• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi konu buldum burda☺☺☺iyi geceler herkese bayanlar bende agustosta çok istiyorum daha doğrusu aylardır istiyorum😅😅 nasip belkide buaydir
Ovulasyon testi deniyorum ilk kez bu ay bide bak tarçın corekotu😅😅 varmi artiran

Bi konu buldum burda☺☺☺iyi geceler herkese bayanlar bende agustosta çok istiyorum daha doğrusu aylardır istiyorum😅😅 nasip belkide buaydir
Ovulasyon testi deniyorum ilk kez bu ay bide bak tarçın corekotu😅😅 varmi artiran
Hosgeldin tatlım😇
Kurlerle pek aramız yok bizim ama insallah sana yarar ben bu ay olmazsa hacamat yaptırıcam olmayan arkadaslarla da eylul topikinde bulusucam🤣 hamile olanlarda gelmek isterlerse bekleriz😙 bende hamile olursam insallah o topik yeniden acılacak🤣❤️ İsteyen ben dahil herkes icin evrene mesaj gondermeye hazırım ben gebeyim gebeyim gebeyim🤲🤲🤲

Hosgeldin tatlım😇
Kurlerle pek aramız yok bizim ama insallah sana yarar ben bu ay olmazsa hacamat yaptırıcam olmayan arkadaslarla da eylul topikinde bulusucam🤣 hamile olanlarda gelmek isterlerse bekleriz😙 bende hamile olursam insallah o topik yeniden acılacak🤣❤ İsteyen ben dahil herkes icin evrene mesaj gondermeye hazırım ben gebeyim gebeyim gebeyim🤲🤲🤲
Duy sesimiziii evren bizzz gebeyiiiiiiiizzzzz gebeyiimm gebeee 😍😍🤗🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back