- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
Bende öyle ya allahım tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin isteyen herkeseİnşallah balböceği çok istiyorum gerçekten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle ya allahım tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin isteyen herkeseİnşallah balböceği çok istiyorum gerçekten.
Aslında dikkat etsen iyi olur sen tedbirini alda takdir allahınYaa ben her gün yarım saat koşu yapıyorum sizce bu kötü bi durum mu? Tutacağı varsa da tutmuyordur belki diye düşünüyorum çünkü hızlı tempo da koşuyorum
bu ay içimde güzel hisler var balböceği. olacak bu iş her zaman kötü şeyler olmayacak hayatımda iBende öyle ya allahım tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin isteyen herkese
Düzenli canım 1 gün önce veya sonra oluyor oda normalmisRegl'in düzenli mi oluyor canım. benim aplikasyona göre yumurtlama günümü 5 temmuz gösteriyor. Gerçi regl biter bitmez ovulasyon testlerine başladım ben, ne olur ne olmaz diye.
InsaAllahcanım dua edelim birbirimizeBenim de bir daha ki bat 19 temmuz ben de inşallah bu ay olur diye umut ediyorum.
önümüzdeki hafta denemeye başlayacağım. 10 gün boyunca her gün denemeyi düşünüyorum. Ovulasyon testi de yapıyorum bir yandan ilk kez. hem ona bakacağım hem de riske girsin istemiyorum o yüzden 10 gün boyunca her gün deneyeceğim.Düzenli canım 1 gün önce veya sonra oluyor oda normalmis
Hoşbuldummm bende adet belirtisi olmuyo normalde pat diye oluyorum. Hamilelik belirtisi varmı dersen onuda bilmiyorum. Kafam çok karışıkH.geldn cnm insllh var mi belirtin
Bence gereksiz canım neden dersen 2 güne 1 ilişki yasarsan muhtemelen hiç bir sağlık problemin yoksa olmamaya bir neden yoksa Allahım da nasip ederse olur teste gerek yok benim görüşüm tabiönümüzdeki hafta denemeye başlayacağım. 10 gün boyunca her gün denemeyi düşünüyorum. Ovulasyon testi de yapıyorum bir yandan ilk kez. hem ona bakacağım hem de riske girsin istemiyorum o yüzden 10 gün boyunca her gün deneyeceğim.
sana katılıyorum, sperm kalitesi daha iyi oluyor 2 günde bir olursa. tavsiyemiz 2 günde bir ilişki J junejuly75Bence gereksiz canım neden dersen 2 güne 1 ilişki yasarsan muhtemelen hiç bir sağlık problemin yoksa olmamaya bir neden yoksa Allahım da nasip ederse olur teste gerek yok benim görüşüm tabi
bu ay içimde güzel hisler var balböceği. olacak bu iş her zaman kötü şeyler olmayacak hayatımda i
Daha aet olmadim sabah test yaptim negatifVizeci06 Canım senin bugün bat günün var mı gelişme ?
2 ay üst üste klomen kullandım ama geçen ay kist oldu bu ay dinlenelim dedi. Bu ilacın ayrıca adet düzenleyici etkisi de varmış zaten niye verdi bilmiyorum yani
çıkıyor canım ama geç döllenme olursa yanılabilirsinKaldı 5 gün. Bi gün kala test yapsam çıkarmı sizce kızlar
Degil mi ama sen her seni yaptıktan sonra bir testle mi olcak rabbim verecekse verir zaten:)))sana katılıyorum, sperm kalitesi daha iyi oluyor 2 günde bir olursa. tavsiyemiz 2 günde bir ilişki J junejuly75
Bend dikkat edeyim bari artık. D sağol bilgi içinAynen ben de bilmiyordum arkadsımın doktoru soylemıs adet dönemi içmeye gerek yok diye.
Günaydınnn kızlarrHerkeseeee günayyyddıııınnnnnnnnnn
Kuzucum nasılsın?Günaydınnn kızlarr
ilkinde öyle deneyip olmayınca bir de ovulasyon testini denemek istedim. ama her yerde öyle diyorlar evet. sperm kalitesi açısından.Bence gereksiz canım neden dersen 2 güne 1 ilişki yasarsan muhtemelen hiç bir sağlık problemin yoksa olmamaya bir neden yoksa Allahım da nasip ederse olur teste gerek yok benim görüşüm tabi