- 14 Haziran 2019
- 13.276
- 47.004
- Konu Sahibi balbocegi35
Bencede hemen umutsuzluğa kapılıp moralini bozma bir başka doktora daha danış derim bendeMerhabalar , kaç yaşındasınız acaba ? Doktor mu değiştirseydiniz bir başka uzman görüşü alsaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede hemen umutsuzluğa kapılıp moralini bozma bir başka doktora daha danış derim bendeMerhabalar , kaç yaşındasınız acaba ? Doktor mu değiştirseydiniz bir başka uzman görüşü alsaydın
Hayırlı olsun canımm allah sağlıkla kucagına almanızı nasip etsin kedine dikkat et bu aralarKizlar tup bebek yaptirdik bu ay ve olumlu cikti insallah devam ederse bende kizz kervanina katilmak istiyorum
Ah keşkeaminn canımmm inşallah , hiçte belli olmaz bu işler , bakarsın ummadığın alırsın güzel haberi
Umarım karabiber kafana kist olayını takma belki dediğin gibi gebe bile kalabilrsin gercekten biz bayanların işi cok zor vajinusmusu, hamile kalıp kalınamayacağı korkusu, gebeliği, doğumu off offmerhaba beni de alır mısınız bende bebek düşünüyorum inşallah.. 10 aylık evliyim, 3 ay önce vajinusmusu yendim. kontrolde 3.58 cm basit kist çıktı soğan kürüne başladım yok olması için. doktor adet olunca gel kisti yeniden kontrol edelim ona göre ilaç tedavisine başlayalım dedi. o zamana kadar kürle kisti yok etmeye çalışıcam Alahın işi i belki hamile bile olurum doktora yeniden gitmeden... hepimiz birbirimize dua edelim nolur, başkasına edilen dua daha çok kabul olurmuş.
Oyy aramızda hamişte var yanii , gözüaydın , sağlıcakla al kucağınaKizlar tup bebek yaptirdik bu ay ve olumlu cikti insallah devam ederse bende kizz kervanina katilmak istiyorum
aynen öyle, doktorlardaki soğuk kanlılıkta beni ayrı geriyor doğrusu. kist görüpte korkutmadan sakince konuşan doktor görmedim ben. zaten oraya bebek için geliyorum moral vererek konuşmak bu kadar mı zor hepsi antipatik zannımcaUmarım karabiber kafana kist olayını takma belki dediğin gibi gebe bile kalabilrsin gercekten biz bayanların işi cok zor vajinusmusu, hamile kalıp kalınamayacağı korkusu, gebeliği, doğumu off off
15 TemmuzBeklenen Adet Tarihi canım
İnşallah hamile kalırsın inşallah isteyen herkes evlat sahibi olur... Hoşgeldin bu arada bat tarihin nedir?merhaba beni de alır mısınız bende bebek düşünüyorum inşallah.. 10 aylık evliyim, 3 ay önce vajinusmusu yendim. kontrolde 3.58 cm basit kist çıktı soğan kürüne başladım yok olması için. doktor adet olunca gel kisti yeniden kontrol edelim ona göre ilaç tedavisine başlayalım dedi. o zamana kadar kürle kisti yok etmeye çalışıcam Alahın işi i belki hamile bile olurum doktora yeniden gitmeden... hepimiz birbirimize dua edelim nolur, başkasına edilen dua daha çok kabul olurmuş.
41 yaşındayım.. ya onu da düşündüm ama elimdeki tüm gücümü maddi anlamda buraya verdimMerhabalar , kaç yaşındasınız acaba ? Doktor mu değiştirseydiniz bir başka uzman görüşü alsaydın
ya özür dilerim, bat tarihi yaklaşan regl mi oluyor bilmiyorum da ben biraz yeniyimİnşallah hamile kalırsın inşallah isteyen herkes evlat sahibi olur... Hoşgeldin bu arada bat tarihin nedir?
Benim çikolata kistim vardı daha test sonuçları çıkmadan bana kanser tesşhisi koydular al burdan yakaynen öyle, doktorlardaki soğuk kanlılıkta beni ayrı geriyor doğrusu. kist görüpte korkutmadan sakince konuşan doktor görmedim ben. zaten oraya bebek için geliyorum moral vererek konuşmak bu kadar mı zor hepsi antipatik zannımca
aynen canım beklenen adet tarihi gününya özür dilerim, bat tarihi yaklaşan regl mi oluyor bilmiyorum da ben biraz yeniyim
devletten yararlandın mı peki ? Çünkü doktordan doktora ciddi fark var41 yaşındayım.. ya onu da düşündüm ama elimdeki tüm gücümü maddi anlamda buraya verdim
bunlar için harcayacak maddi gücüm yok maalesef :/
sanırım yaştan kaybediyorum yararlanmak içindevletten yararlandın mı peki ? Çünkü doktordan doktora ciddi fark var
8 temmuz olarak yazarsan sevinirim tatlımaynen canım beklenen adet tarihi günün
inanmıyorum ya, Allah hepimizin yardımcısı olsun güzel haberler veririz birbirimize inşallahBenim çikolata kistim vardı daha test sonuçları çıkmadan bana kanser tesşhisi koydular al burdan yak
evet ya baktım şimdi de 40yaşına kadarmış keşke geçen yıl falan yararlansaydın snra özellere gitseydin. Yine de allahtan umut kesilmez, adet söktürücü şeyler kullanıyor musun ? Hiç mi yumurta yokmuş?sanırım yaştan kaybediyorum yararlanmak için
banada doktor söylemedi ama 2 haftadır bende folbial kullanıyorum. geciktiğimi bile düşündüm bian kullanmaktaKullan bence, gebelik düşünen anne adaylarına 3ay öncesinden başlatıyorlar , bende folbiol kullanıyorum
aynen öyle canım folic asit gebelikte bebek gelişimi için önemlibanada doktor söylemedi ama 2 haftadır bende folbial kullanıyorum. geciktiğimi bile düşündüm bian kullanmakta