- 26 Nisan 2019
- 5.374
- 8.903
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.381
Elimde test yok bilerek almıyorum stres yapmayım diye yarin aliyim pazar sabahi ilk idrarla deneyimKız bir daha yapsana test nolcak eninde sonunda öğrenicen zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimde test yok bilerek almıyorum stres yapmayım diye yarin aliyim pazar sabahi ilk idrarla deneyimKız bir daha yapsana test nolcak eninde sonunda öğrenicen zaten
hayırlı olsun inşallah güzel bir değerEki Görüntüle 2285718
Kızlarr kan testi verdim sonucu mail olarak istedim :)
Evet maalesef 0 yazıyor inşallah bir dahaki ayaBen tewt yaptim sonuc negatif sanirim
Amin inşaAllahhayırlı olsun inşallah güzel bir değer
Hayırlısı olsun canım bol bol dua edelim inşallah önümüzdeki ayaBen tewt yaptim sonuc negatif sanirim
Ya şöyle sorulara sinir oluyorum. Ya istemiyorumdur ya da olmuyordur, iki durumda da kime ne?ne güzel ya az kalmış senin , ayy rabbim tez zamanda versin
hamile arkadaş ile konuştum , moralim bozuluyor istemeden , sen ne zaman yapıyon diyo hep modum düştü bi anda , sabah oysa ki çok umutluydum
Çok geçmiş olsunKızlar ya bugün çok kötüyüm. Akşamdan beri ateş basıyor, bulantım da var. Bunlar gebelik belirtisi değildir dimi? Bir de sınav görevim var bugün 2 tane Birazdan çıkacağım evden, 4 buçuğa kadar sürecek. Off nasıl dayanacağım yaa..
Bende de ateş vardı bu hafta. Durduk yere yanıyodu yüzüm. Hamiş belirtisi. İnşallah olurKızlar ya bugün çok kötüyüm. Akşamdan beri ateş basıyor, bulantım da var. Bunlar gebelik belirtisi değildir dimi? Bir de sınav görevim var bugün 2 tane Birazdan çıkacağım evden, 4 buçuğa kadar sürecek. Off nasıl dayanacağım yaa..
Canım çok tebrik ederim.Sağlıkla ilerlesinEki Görüntüle 2285718
Kızlarr kan testi verdim sonucu mail olarak istedim :)
Kısmet bir daha ki aya canımcım hiç sıkma canınıBen tewt yaptim sonuc negatif sanirim
Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine çok yormamaya çalış.Kızlar ya bugün çok kötüyüm. Akşamdan beri ateş basıyor, bulantım da var. Bunlar gebelik belirtisi değildir dimi? Bir de sınav görevim var bugün 2 tane Birazdan çıkacağım evden, 4 buçuğa kadar sürecek. Off nasıl dayanacağım yaa..
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Hadi ya, öyleyse razıyım buna..Bende de ateş vardı bu hafta. Durduk yere yanıyodu yüzüm. Hamiş belirtisi. İnşallah olur
Sağol canım, sabahki oturum erken bitti şükür.. Öğleden sonra yedek olduğum için 4 buçuğa kadar duracakmışımCanım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine çok yormamaya çalış.
Bende bugun yarın olcam cnm aynı dusuncedeyım nabalım buau olmadı testler negatıfGünaydınn kızlaarrr
Şükür bugün regl oldum. Tatil zamanıma denk gelecek diye çok korkmuştum. Hem bir an önce olsun bitsin şu kimyasaldan kurtulayımda değerlendirmeye başlayayım artık.