Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi günler. ilişkiden sonra neler yapıyorsunuz? Ben yarım saat ayaklarımı yukarı da tutuyorum, 4-5 saat kadar da duş yapmıyorum. Çok rahatsız oluyorum ama.. önceden 20 dakika sonra direk duşa girerdim ben alakası var yıkanmamakla derdim ama değilmiş öyle maalesef Siz neler yapıyorsunuz?
 
Canım ben 4-5 saati bırak sabaha kadar duş almıyorum İlişkiden sonra bende ayaklarımı havaya kaldırıyorum ve belimin altına yastık koyuyorum. Hamile kalmayı kolaylaştıracak pozisyonlarda ilişkiye giriyorum. Başka özel olarak yaptığım bir şey yok.
 
B balbocegi35 cnmcim ben adet oldum umutlar baska aya artk.listeden silebilirsn. Cunku sehir disina cikicm bu aksm. Buyuk ihtimlle temmuzda da bisy olmaz. Geri gelirsem sizdeyim insllh
 
bizde ocakda başladık hemen kalcam sanıyordum ilk ay oldum diye dolanıyodum yok karnım batıyo yok öyle yok böyle kırmızı kartı yedim oturdum meğer ne zormuş hamile kalmak
Biz bir kereden bir şey olmaz diyip korunmayınca hamile kaldım, ona güvenmek sanırım yanlış
İşte neye göre değişiyor bu merak ediyorum.
Ben bekleyemem maalesef, hemen idrarımı yapmam gerekiyor mecburen.. İdrar yolu enfeksiyonu riskim var, zor bir bakterim var ilaçlara dirençli.. Hortlatmamak için epey uğraşıyorum.
Hangi pozisyonlar kolaylaştırıyor canım?
 
Benide alinnn huhularrrrrrrrrrrrrr
 
enfeksiyona karşı kocakarı yollarını denedin mi , arkadaşım anlatmıştı , enfeksiyon yüzünden bebişi olmuyordu , maydonoz suyunu kaynatıp , buharını bacaklarının arasına tutmuş, 1ay sonra hamile kaldım dedi. Maydonozu bir süre uygulamış sanırım , yemyeşil akıntı boşaldı baya miktarda bi daha olmadım dedi.Belki faydalı olur diye anlatmak istedim.
 
Aynen bir de yarım saat tuvalete gitmiyorum
 
Onu hiç duymamıştım canım ama benimki başka bir türlü.. Şu an enfeksiyonum yok çok şükür ama 2 hafta hastanede yattım geçen aylarda.. Antibiyotikler faydasız, sadece 3 ilaca karşılık veriyor ama bir daha hortlarsa onları da kabul etmeyebilir. Sessizce bekliyor şu an vücutta.. Vücuda girdi mi çıkışı yok, sadece ürememesi lazım. Bol su ve cranberry kapsül kullanıyorum kesintisiz..
 
Bağışlıklık güçlendirici propolis kullandın mı peki? faydalarını oku bak , doğal yapan yer bulursun kaçırma derim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…