- 30 Mayıs 2019
- 298
- 658
- 31
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.581
Sizin ne zaman kaç çıktı değerinizBende değerin yükselmesini bekliyorum hadi inşaAllah sana da dua edicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin ne zaman kaç çıktı değerinizBende değerin yükselmesini bekliyorum hadi inşaAllah sana da dua edicem
06.07 yani Cumartesi 41.11 çıktıSizin ne zaman kaç çıktı değeriniz
Adetiniz geçtikten sonra mı yoksa adet öncesi mi bu değerler06.07 yani Cumartesi 41.11 çıktı
08.07 Pazartesi 128.87 yarın tekrarlıcam Cumartesi doktor kontrolü var
O da üflemiyor kız çok sıcak diye yanaştırmıyorsüle kucan üflesinn
Adete 4 gün vardı benim deAdetiniz geçtikten sonra mı yoksa adet öncesi mi bu değerler
Ben henüz doktora gitmedim. Bir şey dedi mi doktorunuz siz gittiniz miAdete 4 gün vardı benim de
Gitmedim telefondan attım sonuçları ama o çağırdı gel diye bende endişeliyim içim rahat değil nedense yarın ki değer 250 ye ulaşırsa bir sıkıntı Yok ama aksini düşünmek istemiyorum.bu arada her gün değil 2 günde bir ölçtürün değerleriniziBen henüz doktora gitmedim. Bir şey dedi mi doktorunuz siz gittiniz mi
Biliyorum öyle olması gerektiğini ama ilk gün 14 çok düşük olunca baya bi çöktüm o yüzden gittim ertesi gün. Benim bugün kaç çıkmalı 51 di en son 2 gün sonra kaç çıkmalı rahatlamam için ?Gitmedim telefondan attım sonuçları ama o çağırdı gel diye bende endişeliyim içim rahat değil nedense yarın ki değer 250 ye ulaşırsa bir sıkıntı Yok ama aksini düşünmek istemiyorum.bu arada her gün değil 2 günde bir ölçtürün değerlerinizi
102Biliyorum öyle olması gerektiğini ama ilk gün 14 çok düşük olunca baya bi çöktüm o yüzden gittim ertesi gün. Benim bugün kaç çıkmalı 51 di en son 2 gün sonra kaç çıkmalı rahatlamam için ?
Bence fazla çıkıcak Allah’ın izniyle öyle hissediyorum
Bence fazla çıkıcak Allah’ın izniyle öyle hissediyorum
Bugün mü vermiştin ? Kayıt numarasını iste sağlık ocağını arayıp internetten sağlık ocağı tahlil yaz tc ve kayıt numarasıyla bakılıyor.ben ilk kızımda gece 12 de bakmıştım sonuç o zaman çıkmıştı bunda gece 2 ye kadar bekledim çıkmamıştı sabah 9 da çıktı
Aldım canım numara var elimde bakıyorum sürekli. Sabah 09.30 da verdim. Çıkınca yazarım burayaBugün mü vermiştin ? Kayıt numarasını iste sağlık ocağını arayıp internetten sağlık ocağı tahlil yaz tc ve kayıt numarasıyla bakılıyor.ben ilk kızımda gece 12 de bakmıştım sonuç o zaman çıkmıştı bunda gece 2 ye kadar bekledim çıkmamıştı sabah 9 da çıktı
Ayy hadi inşaAllah bekliyorum güzel haberlerini . Ben gebeliğin yanı sıra diğer tetkikleri de istemiştim ondan da gecikmiş olabilir benimkisiAldım canım numara var elimde bakıyorum sürekli. Sabah 09.30 da verdim. Çıkınca yazarım buraya
Benim bi 15 gün önce sağlık ocağında tüm değerlerime bakılmıştı. O yüzden tekrar bakmadı sadece betaya baksak yeter dediAyy hadi inşaAllah bekliyorum güzel haberlerini . Ben gebeliğin yanı sıra diğer tetkikleri de istemiştim ondan da gecikmiş olabilir benimkisi
Ben iş yerinden zor iZin aldım betaya bakalım diğerlerini sonra yaparız dedi bende rica ettim hepsine bakılsın ki bu hafta bir daha gelmiyim dedimBenim bi 15 gün önce sağlık ocağında tüm değerlerime bakılmıştı. O yüzden tekrar bakmadı sadece betaya baksak yeter dedi
benim bat ayni ya, sanirim 15 temmuz . ama benden öyle gecikince gebelik fln bekleme yani, adet duzenim son aylarda özerkligini ilan etti , takiliyor yani:) bugun 31. gunum, taminen 1 hafta icinde gelecek kendisi keyfi olursA:)@ezgiiietommmm , @ignores , @Kelebekan ,@Vizeci06 , guzelgunler2019 kızlar durumlar nedir varsa yeni batları alayım mı ?
Aynen canım devam edecen ve evet aynı saatlerde yapmaya özen göster testin geçerliliği için e hadi bakalım hayırlısıKızlarr yarından itibaren ovulasyon testini yapmaya baslayacagım sabah kalktıgımızda ilk saatlerde mı yapmalı gun içinde mi yapmalı, hep aynı saatlerde yapmalıyım dımi testi? birde adetim yarın bitmiş oluyor yarın baslarsam pik görene kadar devam edeceğim yani dimi