- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.743
- 31
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.101
Gordgum gibi kocamla acacm muzigi cekecem inan ki. Tabi oncesinde biraz mutluluk gozyasi dokeriz herldeBende eğlendim İnşallah bundan sonra çift çizgiler için halay çekeriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gordgum gibi kocamla acacm muzigi cekecem inan ki. Tabi oncesinde biraz mutluluk gozyasi dokeriz herldeBende eğlendim İnşallah bundan sonra çift çizgiler için halay çekeriz
gelsinler artık yaValla biz hep son aşamada misyoner pozisyona geçiyoruz. Doktorlarda bunu öneriyor zaten. Ben ilişki bittikten sonra belimin altına yastık koyup ayaklarımı yukarı dikiyorum.
bnmde geliyodu tuvaletim ama o saatler içerisinde sıvı tüketmiyorum kalkmayım diye , bi bazen insanın gazı geliyor pöffttrrtt diye çıkıyo dışarı ya of diyorum o kadar uğraştık , osuruk yoluna boşa gitti hepsiValla ne sekilde olursa olsn yeter ki olsn. Her turlu denedik ayaga kalkinca cikio yine bi miktar ki norml yani akar. 10 15 dkka uzanmk bemce yeterli. Benm de kuck tuvaletim gelio dayanamiorm
çift çizgi gören her kişi için halay çekicez o zamanBende eğlendim İnşallah bundan sonra çift çizgiler için halay çekeriz
Biz gebelik testi sonucunu aldığımızda durup durup birbirimize bakıp sırıtıyorduk Keşke devam etseydi ama inşallah bu ay olursa kesinleşirse hamile olduğum bende çekicem halay.Gordgum gibi kocamla acacm muzigi cekecem inan ki. Tabi oncesinde biraz mutluluk gozyasi dokeriz herlde
Ayyy inşallah tey tey teyyyyyyyyy Herkes görsün çift çizgileri Kız acaba her gebelik haberi için senin yaptığın kınalara gelip halay mı çeksekçift çizgi gören her kişi için halay çekicez o zaman
hahaha çıkın çıkın gelinz kızzAyyy inşallah tey tey teyyyyyyyyy Herkes görsün çift çizgileri Kız acaba her gebelik haberi için senin yaptığın kınalara gelip halay mı çeksek
Canım çok tebrik ederim. Sağlıkla kucağına al İnşallah darısı başımızaMerhaba hanımlar ben yeni katıldım aranıza hepimizin bebişleri sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah :) Ben de 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim 3 gün önce :)
Başlı başına stres atma aktivitesihahaha çıkın çıkın gelinz kızz
Canım çok tebrik ederim. Sağlıkla kucağına al İnşallah darısı başımıza
geçengün aşiret kınasına gittim , kızın abisi geldi tamda kına yakılırken , 2 saattir kına yakılıyo yeter artık biz halay çekçez dedim , napayım kınayı yarıda mı keseyim napmamı istiyosun dedim kavga ettikBaşlı başına stres atma aktivitesi
Hahhahahahah kına yakınırken onlarda sessiz sessiz dönseydi etrafında kızıngeçengün aşiret kınasına gittim , kızın abisi geldi tamda kına yakılırken , 2 saattir kına yakılıyo yeter artık biz halay çekçez dedim , napayım kınayı yarıda mı keseyim napmamı istiyosun dedim kavga ettik
Ay hadi o zaman senden bu ay güzel haberler bekliyorum. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay bende denerim.Kızlar merhaba, adetin 2. günümden beri bal çörek otu tarçın yaptım. geç ay ovü testiyle pik olduğunu zar zor anladık yani herkesin ki kadar koyu çıkmadı. oysa bu ay ovü günüme iki gün kalmış olmasına rağmen, test resmen iki dakika da belirdi. yumurtlalıkların kalitesini arttırdığını gerçekten düşünüyorum. onun dışında çalışmalara devam
Sesli guldm yaaa Allh iiligini versn. Ole oluo bazen evetbnmde geliyodu tuvaletim ama o saatler içerisinde sıvı tüketmiyorum kalkmayım diye , bi bazen insanın gazı geliyor pöffttrrtt diye çıkıyo dışarı ya of diyorum o kadar uğraştık , osuruk yoluna boşa gitti hepsi
Bnm bugun 4.gunum sadece balla corek otuyla yapsam olur mu ? Bide ne zamn ne kdr yenmeliKızlar merhaba, adetin 2. günümden beri bal çörek otu tarçın yaptım. geç ay ovü testiyle pik olduğunu zar zor anladık yani herkesin ki kadar koyu çıkmadı. oysa bu ay ovü günüme iki gün kalmış olmasına rağmen, test resmen iki dakika da belirdi. yumurtlalıkların kalitesini arttırdığını gerçekten düşünüyorum. onun dışında çalışmalara devam
Nasılsın canım nasıl gidiyor durumlar nedirGünaydıııın