Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bayağı komplike imiş bu. Benim yeni aldığımda da bunlar var:
 
250 tl mi canım fiyatı nette öyle gördüm
 
Botanikecza diye bi site var güvenilir, orada 177 tl canım.. Ama geçen ay eczaneden 190a almıştım.
yanlış anlama canım ama bilinir abdi ibrahim , vefa , novartis , bilim , deva vs. sanayilerin ilaçlarını tercih etmek daha mantıklı geliyor , bu aktar tarzı vs... yada bitkiseller bana çok orjinal gelmiyor, doktorların çoğu zaman muadil tarzda ilaç yazmalarında ki amaç çıkarları doğrultusunda olduğunu düşünüyorum. Bende ilaç mümessilliği yaptım ve büyük bir ecza deposunda çalıştım. Kullan bakalım değerlerine baktır önerirsen alabilirim.
 
Canım bu bitkisel ilaç değil, İngilterenin 1 numaralı markası :) Türkiyeye yeni geliyor. Araştırabilirsin istersen.. Fiyatı da bu yüzden pahalı zaten.. Burada kullanan ve memnun kalan arkadaşlar da var. Sanırım sen sitenin adı botanik diye böyle düşündün :) Sadece bitkisel bazlı şeylerin satıldığı bir site değil, arkadaşımın eşi eczacı o önerdi bu siteden al daha uyguna alırsın diye.. Yoksa zaten eczaneden de alınabiliyor.
 
duymadım canım bi bakim bakalım , içindekiler gerçekten çok iyi
 
Bugün eşimle doktora gittik bu kez o kontrol oldu ve doktor gebeliğe engel bi şey olmadığını söyledi. Normalde 25 gebelik için yeterli bi miktarmış eşimin 35 falan çıktı. Bana da hormon testi vs yapıldı hiçbir sorunu yok dediler ama 5 gündür ovülasyon testi yapıyorum henüz pik olmuş halini yaşamadım zaten adetim biteli 6 gün falan oldu. Ben yapmam gerekiyor?
 
Canım benim 16. günüm ve henüz pik falan yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…