- 14 Haziran 2019
- 13.306
- 47.044
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.701
İnş koalacımm super bayram gedıyesı sana ve aileneGünaydın kızlarrrDeğerim 41 çıktı. Geç döllenmeye göre daha 2 gün var bata. 2 gün sonra kontrol kan vereceğim. Doktor ultrosonla baktığında rahmin çok güzel kalınlaşmış tahminimce bayram sonu keseyi görürüz her şey güzel ilerlerse dedi.
Hayırlı olsun çok sevdim böyle hamiş haberleri alınca umutlanıyorum. Sağlıkla al kucağına miniğiGünaydın kızlarrrDeğerim 41 çıktı. Geç döllenmeye göre daha 2 gün var bata. 2 gün sonra kontrol kan vereceğim. Doktor ultrosonla baktığında rahmin çok güzel kalınlaşmış tahminimce bayram sonu keseyi görürüz her şey güzel ilerlerse dedi.
İnşallah kuzun her şey yolunda giderseİnş koalacımm super bayram gedıyesı sana ve ailene
İnşallah kuzum çok sağol. Sıra sizdeHayırlı olsun çok sevdim böyle hamiş haberleri alınca umutlanıyorum. Sağlıkla al kucağına miniği
Slm şu an aynı durumda gibiyiz benimde bayram sonu kess görünür dediİnş koalacımm super bayram gedıyesı sana ve ailene
Aynı durumlardayız hayırlısı herseyinGünaydın kızlarrrDeğerim 41 çıktı. Geç döllenmeye göre daha 2 gün var bata. 2 gün sonra kontrol kan vereceğim. Doktor ultrosonla baktığında rahmin çok güzel kalınlaşmış tahminimce bayram sonu keseyi görürüz her şey güzel ilerlerse dedi.
Sizin de bayrmanz mubark olsn.Kizlaar yarın girme fırsatım olmayabilir.. Hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun.. Kurbanlarinizi allah kabul etsinnve insallah bekleyenler yarin güzel haberler alırlar
Masllh tam bayram hediyesi olmusKızlar günaydın,iyi bayramlar, bata 2gün var sabah gebelik testi yaptım,çift çizgiyi gördüm ,Perşembe gideceğim doktora kan testini görene kadar çok ta umutlanmıyorum,dua ediyorum ve dua bekliyorum kızlar
4gün önce iki damla kanama yaşadım,hiç düşünmüyordum yerleşme kanaması olabileceğini,öyle mise bulantısı vs vs yok,akıntım çok artmıştı ıslaklık çok hissediyordum,göğüslerim de ağrı olmaya başladı,normalde regl yaklaşınca hiç olmazdı göğüs ağrım ama kenarları böyle ağrı olmaya başladı,inşAllah kanda da değeri güzel çıkar,daha iki gün olduğu için adetime kafama yapılmaması içim batı geçirdikten sonraki gün gideyim değeri öyle öğreneyim diyorum,bakalım hayırlısı olsun inşAllahMasllh tam bayram hediyesi olmussaglikla ilerlesn insllh. Belirtilern var miydi
Gozunz aydin4gün önce iki damla kanama yaşadım,hiç düşünmüyordum yerleşme kanaması olabileceğini,öyle mise bulantısı vs vs yok,akıntım çok artmıştı ıslaklık çok hissediyordum,göğüslerim de ağrı olmaya başladı,normalde regl yaklaşınca hiç olmazdı göğüs ağrım ama kenarları böyle ağrı olmaya başladı,inşAllah kanda da değeri güzel çıkar,daha iki gün olduğu için adetime kafama yapılmaması içim batı geçirdikten sonraki gün gideyim değeri öyle öğreneyim diyorum,bakalım hayırlısı olsun inşAllahAllah sizlere isteyen herkese nasip etsin,
Hadi inşallah canım hayırlı bayramlarKızlar günaydın,iyi bayramlar, bata 2gün var sabah gebelik testi yaptım,çift çizgiyi gördüm ,Perşembe gideceğim doktora kan testini görene kadar çok ta umutlanmıyorum,dua ediyorum ve dua bekliyorum kızlar
İnşallah sağlıkla ilerler ikimizindeAynı durumlardayız hayırlısı herseyin