- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- Konu Sahibi balbocegi35
Morfoloji kaç? İnşallah vitaminlerle falan yükselir. Vakti zamanı vardır. İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şuan yumurtlama dönemindesin canım iyice değerlendir. Farklı marka olduğu için sana silik gelmiş fakat değil, tamamen silik olana kadar devam et teste
Eşin de muayene oldu mu canım?1 senedir istiyoruz fakat olmadı. Hiçbir sorun da gözükmüyor dedi gittiğimiz doktor ama ilgilenmesini hiç beğenmediğim için içim rahat etmedi.
Gelmiş kadar oldum vallaGel misafirim ol beklerim her zAman
Yaa Van ilk mesleğimi yapmak için atandığım yer, o kadar çok sevdim ki Vanı oradaki insanları yine olsa yine koşa koşa giderimVanlıyım canım
Maalesef bugün kırmızıları gördüm, görmez olaydım başta baya moralim bozuldu ama diyorum insanlar yıllarca bekliyor sabır gerekiyor. Rabbim önce arayanlara sonra bizleede aratmadan versin inşallahAmin inşallah yaaa :) Sonucu bizimle paylaş , inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz , şimdi olmazsa denemeye devam edeceğiz
Biraz geç oldu ama Sivas 24 yaşındayımKızlar tanışmak amaçlı herkes memleketini yaşını yazsın olmamı ?
Bir kamu kurumunda mühendisim canım , bende balıkesirden sizlerleyim yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim
Yaa Van ilk mesleğimi yapmak için atandığım yer, o kadar çok sevdim ki Vanı oradaki insanları yine olsa yine koşa koşa giderim☺
Hayır henüz olmadı. Bir daha ki hafta olacak.Eşin de muayene oldu mu canım?
4 artık normal sayılıyor canım. Bizimkisi 0 ile 1 arasında. İnşallah ameliyat olunca artış olur. Sen gene keçiboynuzu kürü yap eşine faydası olur.[QUOTE="kardelen_
Morfoloji kaç? İnşallah vitaminlerle falan yükselir. Vakti zamanı vardır. İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda olur.
İnşş canım. Morfoloji en son 4 tü sınırda belkşde daha da yukselmiştir ilaçlarla. Çok sagol aslında dedıgın gibi zamanı var.
GünaydıııınGünaydınlar :)
Günaydın benim regl yeni bitti sayılır artık Temmuz 15 e ayarladımkendimi bakalımGünaydınnn kızçelerrrr
Var mı kendini hamile hisseden? Bu ay, o ay diyen?
Hadi bakalım bol bol değerlendir inşallah güzel haberlerini alırız.Günaydın benim regl yeni bitti sayılır artık Temmuz 15 e ayarladımkendimi bakalım
İnşallah ya aminnnnnn isteyen herkes için Rabbim güzel bir şekilde nasip etsinHadi bakalım bol bol değerlendir inşallah güzel haberlerini alırız.
Acaba ilk gebelik haberi kimden gelecek bu topicte? Çok merak ediyorum.İnşallah ya aminnnnnn isteyen herkes için Rabbim güzel bir şekilde nasip etsin
Ben eşimden dolayı hiç umutlanmıyorum.Günaydınnn kızçelerrrr
Var mı kendini hamile hisseden? Bu ay, o ay diyen?