- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 33
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.021
BIlmıyorum hayırlısı olsun inşallahBenim de bir düşüğüm olmuştu kışın smdi üç aydır deniyorum hala tutturamadım güzel düşün güzel olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BIlmıyorum hayırlısı olsun inşallahBenim de bir düşüğüm olmuştu kışın smdi üç aydır deniyorum hala tutturamadım güzel düşün güzel olsun canım
biz her gün ilişki yaptık bebek olmadı, öbür ayına 1 -2 gün aralıklı yaptık hamdolsun oldu. Tabi OL DİYENİN İŞİ , biz vesileyiz.al bide burdan bak.
- Hergün ilişki: yüzde 37 hamilelik oranı
- 1 gün aralıklı ilişki: yüzde 33 hamilelik oranı
- Yumurtlama döneminde tek seferlik ilişki: yüzde 15 hamilelik oranı
Geçen ay bizde her gün denedik olmadı bakalım ilerleyen aylar ne olacakbiz her gün ilişki yaptık bebek olmadı, öbür ayına 1 -2 gün aralıklı yaptık hamdolsun oldu. Tabi OL DİYENİN İŞİ , biz vesileyiz.
ya her gun iliski olayi bence sperm kalitesini gercekten dusuruyor biz esimle hafta da 2-3 kez birlikte oluyoruz ki gebe kaldigim hafta 2 kere birlikte olduk (gece calistigimiz icin denk gelmek zor oluyor) ve ben hemen kalkip dusa girer kendimi temizlerdim.Geçen ay bizde her gün denedik olmadı bakalım ilerleyen aylar ne olacak
Bu ay da yumurtlama günü ertesi gün oldu ama hicbir belirti yok adete 4 gün kaldı nu ay tutmadıya her gun iliski olayi bence sperm kalitesini gercekten dusuruyor biz esimle hafta da 2-3 kez birlikte oluyoruz ki gebe kaldigim hafta 2 kere birlikte olduk (gece calistigimiz icin denk gelmek zor oluyor) ve ben hemen kalkip dusa girer kendimi temizlerdim.
kafayi cok takiyorsun o yüzden strese giriyorsun vucudunu yoruyorsun biraz zamana akisina biraksan?Bu ay da yumurtlama günü ertesi gün oldu ama hicbir belirti yok adete 4 gün kaldı nu ay tutmadı
Evet ya gerçekten çok takıyorum haklisin valla ne diyimkafayi cok takiyorsun o yüzden strese giriyorsun vucudunu yoruyorsun biraz zamana akisina biraksan?
Kelsy haklı. ben bu ay kafaya takmadım umudum hiç yoktu. çift çizgiye bile inanamadım, kan testine gene inanamadım, en sonunda keseyi görünce aklımı toparladım.Evet ya gerçekten çok takıyorum haklisin valla ne diyim
Canim ya bu arada benim hala kahverengi lekelenme geliyo 2 gündür peceteyle bile idare ediyorum. Niye sökülmedim hala. Karin agrimda yok. Agri kesici falan da icmedim ki gecikmeden kanama baslasin diye.Sıkma canını bende üzülmüştüm ilk öğrendiğimde ama yapacak bir şey yok. Hemen kendini o psikolojiden kurtar ve regl dönemin geçince çalışmalara başla.
bende inanamadim cunku beklemiyordum ondan once 6 ay istemistim strese giriyordum her ay olmadi tam takmayi biraktim gebeligi hatirlamiyordum bile hamile kaldimKelsy haklı. ben bu ay kafaya takmadım umudum hiç yoktu. çift çizgiye bile inanamadım, kan testine gene inanamadım, en sonunda keseyi görünce aklımı toparladım.
Rabbim güzel haberler müjdelemene izin versin inşallah. herkes bu güzel duyguyu yaşasın...
Galiba öyle olmak lazım bu ay olmazsa Bnde o şekilde denemeye caliscambende inanamadim cunku beklemiyordum ondan once 6 ay istemistim strese giriyordum her ay olmadi tam takmayi biraktim gebeligi hatirlamiyordum bile hamile kaldim
Bilmiyorum canım kimyasal olduğu kesinleşti sonuçta istersen doktoruna sorup söktürücü kullanabilirsin.Canim ya bu arada benim hala kahverengi lekelenme geliyo 2 gündür peceteyle bile idare ediyorum. Niye sökülmedim hala. Karin agrimda yok. Agri kesici falan da icmedim ki gecikmeden kanama baslasin diye.
Canım maydonoz suyu içebilirsin söktürüyor.Bilmiyorum canım kimyasal olduğu kesinleşti sonuçta istersen doktoruna sorup söktürücü kullanabilirsin.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsinbiz her gün ilişki yaptık bebek olmadı, öbür ayına 1 -2 gün aralıklı yaptık hamdolsun oldu. Tabi OL DİYENİN İŞİ , biz vesileyiz.