- 1 Nisan 2012
- 450
- 962
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.141
günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kimbilir ne sıkıntısı vardı Rabbim kimseyi böyle bunaltmasınayy kızlar komşumuz vardı 15 senelik 45 yaşlarındaydı kadın , kızı ile aynı yaştaydık 15 yaşında da oğlu vardı. Evde kimse yokken kendini balkona asarak intihar etti kadın ,o kadar üzüldüm ki , allahım kimseye böyle acı yaşatmasın , kimse o duruma kadar gelmesin...
kocası evden çıkarken paranın gözü kör olsun demiş, maddi sıkıntıları varmış , kadın tedavi görüyormuş uzun süredir , ayy allahım o çocuklarına sabır versin....Amin kimbilir ne sıkıntısı vardı Rabbim kimseyi böyle bunaltmasın
Umarım güzel haberi alırsın canımMerhaba,
Benimde bat yarın. Dün test yaptım silik çizgi çıktı. Kan sonucumu bekliyorum.
Hadi bakalım inş bebiş habercisi olsun bu anlattıklarınGünaydın kızlarrrr
B balbocegi35 Allah rahmet eylesin güne kötü başlamışsın.
Kızlar ya bugün sol göğüs ucumda karıncılanma,kaşınma gibi bir şey var. Ovülasyondan sonra 8.gün. Geçen ay hamile kaldığımda da 1 kere böyle bir şey yaşamıştım. Bat 9. Bakalım ne çıkacak
İnşallah canım ama ben hiç pozitif görceğimi düşünmüyorum bu ayHadi bakalım inş bebiş habercisi olsun bu anlattıkların
kırmızıları gorene kadar karamsarlık yokkkİnşallah canım ama ben hiç pozitif görceğimi düşünmüyorum bu ay
Yok karamsarlık değil zaten ama olmadığını düşünüyorumkırmızıları gorene kadar karamsarlık yokkk
Senin bu ay olacak ben hissediyorum :) yumurtlama üzerinden 12-13. günü test al dene hemen bebeğimmYok karamsarlık değil zaten ama olmadığını düşünüyorum
Kız sen hissedince oluyor da inşallah bu sefer devamı gelir ne diyimSenin bu ay olacak ben hissediyorum :) yumurtlama üzerinden 12-13. günü test al dene hemen bebeğimm
Gelecek Allah'ın izni ile merak etme.. bu 1-2 gün sonra kendinde ki değişikliklere dikkat et.. ne bileyim bel ağrıları, doymama hissi, uyku hali, beyaz akıntılar gibi.. herkeste aynısı olacak diye bir şey yok tabi ama genelde 10 kişiden 7 si bu şekilde :)Kız sen hissedince oluyor da inşallah bu sefer devamı gelir ne diyim
Umarım güzel haberi alırsın canım
Merhabaaa hayırlı olsun :) Doğumumuz aynı görünüyor inşallah belirtileriniz neler doktora gittiniz miKızlar günaydın. Haber verme fırsatım olmadı bir türlü. Ben hamileyim :)
Tamam kuzucum ederim. Bekliyorum zaten başka yapacak bir şey yok hhahhaha tabi ne demeekkGelecek Allah'ın izni ile merak etme.. bu 1-2 gün sonra kendinde ki değişikliklere dikkat et.. ne bileyim bel ağrıları, doymama hissi, uyku hali, beyaz akıntılar gibi.. herkeste aynısı olacak diye bir şey yok tabi ama genelde 10 kişiden 7 si bu şekilde :)
Acele edip sakın test yapma, moralini yüksek tut. yumurtlama gününden sonra en erken 12. gün unutma
bu ay olursa 1 kahveni içerim