- 20 Mart 2011
- 13.751
- 32.280
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.941
İnşAllah canım, nasip işte. Stres olacaksa da engelliyor ama elden bir şey gelmiyorBiz bir süre ara vermiştik, benim kistim patlamıştı mart ayında, sonra enfeksiyondan da 1 hafta serum aldım. Sonrasında da 1 ay kadar evde tedavim sürdü. O zaman deneyememiştik. Sizin de inşallah en en kısa zamanda olur canım, üstüne düşmediğim ay oldu benim işte..
Canım nasıl oldun, bir daha doktora gittin mi?Biz bir süre ara vermiştik, benim kistim patlamıştı mart ayında, sonra enfeksiyondan da 1 hafta serum aldım. Sonrasında da 1 ay kadar evde tedavim sürdü. O zaman deneyememiştik. Sizin de inşallah en en kısa zamanda olur canım, üstüne düşmediğim ay oldu benim işte..
Yarın okuldan sonra tekrar kan testi vereceğim, inşallah değer güzel yükselmiştir.Canım nasıl oldun, bir daha doktora gittin mi?
İnşallah. Bana da dua etYarın okuldan sonra tekrar kan testi vereceğim, inşallah değer güzel yükselmiştir.
Ay aynı zamanda hamile kalsak ne güzel oluuurİnşallah. Bana da dua et
Gerçekten çok isterim ama her şeyin Bi zamanı var.. Demek ki benim anne olmam için doğru zaman henüz gelmedi. Umarım bir an önce gelirAy aynı zamanda hamile kalsak ne güzel oluuur
Ayy teşekkür ederim canım benimGerçekten çok isterim ama her şeyin Bi zamanı var.. Demek ki benim anne olmam için doğru zaman henüz gelmedi. Umarım bir an önce gelirannelik sana çok çok yakışacak
9 gün var BAT'a olurum sanırım bu aydan hiç ümidim yok değerlendiremedik hiç.Ayy teşekkür ederim canım benimSenin durum ne şimdi? Regl oldun mu?
Canım biz de bu ay neredeyse hiç değerlendiremedik, tatildi bayramdı derken.. Hiç ummadığın anda oluyor sanırım bu işler..9 gün var BAT'a olurum sanırım bu aydan hiç ümidim yok değerlendiremedik hiç.
Günaydın kızlarrr hepinizetatildeydim koalacım ama artıkın döndümm
hoş geldin balböceğimKızlarr ben geldimmmm
Hoş geldin canım benimmmtatildeydim koalacım ama artıkın döndümm
Günaydın tatlımGünaydın kızlarrr hepinizebalbocegi35 agacsizkoalaa sizlerden ne haber herkes tatillerde herhalde koalacım nasıl gıdıyor hamilelik
Koalacım ne olsun bızım calışmalarda devam edıyor bak bu ayki ovulasyon takibim bu sekılde pik olan ve hafif silikleşmeye basladıgnda degerlendırdık ama tutmamıs olabılır cunku kasıklarım adet olacakmısım gıbı agrıyor bıde sabah kahverengımsı ıkı damla leke gelmıs adet gelecek olabılırGünaydın tatlımHamilelik iyi gidiyor geçen perşembe kalp atışını duyduk şükür. Tek sıkıntım midemde taş varmış gibi şişmesi onun dışında bulantı,tiksinme vs bir şey yok Siz neler yapıyorsunuz? Çalışmalar nasıl gidiyor?
Hoşbulduk kuzum naber?hoş geldin balböceğim
Hoşbuldum canım , ee nasıl gidiyor hamişlikHoş geldin canım benimmm
Aaaa hoş geldin canımtatildeydim koalacım ama artıkın döndümm