• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Morfoloji kaç? İnşallah vitaminlerle falan yükselir. Vakti zamanı vardır. İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda olur.

Amin inşallah yaaa :) Sonucu bizimle paylaş , inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz , şimdi olmazsa denemeye devam edeceğiz :KK200:
Maalesef bugün kırmızıları gördüm, görmez olaydım 😂😂 başta baya moralim bozuldu ama diyorum insanlar yıllarca bekliyor sabır gerekiyor. Rabbim önce arayanlara sonra bizleede aratmadan versin inşallah 🙏

[QUOTE="kardelen_
Morfoloji kaç? İnşallah vitaminlerle falan yükselir. Vakti zamanı vardır. İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda olur.

İnşş canım. Morfoloji en son 4 tü sınırda belkşde daha da yukselmiştir ilaçlarla. Çok sagol aslında dedıgın gibi zamanı var.

[QUOTE="kardelen_

İnşş canım. Morfoloji en son 4 tü sınırda belkşde daha da yukselmiştir ilaçlarla. Çok sagol aslında dedıgın gibi zamanı var.
4 artık normal sayılıyor canım. Bizimkisi 0 ile 1 arasında. İnşallah ameliyat olunca artış olur. Sen gene keçiboynuzu kürü yap eşine faydası olur.

Back