- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 32
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.401
Öff boşu boşuna beklemekte daha fazla yoruyorr insanıSağol canım, sabahki oturum erken bitti şükür.. Öğleden sonra yedek olduğum için 4 buçuğa kadar duracakmışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öff boşu boşuna beklemekte daha fazla yoruyorr insanıSağol canım, sabahki oturum erken bitti şükür.. Öğleden sonra yedek olduğum için 4 buçuğa kadar duracakmışım
Sıkma canını kuzu,zamanı var demek ki daha. Hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde gelsin.Bende bugun yarın olcam cnm aynı dusuncedeyım nabalım buau olmadı testler negatıf
Bu kadar çabuk bulantı belirtisi yapar mı ki? Erken gebelik testin varsa yaparsan iyi olurKızlar ya bugün çok kötüyüm. Akşamdan beri ateş basıyor, bulantım da var. Bunlar gebelik belirtisi değildir dimi? Bir de sınav görevim var bugün 2 tane Birazdan çıkacağım evden, 4 buçuğa kadar sürecek. Off nasıl dayanacağım yaa..
Bakalım adetı beklıorm cnmSıkma canını kuzu,zamanı var demek ki daha. Hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde gelsin.
Bende normal yaptım negatıf yarın adet gunumBugun erken gebelik testi yaptım ama negatıftı bu ayda olmadı ya nasip
Öff boşu boşuna beklemekte daha fazla yoruyorr insanı
Girişte üst arama görevi verdiler, ayy hem yorucu gem sinir bozucuydu.
Bence yapmaz ama bilemedim. Erken gebelik yok da gebelik testim var 2 tane, bat geçmeden yapmayacağım onları da..Bu kadar çabuk bulantı belirtisi yapar mı ki? Erken gebelik testin varsa yaparsan iyi olur
Evet yapma canım bende yapmayacaktım güya dayanamadım yaptım yine hüsran bak erken gebelik testi negatıf cıktı, bidaha adrtim gecmeden asla yapmayacagım test mestBence yapmaz ama bilemedim. Erken gebelik yok da gebelik testim var 2 tane, bat geçmeden yapmayacağım onları da..
Ben de geçen ay erken gebelik testi yapmıştım bata 2 gün kala mı neydi, gerçekten insan üzülüyor negatifi görünce.. Ki daha deneyeli 6 ay falan oluyorEvet yapma canım bende yapmayacaktım güya dayanamadım yaptım yine hüsran bak erken gebelik testi negatıf cıktı, bidaha adrtim gecmeden asla yapmayacagım test mest
Merhaba hoş geldin canım :) Kaç yaşındasın, ne kadarlık evlisin? Ben de pek bebek düşünmüyordum ama bu yola girdiğin an nedense hemen olacakmış hissi oluyor başta, sonra 2 ay 3 ay diye diye 6. aya geldik hala deniyoruz bir şey yok meydanda :) İnşallah en kısa zamanda hayırlısı olur hakkımızda..Merhaba tatlis anne adayları bende katılayım araniza belki bir cesaret bebiş düşünürüm
Merhaba canim teşekkürler 29 yaşındayım 5 yıllık evliyim eşim istiyordu birkaç aydır ben yok diyordum alındı galiba şimdi bende istemiyorum diyor :) kendi düşüncesini onemsemedigimi zannetti galiba . Bende bu fikre alışmak için araniza katılayım dedim şu an korunuyoruz . Inşallah hayırlısıyla isteyen her anne adayı kucağına sağlıkla alır bebisini çok güzel bir duygu . Lakin büyütmek te bir o kadar zor o yüzden tam karar vermek lazım. Sen kaç yasindasinMerhaba hoş geldin canım :) Kaç yaşındasın, ne kadarlık evlisin? Ben de pek bebek düşünmüyordum ama bu yola girdiğin an nedense hemen olacakmış hissi oluyor başta, sonra 2 ay 3 ay diye diye 6. aya geldik hala deniyoruz bir şey yok meydanda :) İnşallah en kısa zamanda hayırlısı olur hakkımızda..
Ben de 30 yaşındayım, Kasım da 3 yıllık olacak inşallah evliliğimiz.. Biz de 6 ay öncesine dek çocuk konusunda pek hevesli değildik, sonra ne olduysa bu fikre ısınmaya başladık. İlk aylarda bazen korunduk bazen korunmadık. Bu ay da ilk kez ovülasyon testiyle yumurtlama günümü tespit edip denedik bakalım tutacak mı :) Aslında bir çocuk yetiştirmek beni fazlasıyla tedirgin ediyor böyle bir zamanda.. Layığıyla yetiştirebiliriz umarım.Merhaba canim teşekkürler 29 yaşındayım 5 yıllık evliyim eşim istiyordu birkaç aydır ben yok diyordum alındı galiba şimdi bende istemiyorum diyor :) kendi düşüncesini onemsemedigimi zannetti galiba . Bende bu fikre alışmak için araniza katılayım dedim şu an korunuyoruz . Inşallah hayırlısıyla isteyen her anne adayı kucağına sağlıkla alır bebisini çok güzel bir duygu . Lakin büyütmek te bir o kadar zor o yüzden tam karar vermek lazım. Sen kaç yasindasin
Inşallah hayırlısı ile gelsin :)Ben de 30 yaşındayım, Kasım da 3 yıllık olacak inşallah evliliğimiz.. Biz de 6 ay öncesine dek çocuk konusunda pek hevesli değildik, sonra ne olduysa bu fikre ısınmaya başladık. İlk aylarda bazen korunduk bazen korunmadık. Bu ay da ilk kez ovülasyon testiyle yumurtlama günümü tespit edip denedik bakalım tutacak mı :) Aslında bir çocuk yetiştirmek beni fazlasıyla tedirgin ediyor böyle bir zamanda.. Layığıyla yetiştirebiliriz umarım.
Amin teşekkür ederim kuzumCanım çok tebrik ederim.Sağlıkla ilerlesin
Galiba en şanslı benim yedek salon cıktı bana da ögrenci gelmedi yarım saat bekleyip geldim öğretmen anneler topiği mi açsak acabaSağol canım
Hadi ya, öyleyse razıyım buna..
Sağol canım, sabahki oturum erken bitti şükür.. Öğleden sonra yedek olduğum için 4 buçuğa kadar duracakmışım
Çok iyi olmuş canım senin için.. Bugün de 11de bitti benim görev.. Haftaya da kpss var. Normalde sınav görevi hiç almıyorum ama bu sene alasım tuttu pişman oldum sıcaklardaGaliba en şanslı benim yedek salon cıktı bana da ögrenci gelmedi yarım saat bekleyip geldim öğretmen anneler topiği mi açsak acaba
Aynen süper oldu ben bile şaşırdım normalde böyle şeyler bana hiç denk gelmezdi.. Branşın Matematik senın?Çok iyi olmuş canım senin için.. Bugün de 11de bitti benim görev.. Haftaya da kpss var. Normalde sınav görevi hiç almıyorum ama bu sene alasım tuttu pişman oldum sıcaklarda
Branşın ne senin?