- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.081
İnsanız işte isteklerimiz hiç bitmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanız işte isteklerimiz hiç bitmiyor
Tabi öyle canım. Zaten bitti başlıyor demesi 20 gün sürüyor. Oda yorucu oluyor.Kız sen öyle deyince bir aydınlanma yaşadım o da kötüymüş be Bak herkesin derdi kendine anacım
Neyse ya bir hamile kalalım da D Deryakadir falan hep birlikte adetsiz 9 ayın tadını çıkaralımTabi öyle canım. Zaten bitti başlıyor demesi 20 gün sürüyor. Oda yorucu oluyor.
İnsana hep kendisinde olmayan cazip geliyor ya, bizdeki de öyle işte :)
Aynen canım inşallah hayırlısıyla.Neyse ya bir hamile kalalım da D Deryakadir falan hep birlikte adetsiz 9 ayın tadını çıkaralım
merhaba kkızlar özel mesaj atanları güncelledim. inşalah tutarlarda mayıs 2020 bebişleri olurlarGünaydın kızlar ben de değerlendirmelerimi yapacam bu ay bakalım bat Ağustos 15 inşallah bu defa tutar B balbocegi35 canım listeyi düzenlesen özenden de yazdım bat ı burası neden durgun ya canlanın biraz
bnmde aynı ya reglinin üstüne 20 gün sayıyorum 2 gün erken geliyorBenim 25-26 gün bana da çok çabuk geliyor :))
Tey tey teyyyyyyyAllah allaaah kim demis sessiz diyee. Actm halayi ♩ kalkin cekelim basa ben gecerim yalniz ona gore tilillilillillii
Yeni bat 20 agustos cnmciim yaz kara listeye beni dee B balbocegi35
Noldu buralar sessiz diyenlereeeTey tey teyyyyyyy
Allah allaaah kim demis sessiz diyee. Actm halayi ♩ kalkin cekelim basa ben gecerim yalniz ona gore tilillilillillii
duymadım canım enfeksiyonda kapmadım ama bebişler ayağa kalkarsan ulaşamaz yerineya kizlar ben size birsey sorcam.. benim doktorum bana dediki iliskiden 10-15dk sonra idrarini yap yoksa idraryollari enfeksyon kapar dedi.. simdi biz bebis istegince halinle gitmiyorum tuvalete yatiyorum bütün gece.. ama gercektende enfeksyon kapiyor böylede.. ne yapcagimi bilmiyorum.. böyle hep enfeksyon kaparsa hamiliye engel olurmuki??
hic sizlerin doktorlari böyle birsey dedimi size??
Allah allaaah kim demis sessiz diyee. Actm halayi ♩ kalkin cekelim basa ben gecerim yalniz ona gore tilillilillillii
Valla biz hep son aşamada misyoner pozisyona geçiyoruz. Doktorlarda bunu öneriyor zaten. Ben ilişki bittikten sonra belimin altına yastık koyup ayaklarımı yukarı dikiyorum.kızlar bebişi hangi pozisyonda yapıyorsunuz ? dün itibari ile çalışmalar başladı , dizlerimin üstünde denedik hiç dışarıya meni çıkmadı , diğer türlü altıma yastık koysamda çıkıyolardı böle tutarsa bu ay herkese önercem
valla ben hamileyim ve her iliskiden sonra hemen aninda cise gidiyorum neden bilmiyorum ama cok cisim geliyor ahahahaya kizlar ben size birsey sorcam.. benim doktorum bana dediki iliskiden 10-15dk sonra idrarini yap yoksa idraryollari enfeksyon kapar dedi.. simdi biz bebis istegince halinle gitmiyorum tuvalete yatiyorum bütün gece.. ama gercektende enfeksyon kapiyor böylede.. ne yapcagimi bilmiyorum.. böyle hep enfeksyon kaparsa hamiliye engel olurmuki??
hic sizlerin doktorlari böyle birsey dedimi size??
Valla ne sekilde olursa olsn yeter ki olsn. Her turlu denedik ayaga kalkinca cikio yine bi miktar ki norml yani akar. 10 15 dkka uzanmk bemce yeterli. Benm de kuck tuvaletim gelio dayanamiormkızlar bebişi hangi pozisyonda yapıyorsunuz ? dün itibari ile çalışmalar başladı , dizlerimin üstünde denedik hiç dışarıya meni çıkmadı , diğer türlü altıma yastık koysamda çıkıyolardı böle tutarsa bu ay herkese önercem
Bende eğlendim İnşallah bundan sonra çift çizgiler için halay çekerizBu arada kizlar halay fotolri cok guzldii guldm