- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
İsimiz yine eylüle kaldı deseneKuzu takvime çok güven olmuyor 24 saat yaşıyor yumos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsimiz yine eylüle kaldı deseneKuzu takvime çok güven olmuyor 24 saat yaşıyor yumos
Bakalım kuzum ınsallah tutarrrBildogim kadariyla yumurtladiktan sonda 24 ile 36 saat diye okumustum . Ama sperm rahim icinde maksimun 3 gun canli kalabiliyormus .
Aralıkta 465 arnavutköyde özel Bi hastanedeNe zaman cekildin nerde cekildin ne kadar cekildin
Ben sana eşlik ederim üzülme geç olsun güç olmasınİsimiz yine eylüle kaldı desene
Verseydin rüşvetKiz vallaha cok canim cekti tam dayaliklar rusvetle is yaptiriliyor resmen
yok kalsin rusvetsiz is yapmayi ogrensinVerseydin rüşvet
Insallah tutcak allah ol ve olur olmayacak bisey degil imkansiz da degilBakalım kuzum ınsallah tutarrr
Evet uygunmuş ama simdi bence fiyatlari guncellenmistir ozeller acımıyorlar paraya .Aralıkta 465 arnavutköyde özel Bi hastanede
Evet araştırmadan gitmemek en doğrusu canımAnladım canım en temizi özelde halletmek zaten ama beni yaslayıp ballayan doktor ozeldede oldu Loriklorikin dedigi hastaneyi bir arastırıcam ama aynı gunde veriyolarmıs sonucu istanbulda
Ben sana eşlik ederim üzülme geç olsun güç olmasın
İnsallahh balaammInsallah tutcak allah ol ve olur olmayacak bisey degil imkansiz da degil
um insallah gerek kalmazEvet araştırmadan gitmemek en doğrusu canım
Hosgeldin tatlımBi konu buldum burda☺☺☺iyi geceler herkese bayanlar bende agustosta çok istiyorum daha doğrusu aylardır istiyorum nasip belkide buaydir
Ovulasyon testi deniyorum ilk kez bu ay bide bak tarçın corekotu varmi artiran
Duy sesimiziii evren bizzz gebeyiiiiiiiizzzzz gebeyiimm gebeeeHosgeldin tatlım
Kurlerle pek aramız yok bizim ama insallah sana yarar ben bu ay olmazsa hacamat yaptırıcam olmayan arkadaslarla da eylul topikinde bulusucam hamile olanlarda gelmek isterlerse bekleriz bende hamile olursam insallah o topik yeniden acılacak❤ İsteyen ben dahil herkes icin evrene mesaj gondermeye hazırım ben gebeyim gebeyim gebeyim
Kafa goz dalarız ama heeeee agresifiz konpleksliyiz asabiyizDuy sesimiziii evren bizzz gebeyiiiiiiiizzzzz gebeyiimm gebeee
Kadin gucu adina GEBEYIIIIZZZZZZZZZZZ ULLEEYYNNN EVRENCIKKafa goz dalarız ama heeeee agresifiz konpleksliyiz asabiyiz
yok kalsin rusvetsiz is yapmayi ogrensin
Olabilir cnmEvet uygunmuş ama simdi bence fiyatlari guncellenmistir ozeller acımıyorlar paraya .