- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- Konu Sahibi balbocegi35
Aynen ya ben de heyecanlıyım kendim için değil ama benden daha erken olacaklar var çünküAcaba ilk gebelik haberi kimden gelecek bu topicte? Çok merak ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya ben de heyecanlıyım kendim için değil ama benden daha erken olacaklar var çünküAcaba ilk gebelik haberi kimden gelecek bu topicte? Çok merak ediyorum.
Neden canımBen eşimden dolayı hiç umutlanmıyorum.
Eşimin değerleri düşük canım varikosel var haftaya ameliyat olacak inşallah. O yüzden şu sıralar olması imkansız gibi.Neden canım
İstemiyor muNeden canım
Evet doğru ya söylemiştin değil mi geçmiş olsun inşallah çok güzel geçer ameliyatı ve senden de güzel haberler alacağımız zamanlar gelirEşimin değerleri düşük canım varikosel var haftaya ameliyat olacak inşallah. O yüzden şu sıralar olması imkansız gibi.
O niye kızz?Ben eşimden dolayı hiç umutlanmıyorum.
O niye kızz?
Çalışmaya yanaşmıyor mu? Benimki de bıktı gün aşırı yapıyoruz diye normalde çok düşkün değildir çünkü
İnşallah canım hayırlısıylaEvet doğru ya söylemiştin değil mi geçmiş olsun inşallah çok güzel geçer ameliyatı ve senden de güzel haberler alacağımız zamanlar gelir
Kız biz de gün aşırı yapıyoruz zaten her gün bizim içinde çok zor Daha doğrusu bana kalsa yaparım ama eşim için zor. Bu ay böyle olmazsa önümüzdeki ay ovuyla takip edip sadece belli günlerde ziyaret edeceğim kendisini.Hergun cok zor zaten ben gun asiriya raziyim:)
Yok yok fazlasıyla yanaşıyor hatta :) Eşimin değerleri düşük canım haftaya varikosel ameliyatı olacak.O niye kızz?
Çalışmaya yanaşmıyor mu? Benimki de bıktı gün aşırı yapıyoruz diye normalde çok düşkün değildir çünkü
Canım şimdiden çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede bebişinizi kucağınıza alırsınız.Yok yok fazlasıyla yanaşıyor hatta :) Eşimin değerleri düşük canım haftaya varikosel ameliyatı olacak.
Kız biz de gün aşırı yapıyoruz zaten her gün bizim içinde çok zor Daha doğrusu bana kalsa yaparım ama eşim için zor. Bu ay böyle olmazsa önümüzdeki ay ovuyla takip edip sadece belli günlerde ziyaret edeceğim kendisini.
İyi yapıyorsun değerlendir tabi. Ben arı sütü+polen+propolis+bal karışımı aldım arada eşime içiriyorum sütle karıştırıp. Arada kendim de içiyorum. Ama çok düzenli yapmıyorum malesef. Yine de inşallah etkisi olmuştur. İnşallah canım bu ay bolca hamilelik haberleri duyulsun bu topicte.Ben ovu de kullaniyorum. Ama pik olmasada ovu haftasini bolca degerlendirmeye calisyorum. Aralarda olanlar onun keyfine kalmis olanlar:) yalniz bu ay hamile kalamazsam bidahaki ay ari sutu icicem yumurtanin kalitesine buyumesine falan cok etkiliymis ve hamile kalma ihtimalini cok arttiiriyormus. Ama ins hamile kaliriz hepimiz hemen
Teşekkür ederim canım amin Allah razı olsun.Canım şimdiden çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede bebişinizi kucağınıza alırsınız.
Senin bu aydı dimi bat tarihin canımKız biz de gün aşırı yapıyoruz zaten her gün bizim içinde çok zor Daha doğrusu bana kalsa yaparım ama eşim için zor. Bu ay böyle olmazsa önümüzdeki ay ovuyla takip edip sadece belli günlerde ziyaret edeceğim kendisini.
Günaydın ben çatlatma iğnesini dün yaptım bakalım hayırlısı tabi ama hiç olabileceğini sanmıyorum nedenseGünaydınnn kızçelerrrr
Var mı kendini hamile hisseden? Bu ay, o ay diyen?
Evet canım şafak 8 Merakla bekliyorum bakalım karnemiz nasıl gelecekSenin bu aydı dimi bat tarihin canım
Aaa öyle deme hep olumlu düşün canım. Olursa çok seviniriz tabi ama olmazsa da moral bozmak yok.Günaydın ben çatlatma iğnesini dün yaptım bakalım hayırlısı tabi ama hiç olabileceğini sanmıyorum nedense
Hadi bakalımEvet canım şafak 8 Merakla bekliyorum bakalım karnemiz nasıl gelecek