- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Propolis çok duydum da hiç kullanmadım. Aslında bağışıklığım da iyi ama hastaneden kapmışım ben bu bakteriyi nasıl olduysa.. Ömür boyu benimle :) Sen kullanıyor musun propolis?Bağışlıklık güçlendirici propolis kullandın mı peki? faydalarını oku bak , doğal yapan yer bulursun kaçırma derim.
kız benm balböcüğüü , diğer grubumda vardın , 2019 topiği açtım ona seni de yapıştırdım
Valla ben sabaha kadar 5 6 kere tuvalete kalktığım için normaldir mecbur kalkıyorumAyy ben onu da ilişkiye başlamadan hallediyorum böylelikle uyuyunca o da sabaha kalmış oluyor.
Hee tamam o zaman ben akşam 1 sonra sabah 1 şeklindeyim geneldeValla ben sabaha kadar 5 6 kere tuvalete kalktığım için normaldir mecbur kalkıyorum
ben kullanmıyorum , bal yediğimde bile alerji oluyorum , cesaret edemedim. Anneme almıştım ılık suyun içine 5 kez damlatarak içiyorduPropolis çok duydum da hiç kullanmadım. Aslında bağışıklığım da iyi ama hastaneden kapmışım ben bu bakteriyi nasıl olduysa.. Ömür boyu benimle :) Sen kullanıyor musun propolis?
he resim felan değişince tanıyamadım canım nasılsın :)
Hadi ya, ben de alerjik bünyeliyim. Organik bulabilirsem alayım aklımda olsun.ben kullanmıyorum , bal yediğimde bile alerji oluyorum , cesaret edemedim. Anneme almıştım ılık suyun içine 5 kez damlatarak içiyordu
En iyisi.. İlişkiden önce idrara çıkmak gerekiyor zaten..Ayy ben onu da ilişkiye başlamadan hallediyorum böylelikle uyuyunca o da sabaha kalmış oluyor.
Evet her gün 1 tane içiyorum ben de.. Sadece adet günlerinde içmiyorum.. Vücutta depolanmadıgı için günlük alınıyor diye biliyorum sonucta vitamin bu da.. Vitamin depolanmıyorBana doktor inafolic vermişti açılcası bana çok pahalı geldi, bikaç zaman kullandım bıraktım eczacıda folbiol önerdi aynı şey bunıda kullanabilirsin dedi, ama ondan 2kıllanıyorsan bundan bir al dedi. Bend Bayadır içiyorum ama çok düzenli sayılmaz çoğu kez unutuyorum
Bu ay doktor bana da duphaston verdi biçok şey için kullanılıyor galibaDuphason ne zaman kullaniyor doktor yazmadanda kullanilir mi?
Ocakta başlayınca hemen olsa da olur hemen olmasa da olur. Ama şimdi başlarsak hemen olursa eyvahmaddi anlamda ve iş konusunda halletmemiz gereken bir şeyler var. ☺
Seneye hayırlsıyla nasip olur inşallah ☺
Bir de daha önce aman bir şey olmaz diyip bir kez korunmadık sonra hamile kaldımonun güveni olabilir bu. Gerçi o düşükle sonuçlanmıştı.
Bu ay doktor bana da duphaston verdi biçok şey için kullanılıyor galiba
Adet dön içilmediğini bilmiyodumEvet her gün 1 tane içiyorum ben de.. Sadece adet günlerinde içmiyorum.. Vücutta depolanmadıgı için günlük alınıyor diye biliyorum sonucta vitamin bu da.. Vitamin depolanmıyor
üyeliğime yakışır resim koydum
iyi diyelim iyi olsun , sen nasılsın
2 ay üst üste klomen kullandım ama geçen ay kist oldu bu ay dinlenelim dedi. Bu ilacın ayrıca adet düzenleyici etkisi de varmış zaten niye verdi bilmiyorum yaniKAcinci ayda verdi ilaci peki?
haahha evet canım öyle olmuşş napayım bnde ev iş ev dolanıyorum :)
eee topikinde hamiş varmı :)
Günaydın kızlaaaarrrrrr nasılsınız bakalım
Günaydınn canım naber?Herkese günaydıın
deneme yaparsın bi çok çok faydalı , ben bal yediğimde boğazım damağım acayip kaşınıyor , polen alerjim var malesefHadi ya, ben de alerjik bünyeliyim. Organik bulabilirsem alayım aklımda olsun.