- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
- Konu Sahibi balbocegi35
Kızlar 2020 ocakta bebiş çalışmalarına başlamak istiyoruz biz de. Ne önerirsiniz öncesinde. 6 ay kalmış çok bişey kalmadı şunun şurasında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım kabul etsin sabah namazından sonra bu duayı yaptım.
inşallah gerçek olur dualarımız
Kızlar 2020 ocakta bebiş çalışmalarına başlamak istiyoruz biz de. Ne önerirsiniz öncesinde. 6 ay kalmış çok bişey kalmadı şunun şurasında ☺
Ocakta başlayınca hemen olsa da olur hemen olmasa da olur. Ama şimdi başlarsak hemen olursa eyvah maddi anlamda ve iş konusunda halletmemiz gereken bir şeyler var. ☺Valla bizde oyleydik mart ayinda mayista baslariz dedik benim onerim beklemeyin sanki deneyince hemen olcak saniyoruz ama oyle degilmis:) doktor zaten o zaman siz simdiden baslayin demisti ama esim kabul
etmemisti :)
inşallah gelmez bebiş gelirKızlaaar ben geldimmmmm
Nasılsınız ? İş güçten anca fırsat buldum. Benim Bat'a kaldı 3 ama hafif hafif kasık ağrılarım var. Yani anlayacağınız bat belki yarın, belki yarından da yakın.
Biz de ocakta başladık, hep hesaplamayı ocakta hemen hamile kalacakmışım gibi yaptık Daha bir şey yok..Valla bizde oyleydik mart ayinda mayista baslariz dedik benim onerim beklemeyin sanki deneyince hemen olcak saniyoruz ama oyle degilmis:) doktor zaten o zaman siz simdiden baslayin demisti ama esim kabul
etmemisti :)
bizde ocakda başladık hemen kalcam sanıyordum ilk ay oldum diye dolanıyodum yok karnım batıyo yok öyle yok böyle kırmızı kartı yedim oturdum meğer ne zormuş hamile kalmakBiz de ocakta başladık, hep hesaplamayı ocakta hemen hamile kalacakmışım gibi yaptık Daha bir şey yok..
Biz bir kereden bir şey olmaz diyip korunmayınca hamile kaldım, ona güvenmek sanırım yanlışBiz de ocakta başladık, hep hesaplamayı ocakta hemen hamile kalacakmışım gibi yaptık Daha bir şey yok..
dur bakalım kırmızıları görmeden :) bana öyle diyordun sende görene kadar olumsuz düşünmeyeceksinKızlaaar ben geldimmmmm
Nasılsınız ? İş güçten anca fırsat buldum. Benim Bat'a kaldı 3 ama hafif hafif kasık ağrılarım var. Yani anlayacağınız bat belki yarın, belki yarından da yakın.
ovulosyon testi kullandın mı canım ?bende de 26 ay oldu korunmuyoruz bir aşılama yaptırdım tutmadı maalesef nedendir bilmiyorum ama çok umutsuzum herkes kafandan at olur diyor ama nasıl atabilirim ki kafamdan
İnşallah kuzucuminşallah gelmez bebiş gelir
aylar önce kullandım evetovulosyon testi kullandın mı canım ?
Yaaa orası öyle tabi dee umut edip olmaması daha kötü oluyor.dur bakalım kırmızıları görmeden :) bana öyle diyordun sende görene kadar olumsuz düşünmeyeceksin
Bana doktor inafolic vermişti açılcası bana çok pahalı geldi, bikaç zaman kullandım bıraktım eczacıda folbiol önerdi aynı şey bunıda kullanabilirsin dedi, ama ondan 2kıllanıyorsan bundan bir al dedi. Bend Bayadır içiyorum ama çok düzenli sayılmaz çoğu kez unutuyorumBen de 1 yıldır folbiol içiyorum gercekten şüpheye düştüm.. Kadın Doğumcu önerdi bana da
kullanmaya devam et canım vazgeçme hiçaylar önce kullandım evet
ayy onu unutmuşum ben ama olsun her an herşey olabilir , inşallah süpriz yaparda bizleri yanıltır, olmazsa umutlar temmuzaYaaa orası öyle tabi dee umut edip olmaması daha kötü oluyor.
Birde şimdi erken gebelik testi negatif çıktı ya ondan regli bekliyorum direk.