- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.743
- 31
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.001
Tekrr test yapinca gorcem kuruma mi deil miKuruma çizgisimi değil mi beklemen lazım bir kac gun daha ben kuruma çizgisini gölge sanıp gidip kan vermisligim var düşün yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrr test yapinca gorcem kuruma mi deil miKuruma çizgisimi değil mi beklemen lazım bir kac gun daha ben kuruma çizgisini gölge sanıp gidip kan vermisligim var düşün yani
Bende erken gebelik testi sipariş ettim yarina gelir elime bata 3 kala yaparim yoksa da napalim artik merakım gider belirtin var miInsllh senn de bnm de vardr yaa
Evt az da olsa merk gidio.Bende erken gebelik testi sipariş ettim yarina gelir elime bata 3 kala yaparim yoksa da napalim artik merakım gider belirtin var mi
Evt az da olsa merk gidio.
Valla hep sicagim
Arada bi hafif bi bel agrisi oluo sanki.
Bi ara ayaga kalktgimda cok fena sag tarafima agri girdi bick saplanir gibi.
Akintm da var beyaz olrk.
Bide goguslerim dolgunlasti baya
Baya belirti varmış sende adetini bekle o zamana yap test bende bir sey yok goguslerime dokununca sızı oluyor acıyor sadeceEvt az da olsa merk gidio.
Valla hep sicagim
Arada bi hafif bi bel agrisi oluo sanki.
Bi ara ayaga kalktgimda cok fena sag tarafima agri girdi bick saplanir gibi.
Akintm da var beyaz olrk.
Bide goguslerim dolgunlasti baya.
Bunlar var.
Sende var mi hic
Gorucez yakinda neyin belirtisiymis bu zimbirtilar . Insan hissedermis hamis oldgunu. Bende hic o his yokBaya belirti varmış sende adetini bekle o zamana yap test bende bir sey yok goguslerime dokununca sızı oluyor acıyor sadece
Kizlar bakin da gorun ne guzl 2. Cizgi ben bunu da beceremedim..Kızlar bıraz önce bır test yaptım ama ıkıncı cizgi hemen cıktı belirsiz noluyor acaba test mi bozuk ya da hamıle mıyım adete 4 gun var
Hıc belırtım yok 3 ay önce kurtaj oldum gecen ay adet belırtım bıle olmadı ama bence yokKizlar bakin da gorun ne guzl 2. Cizgi ben bunu da beceremedim..
Direk hayrli olsn diorm valla. Ilk firsatta kan ver
Belietilerini de yaz tam olsn cnm
E bak ne guzl 2.cizgin cikmis niye umitsiz oluosn. Baska net hali var mi bide onu atsana.Hıc belırtım yok 3 ay önce kurtaj oldum gecen ay adet belırtım bıle olmadı ama bence yok
Canım sımdı bır test daha yaptım farklı bir test ve 5 sanıyede ıkıncı cizgi yıne cıktı hamıle mıyım sımdı benE bak ne guzl 2.cizgin cikmis niye umitsiz oluosn. Baska net hali var mi bide onu atsana.
Ben de bugun yaptm bat gunun 24u ama kruuma cizgisi cikti ilk defa. Sennki gibi ciksa bu aksm kan veririm
Eveeeet tebrik ederiiim. Asma suratjni ama artiik guzl dusun guzl olsn. Alan da veren de O.Canım sımdı bır test daha yaptım farklı bir test ve 5 sanıyede ıkıncı cizgi yıne cıktı hamıle mıyım sımdı ben
Soyledin mi esineTest bu
Yok evde degılSoyledin mi esine
Yaa maşallah hemen belirmiş çizgi var canm git kan ver 4 gün kala çıkmış vallaKızlar bıraz önce bır test yaptım ama ıkıncı cizgi hemen cıktı belirsiz noluyor acaba test mi bozuk ya da hamıle mıyım adete 4 gun var
Yarın vercemYaa maşallah hemen belirmiş çizgi var canm git kan ver 4 gün kala çıkmış valla
Niye üzgünsün canm var gbi Insallah sağlıklı ilerlerYarın vercem
Korkuyorum ya yıne düşerse diyeNiye üzgünsün canm var gbi Insallah sağlıklı ilerler
Benim de bir düşüğüm olmuştu kışın smdi üç aydır deniyorum hala tutturamadım güzel düşün güzel olsun canımKorkuyorum ya yıne düşerse diye