- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
Merhaba hoşgeldin , bat tarihi günü neydi alayım canım. 2.Deneme daha o yüzden stres yapmıyoruz :Benim de ikinci denemem olacak bat 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hoşgeldin , bat tarihi günü neydi alayım canım. 2.Deneme daha o yüzden stres yapmıyoruz :Benim de ikinci denemem olacak bat 2
Canım aslanpençesi kullandın mı ? bir arkadaş prolaktini onun sayesinde düşürdüMerhabaa genelde testle yapıyorum ama benim prolaktin sorunum var o yüzden ovu yakalamam pek bişey ifade etmiyo Bakalım bu ay doktor nasıl bi yol önercek tedaviye başlicaz nasipse salı günü
Canım bat tarihin ne ?Yani çok emin değilim tabii ki. Beni de listenize alın 2 senelik evliyim 1,5 senedir istiyoruz hiçbir sağlık problemimiz çıkmadı. 1,5 senedir istiyoruz ama 6 aydır falan çok ciddi şekilde istiyoruz diyeyim. Ama nasip olmadı, olmadıkça daha da streslindik maalesef
Kullandım kuzum ama benim hipofiz bezimde adenom olduğu için önceliği ona veriyolar. İlaçla onu küçültmek istiyolar o yüzden ilacı bırakamıyorum ilaçla da çok düşüyo 0 oluyo bi dengeyi bulamadık Sen ne zamandır istiyosun?Canım aslanpençesi kullandın mı ? bir arkadaş prolaktini onun sayesinde düşürdü
2 temmuz batMerhaba hoşgeldin , bat tarihi günü neydi alayım canım. 2.Deneme daha o yüzden stres yapmıyoruz :
Ben geçen yıl eylül ayında başladım çalışmalara 4. ay hamile kalmıştım düşük yaşadım , ara verdim snra tekrar döndüm sahalara ramazandan önce bişi çıkmadı , ramazandan dolayı o ay boş geçti bakalım bu ay inşallah bişiler olurKullandım kuzum ama benim hipofiz bezimde adenom olduğu için önceliği ona veriyolar. İlaçla onu küçültmek istiyolar o yüzden ilacı bırakamıyorum ilaçla da çok düşüyo 0 oluyo bi dengeyi bulamadık Sen ne zamandır istiyosun?
Oh çok şükür hamile kalabiliyosun inşallah tez vakitte alırız bi miniş haberiBen geçen yıl eylül ayında başladım çalışmalara 4. ay hamile kalmıştım düşük yaşadım , ara verdim snra tekrar döndüm sahalara ramazandan önce bişi çıkmadı , ramazandan dolayı o ay boş geçti bakalım bu ay inşallah bişiler olur
biraz geç oluyor ama tutuyor inşallah bu kez çok beklemem ya , hep beraber alalım o güzel haberleri inşallahOh çok şükür hamile kalabiliyosun inşallah tez vakitte alırız bi miniş haberi
İnşallah canım Allah kimseye evlat özlemi çektirmesin benim biraz daha sürem var gibi ama bakalım inşallah daha çok beklemembiraz geç oluyor ama tutuyor inşallah bu kez çok beklemem ya , hep beraber alalım o güzel haberleri inşallah
BAT tarihi nedir?Canım bat tarihin ne ?
aminn canımmm inşallah , hiçte belli olmaz bu işler , bakarsın ummadığın alırsın güzel haberiİnşallah canım Allah kimseye evlat özlemi çektirmesin benim biraz daha sürem var gibi ama bakalım inşallah daha çok beklemem
Bat tarihi ne demekBat tarihi 12 temmuz
güzel canım o marka da
Beklenen Adet TarihiBat tarihi ne demek
Beklenen Adet Tarihi canımBAT tarihi nedir?
Tesekkur ederimBeklenen Adet Tarihi
Merhabalar , kaç yaşındasınız acaba ? Doktor mu değiştirseydiniz bir başka uzman görüşü alsaydınbenim tüm umudum bitik
regl bile olmuyorum ilaçlarla bir kaç oldum o kadar (
yumurtalıkların bitmiş dedi doktor
ilçalarla oldurduk hepsi kalitesiz çıktı.. şimdi ne halde hiç bilmiyorum