- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- Konu Sahibi balbocegi35
TünaydınnnnnHerkeseeee günayyyddıııınnnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TünaydınnnnnHerkeseeee günayyyddıııınnnnnnnnnn
Çalışmıyorsun herhalde kız sen ben öğle yemeğine inicem şimdi nerdeyseTünaydınnnnn
Yani gereksiz bir şey illa merak ediyorsan yumurtalara baktır ozmn stres gider catliyormu buyuyormu bilemiyorsunilkinde öyle deneyip olmayınca bir de ovulasyon testini denemek istedim. ama her yerde öyle diyorlar evet. sperm kalitesi açısından.
Çalışıyorum canım çok yoğunduk telefona hiç bakamamışım o yüzden ben de yemek yiyecem şimdi afiyet olsunÇalışmıyorsun herhalde kız sen ben öğle yemeğine inicem şimdi nerdeyse
Senin bat yaklaştı dimi canım ne durumdasınÇalışmıyorsun herhalde kız sen ben öğle yemeğine inicem şimdi nerdeyse
Heee bende diyecektim ne güzel uyumuş uykunu almışsındır sen sağol canımcım sana da afiyet olsunÇalışıyorum canım çok yoğunduk telefona hiç bakamamışım o yüzden ben de yemek yiyecem şimdi afiyet olsun
E hadi bakalım hayırlısı inşallah yarın güzel haberi ver umarım regl gelmez nerde ya uyumak uykusuzluktan ölüyorumHeee bende diyecektim ne güzel uyumuş uykunu almışsındır sen sağol canımcım sana da afiyet olsun
Valla bat yarın çok hafif kasık ve bel ağrılarım var yarın bekleyip göreceğiz gelecek mi gelmeyecek mi diye. Gelirse nasip deriz gelmezse pazar sabah bir test yaparız
Ben de polikistik over ım.gecen hafta ben de özelde muayene oldum doktor bana da sana söylenen şeylerin benzerlerini söyledi ve amh testi diye bir şey var onu yaptı. Sonuçlarımı bu akşam tekrar göstericem. Rahim filmi de istedi bu arada benden. Onun dışında yumurtalarını takip ederiz kendi kendilerine ne durumdalar diye dedi. Aşılama önerdi ama ben internette araştırdım polikistik over tek başına çok büyük bir engel değilmiş hamileliğe doktorlar neden böyle olumsuz yaklaşıyor bilemiyorummerhaba hayırlı cumalar arkadaşlar bir şey sormak istiyorum dün kadın doğuma gittim bebek düşünüyoruz genel muayene olacağım dedim polistik over var ama hafif diğer şeyler normal dedi hamile kalmama engel mi dedim zaman gösterir dedi infolic combi ve folidoce diye 2 adet ilaç yazdı açıkcası moralim bozuldu devlete gitmiştim özele gitsem mi bilemedim bi de benim gibi polistik over olan var mı?
İnşallah canım benim Valla bende öyle bir de ben cumartesileri de yarım gün çalışıyorum.E hadi bakalım hayırlısı inşallah yarın güzel haberi ver umarım regl gelmez nerde ya uyumak uykusuzluktan ölüyorum
benim moral tamamen gitti sabahtan beri araştırıyorum engel değil diyor hayırlısı inş siz ne zamandır deniyorsunuzBen de polikistik over ım.gecen hafta ben de özelde muayene oldum doktor bana da sana söylenen şeylerin benzerlerini söyledi ve amh testi diye bir şey var onu yaptı. Sonuçlarımı bu akşam tekrar göstericem. Rahim filmi de istedi bu arada benden. Onun dışında yumurtalarını takip ederiz kendi kendilerine ne durumdalar diye dedi. Aşılama önerdi ama ben internette araştırdım polikistik over tek başına çok büyük bir engel değilmiş hamileliğe doktorlar neden böyle olumsuz yaklaşıyor bilemiyorum
Hadi yaaaa Allah yardımcın olsun canım zor gerçekten hayırlısıİnşallah canım benim Valla bende öyle bir de ben cumartesileri de yarım gün çalışıyorum.
Sağol canım benimHadi yaaaa Allah yardımcın olsun canım zor gerçekten hayırlısı
2 sene diyelim. Ama olursa olur diye bakıyorduk ilk kez doktora gidip yoğunlaştık eşimde de sperm hareket sıkıntısı var.sen ne zamandır deniyorsunbenim moral tamamen gitti sabahtan beri araştırıyorum engel değil diyor hayırlısı inş siz ne zamandır deniyorsunuz
Hiç belli olmuyor o canım doktora göre de değişir bir problemin varsa değişebilir. Ama normalde yaşın 30 altı ise 1 sene bekletiyorlar doğal yolla olur diye. Ben 1 sene sonra başladım ama şuan 5.senemPeki klomen ya da catlatma ignesi gibi seyleri kacinci ayda basliyolar
Doktordan doktora değişiyor pek sorun değil benim cevremde pko olmasına rağmen hamile kalan çok oldu tedavisiz bilebenim moral tamamen gitti sabahtan beri araştırıyorum engel değil diyor hayırlısı inş siz ne zamandır deniyorsunuz
Hayırlı olsun canım. Stres ve sinir yapmamanı öneririmEki Görüntüle 2283117
Tam umudumu kesmişken nihayet yumurtladım bugün 3 gün ilişki haricinde başka tavsiye var mıdır?