- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.101
8 gün geçmiş daha , çok mu erken umutlanıyorum acaba yaYumurtlamanın üstünden ne kadar geçti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 gün geçmiş daha , çok mu erken umutlanıyorum acaba yaYumurtlamanın üstünden ne kadar geçti?
Bence bekle beklemesi zor ama bekle derim ben sonra heveslenip kötü olmamış olursun garanti olsunMesela ben erken gebelik testi yapsam mı diye dusunuyorum bu ay progesteronda yuksek cıkınca baya umutluyum ama ya negatifse dıyede endişeleniyorum 10 temmuz adet tarıhım 8 gun var daha
Ben bu ayı dolu dolu değerlendirdim bakalım hayırlısı inşallahkızlar neler yapıyorsnuz?
Tamam bat tarıhıne kadar bekleyecegım totem yaptım suan yaa hadi inş hepimiz mutlu haberi alalımm ve guzel süprizlerle sevdiklermizle paylaşalımmBence bekle beklemesi zor ama bekle derim ben sonra heveslenip kötü olmamış olursun garanti olsun
Aynen canım inşallahhhhhhhTamam bat tarıhıne kadar bekleyecegım totem yaptım suan yaa hadi inş hepimiz mutlu haberi alalımm ve guzel süprizlerle sevdiklermizle paylaşalımm
Çalışmalara devam ediyoruz dediğin kürü yaptıracağım ama sadece adet dönemlerinde mi yiyorum onu? Tabii görmem inşallahta görürsem de zaten yollar da oluyorum bi kaç şehir gezeceğiz tam o tarihlerde yollarda falan oluyorum nasıl yaparım hiçbi fikrim yokkızlar neler yapıyorsnuz?
evet canım adetliyken yapıyorsun kürü. Tatile mi gidiyorsun?Çalışmalara devam ediyoruz dediğin kürü yaptıracağım ama sadece adet dönemlerinde mi yiyorum onu? Tabii görmem inşallahta görürsem de zaten yollar da oluyorum bi kaç şehir gezeceğiz tam o tarihlerde yollarda falan oluyorum nasıl yaparım hiçbi fikrim yok
Erken erken daha yapma bişey , geç döllenme vs. oluyor sen gününü doldur8 gün geçmiş daha , çok mu erken umutlanıyorum acaba ya
Ay başı işler yoğun, nefes aldırmıyor valla. Bende düşünüyorum acaba kürü yapsam mı diye de gelecek ay yapayım da eşim de o zamana kadar kendini toparlar heralde. Bir kere yaptım çörekotunu tüm yüm koymuştum zor oldu. Sen öğüttürdün mü ?kızlar neler yapıyorsnuz?
hem çalışıyorum hem buraları da kaçırmamaya çalışıyorumkızlar neler yapıyorsnuz?
Hiç öğütmedim canım ben , bolca koydum yidim Ben iki kere hataya düştüm gece yedim , sabah ezanı okundu benm gözler hala fal taşıydıAy başı işler yoğun, nefes aldırmıyor valla. Bende düşünüyorum acaba kürü yapsam mı diye de gelecek ay yapayım da eşim de o zamana kadar kendini toparlar heralde. Bir kere yaptım çörekotunu tüm yüm koymuştum zor oldu. Sen öğüttürdün mü ?
wuhuuuuu çok az kalmışşş hadi bakalım gelsin inşallah güzel havadislerhem çalışıyorum hem buraları da kaçırmamaya çalışıyorum
benimde bugün yumurtlamadan itibaren 12.günüm
adete kaldı son 4
E ne zaman yenilecek. Ben sabah aç karnına yemeye çalışıyordum. Bu sefer öğütmeyi düşünüyorum ben ya.Hiç öğütmedim canım ben , bolca koydum yidim Ben iki kere hataya düştüm gece yedim , sabah ezanı okundu benm gözler hala fal taşıydı
bal , tarçın , çörek otu koyuyorum öğütülmemiş ama ... yağı bende de var hiç kuullanmadımB balbocegi35 Canım kür nasıl bir şey? Bende çörekotu yağı var evde, onunla oluyor mu?
Memleket ziyaretleri diyelim. Keşke tatil olsaevet canım adetliyken yapıyorsun kürü. Tatile mi gidiyorsun?
Hmm.. Yağı için bir araştırayım bakayım, belki o da oluyordur.bal , tarçın , çörek otu koyuyorum öğütülmemiş ama ... yağı bende de var hiç kuullanmadım
merak ettim bende şimdi bak bakalımHmm.. Yağı için bir araştırayım bakayım, belki o da oluyordur.
Tanesi yerine yağı da kullanılabilir diyor kürde.. Ama ayrıca bir tarif bulamadım.merak ettim bende şimdi bak bakalım
Hadi inş bakalım güzel haberini bekliyoruzhem çalışıyorum hem buraları da kaçırmamaya çalışıyorum
benimde bugün yumurtlamadan itibaren 12.günüm
adete kaldı son 4