Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hoşgeldin , olsun sen yine de hiç kasma sıkıntı ettikçe olumsuz olur bak. Doktora gittin mi hiç kontrole falan?
Üç ay öncesinde gitmiştim,rahmin temiz olduğunu bir problem olmadığını söylemişti,beklemedeyiz bakalım,bende folik asit kullanıyorum🙌🏻
 
Merhaba canım hoşgeldin :) mevet tarihlerimiz çok yakın . Göğüslerde dolgunluk ve sızı var. Bugünde kasığımda batma var, popmda ağrıyo , bir de beyaz sıvı akıntımda var hayırlar olsun diyelimm. Sende var mı peki?
Hos buldum cnm 😊 Evet ya bende de beyaz akinti var . Bi ara ole cok geliodu ki herlde yumurtlma akintisidr dedim. Gun icerisinde goz kararmasi yasiorm.bulanti falan yok. Gogsumun de ucu agrio kasinio surekli
 
Evet canım herkesin yumurtlama tarihleri farklı probramlar yanlış gösteriyor , en sağlıklısı ovulosyon testi . Ovulosyon harici günlerde hamiş kalma şansı çok düşük. Evet bazı arkadaşlar lekelnme yaşıyor , inşallah seninde öyledirr
İnşallah canım zaten dediğim gibi bu ayda olmazsa ovülasyon testiyle bakıcam. Gerçi ne kadar bakarsan bak allah nasip etmedikçe olmuyor. :KK12:
 
Bu sitede okumuştum adet ağrılarına ve yumurtlamaya yardımcı oluyormuş. İnternetten detaylı araştırdım. Kadınlar için şifa diyorlar. Benimde adet ağrılarım çok şiddetli doğum sancısı çeker gibi, birde yumurtlamaya yardımcı olduğundan hamile kalmayı kolaylaştırdığı için denemeye başladım.
ben bitki çaylarından korkuyorum canım ya , doktorum sürekli içmek düşüğe neden olduğunu söylemişti tavsiye etmedi bana. ben yumurta kalitesi için bal tarçın çörekotu yapmıştım regli olursam yine başlıcam
 
Merhaba. Beni de listeye dahil edebilir misiniz acaba ? Bat 15.07.2019 Ayrıca bu başlığı açtığınız için de ayrıca teşekkürler.
 
İnşallah canım zaten dediğim gibi bu ayda olmazsa ovülasyon testiyle bakıcam. Gerçi ne kadar bakarsan bak allah nasip etmedikçe olmuyor. :KK12:
Koalacım ikimiz aynı zamanda çalışmaya başlamış bulunuyoruz daha fazla hiiiç beklemeden haberi alırız diye umuyorumm :KK50:
 
X