- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
ayyy hadi hayırlısı bende ovu.den snra başlayacağım, hamile kalmayı kolaylaştırıyorBu ay doktor bana da duphaston verdi biçok şey için kullanılıyor galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy hadi hayırlısı bende ovu.den snra başlayacağım, hamile kalmayı kolaylaştırıyorBu ay doktor bana da duphaston verdi biçok şey için kullanılıyor galiba
Iyi valla seni sormaliGünaydınn canım naber?
iyiyim bende, patronlar yok iş sakinnn keyfim yerindeIyi valla seni sormali
Ohh iyi iyi yinede Allah koylik versin çalismak zor.iyiyim bende, patronlar yok iş sakinnn keyfim yerinde
E hadi bakalım hayırlı olsun ve en yakın zamanda bebiş gelsin inşallah iyiyim ben de çalışmalara devam ediyoz bakalım Temmuz da yüzüm gülecek miGünaydınlar, valla şimdi ovu.testlerim geldi kargo ile hemen hemen ovu olasım var
Sen nasılsın napıyosun ?
Günaydınn canım naber?
kaytarmayın sıkı çalışın Temmuz hepimizin civciv ayı olur inşallahE hadi bakalım hayırlı olsun ve en yakın zamanda bebiş gelsin inşallah iyiyim ben de çalışmalara devam ediyoz bakalım Temmuz da yüzüm gülecek mi
öyle ama napçaksın işte ehmek parası ya aklıma ne geldi , benm çarşamba yada perşembeye gelicek ovulosyon günüm . Perşembe günü kına pazar günüde yakın arkadaşımın düğünü olacak illaki kalkıp göbecik atıcam.Tam zamanına denk geldi ya tutacakken tutmazsaoynamaktan , etkiler mi acaba ya ?Ohh iyi iyi yinede Allah koylik versin çalismak zor.
Amiinnnnnnkaytarmayın sıkı çalışın Temmuz hepimizin civciv ayı olur inşallah
Valla tutan bir şekilde tutuyor ister zıpla ister hoplaAllah koruyor bir şekilde ama sen yine de dikkat et bence çok abartmaöyle ama napçaksın işte ehmek parası ya aklıma ne geldi , benm çarşamba yada perşembeye gelicek ovulosyon günüm . Perşembe günü kına pazar günüde yakın arkadaşımın düğünü olacak illaki kalkıp göbecik atıcam.Tam zamanına denk geldi ya tutacakken tutmazsaoynamaktan , etkiler mi acaba ya ?
Benim de bir daha ki bat 19 temmuz ben de inşallah bu ay olur diye umut ediyorum.Bir dahaki bat 19 temmuz inşallah gelir meleğim
öyle ama napçaksın işte ehmek parası ya aklıma ne geldi , benm çarşamba yada perşembeye gelicek ovulosyon günüm . Perşembe günü kına pazar günüde yakın arkadaşımın düğünü olacak illaki kalkıp göbecik atıcam.Tam zamanına denk geldi ya tutacakken tutmazsaoynamaktan , etkiler mi acaba ya ?Ohh iyi iyi yinede Allah koylik versin çalismak zor.
Canım hayırlısı olsun inşallah. Umutlarımızı kaybetmiyoruz.B balbocegi35 cnmcim ben adet oldum umutlar baska aya artk.listeden silebilirsn. Cunku sehir disina cikicm bu aksm. Buyuk ihtimlle temmuzda da bisy olmaz. Geri gelirsem sizdeyim insllh
Regl'in düzenli mi oluyor canım. benim aplikasyona göre yumurtlama günümü 5 temmuz gösteriyor. Gerçi regl biter bitmez ovulasyon testlerine başladım ben, ne olur ne olmaz diye.Bir dahaki bat 19 temmuz inşallah gelir meleğim
Okadarciktan bisey olmaz bence ya yavas yavas oynarsin cok hirpalamazsin kendini arada da oturp dinlenirsinöyle ama napçaksın işte ehmek parası ya aklıma ne geldi , benm çarşamba yada perşembeye gelicek ovulosyon günüm . Perşembe günü kına pazar günüde yakın arkadaşımın düğünü olacak illaki kalkıp göbecik atıcam.Tam zamanına denk geldi ya tutacakken tutmazsaoynamaktan , etkiler mi acaba ya ?
o civicvler temmuzda olucak inanıyorummmBenim de bir daha ki bat 19 temmuz ben de inşallah bu ay olur diye umut ediyorum.
yok henüz inşallah temmuzda görmeye başlarız
İnşallah balböceği çok istiyorum gerçekten.o civicvler temmuzda olucak inanıyorummm
Aynen ben de bilmiyordum arkadsımın doktoru soylemıs adet dönemi içmeye gerek yok diye.Adet dön içilmediğini bilmiyodum