI BOZULMASIN ALI RIZA BEY
![]()
Kac ay bekledigimizi soylerken bile pozitifizyaprak dokumundeki hayriye gibi AMAN AGZIMIZIN TADI BOZULMASIN ALI RIZA BEY
![]()
Kac ay bekledigimizi soylerken bile pozitifizyaprak dokumundeki hayriye gibi AMAN AGZIMIZIN TADI BOZULMASIN ALI RIZA BEY
![]()
14te hemfikirimYok mu arttıran![]()
Allah daha da cok guldursunnnnnAy çok güldüm![]()
İnşâllah bekletmeden ilkinde tutsun cnmEvet canım ilk![]()
Yuaaa öldüm gulmektenKarının 2 kızı 1 adam için birbirini yiyor, oğlu banka da dolandırıcı, kocası felç, gelini yılan :Aman ağzımızın tadı bozulmasın Alirıza bey![]()
Onun kadar pozitif olamadım şu hayatta