- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 32
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.061
Sağol canım benim. Bakalım belkiiBelki keyften cikar bisiler
Ruyan hayrlra vesile olsn.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benim. Bakalım belkiiBelki keyften cikar bisiler
Ruyan hayrlra vesile olsn.
Hee iyi o zaman canımsağol kuzum bugün o ağrıdan yok şükür iyim şimdi.
Evet çok durgunlaştı valla hareketlendirmek lazım buralarıGünaydinn kizlaar buaralar cok durgunuz neler oluyor bizee söyle canlandiralimm burayi yine birazciik
Benim 25-26 gün bana da çok çabuk geliyor :))Adet döngüsü 28 gün ve altı olanlara çok özeniyorum kızlar ya benim 32 gün bekle babam bekle gelmiyor bir türlü
Haklısın canım gelmek bilmez ama sayılı günler çabuk geçerAdet döngüsü 28 gün ve altı olanlara çok özeniyorum kızlar ya benim 32 gün bekle babam bekle gelmiyor bir türlü
Al iştee yaaa özendiğim insan tipi Keşke benim de öyle olsa 28'e bile razıydım oysa ki ama 32 nedir yaBenim 25-26 gün bana da çok çabuk geliyor :))
Kız geçmiyor valla ya Yani aslında normalde güzel 32 gün rahatsın oh mis ama bu durum hamile kalmaya çalışırken insanı sinir ediyormuş.Haklısın canım gelmek bilmez ama sayılı günler çabuk geçer
Al iştee yaaa özendiğim insan tipi Keşke benim de öyle olsa 28'e bile razıydım oysa ki ama 32 nedir ya
Evet canım hamilelik için sabredemiyoruz malesef haklısın bu konudaKız geçmiyor valla ya Yani aslında normalde güzel 32 gün rahatsın oh mis ama bu durum hamile kalmaya çalışırken insanı sinir ediyormuş.
Evet bak hamilelik konusunda öyle. Ama diğer türlü düşünsene. Bu ay iki kez adet oldum mesela.Al iştee yaaa özendiğim insan tipi Keşke benim de öyle olsa 28'e bile razıydım oysa ki ama 32 nedir ya
Evet insan oldu mu olmadı mı diye merak ediyor sürekliEvet canım hamilelik için sabredemiyoruz malesef haklısın bu konuda
Kız sen öyle deyince bir aydınlanma yaşadım o da kötüymüş be Bak herkesin derdi kendine anacımEvet bak hamilelik konusunda öyle. Ama diğer türlü düşünsene. Bu ay iki kez adet oldum mesela.
Tabi kısKız sen öyle deyince bir aydınlanma yaşadım o da kötüymüş be Bak herkesin derdi kendine anacım
İnsanız işte isteklerimiz hiç bitmiyorTabi kıs