2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Aynen canım bu şekilde ömür boyu sabit kiloda da kalinmiyor zaten. Ben hep ya kilo alırım ya veririm. Cheat dayden geri dönüş çok zor oluyor benim için. Ertesi gün nedense iştahım çok açık oluyor 😅 sütüm azalmayacak olsa bayaaaa az kalori alarak veririm tüm kilolarımı. Ama süt elimi kolumu bağlıyor. Tam yapamayınca da yapamıyorum. Ay okullar da açılıyor ben hala dobik ☹️
Canım sen dobik falan değilsin zaten. 1.66’a boya 66 kg hiç de fena değilsin. Takma kafana. Diyet yaparken sütün azalıyor gibi hissediyorsan ertele biraz diyeti madem.

Kesinlikle dobik varsa ben 🙋🏼‍♀️ 66 ya düşsem ohoo çok güzel olck bir de Tracer Tracer zayıfların zayıflaması zor

Canım sen dobik falan değilsin zaten. 1.66’a boya 66 kg hiç de fena değilsin. Takma kafana. Diyet yaparken sütün azalıyor gibi hissediyorsan ertele biraz diyeti madem.
Benim basen ve popo biraz büyük canım iri görünüyorum 😂😂 buzlukta da sütlerim var aslında ama garanticiyim biraz. Ek gıdayı artirinca adam akıllı basliycam simdilik sabit tutarsam çok iyi olurrr ama hareketi artiricam kilo vermesem de sıkılaşmam lazım göbek jöle gibi oldu 😂😂
Kesinlikle dobik varsa ben 🙋🏼‍♀️ 66 ya düşsem ohoo çok güzel olck bir de Tracer Tracer zayıfların zayıflaması zor
Kuzum sen benden daha zayıf görünüyorsun inan. Maşallah sıkı vücudun. Ben gevşeğim 😂😂 Tam skinny fat benim vücudum. Zayıf ama yağlı

Benim basen ve popo biraz büyük canım iri görünüyorum 😂😂 buzlukta da sütlerim var aslında ama garanticiyim biraz. Ek gıdayı artirinca adam akıllı basliycam simdilik sabit tutarsam çok iyi olurrr ama hareketi artiricam kilo vermesem de sıkılaşmam lazım göbek jöle gibi oldu 😂😂

Kuzum sen benden daha zayıf görünüyorsun inan. Maşallah sıkı vücudun. Ben gevşeğim 😂😂 Tam skinny fat benim vücudum. Zayıf ama yağlı
hahhahah hiç gülcem yoktu kızz saçmalamaaa
benimki de şişko ama kaslı mı 🤣🤣🤣

ahhahuahuheuh aklıma hep doktorumun dediği geliyor
ben her hafta 1 kilo alarak gidiyordm nerdeyse ayda 3-4 kilo işte bana hep çok almışsın çok almışsın yağlanıyorsun ben sana diyim diyordu 😂😂😂😂

hahhahah hiç gülcem yoktu kızz saçmalamaaa
benimki de şişko ama kaslı mı 🤣🤣🤣

ahhahuahuheuh aklıma hep doktorumun dediği geliyor
ben her hafta 1 kilo alarak gidiyordm nerdeyse ayda 3-4 kilo işte bana hep çok almışsın çok almışsın yağlanıyorsun ben sana diyim diyordu 😂😂😂😂
Asfagafafagaff 😂😂 benimki de hiç kilo almadığım halde kilo almışız sanki gıdı çıkmış demişti 😂😂😂 adam beni görür görmez kilo almiycaz hiç kilo almaya çok müsait görünüyorsun demişti. Demek ki dobuşmuşum o zaman da 66 kiloydum 😂😂

Asfagafafagaff 😂😂 benimki de hiç kilo almadığım halde kilo almışız sanki gıdı çıkmış demişti 😂😂😂 adam beni görür görmez kilo almiycaz hiç kilo almaya çok müsait görünüyorsun demişti. Demek ki dobuşmuşum o zaman da 66 kiloydum 😂😂
Offf bak valla yılmştm her ay gittiğimde ben adama 62 ile başladım oldm 91 😅😅 son hafta tartmadı bile beni 😅😅😅

Dün ve bugün diyete uyamadım ama bugün yürüyebildim yarın inşallah kontrolü biraz daha ele alacağım.
4A18C71D-0D22-431A-BE4B-1296F9D5DA88.jpeg

Kizlar bgn biraz tatliyi abarttim.
Corn flakes bar yedim.
Simdi de 2 tatli kasigi bal ve cevizli oatmeal yiyorum. Oatmeal a hic bal koymamistim. Cok buyuk hata etmisim...

Akşam :
1 kase tarhana kibrit kutusu peynir 1 dilim etimek
6 kaşık lahana
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

arada 4 kare bitter yedim latte ile pıfsssss

Kizlar bgn biraz tatliyi abarttim.
Corn flakes bar yedim.
Simdi de 2 tatli kasigi bal ve cevizli oatmeal yiyorum. Oatmeal a hic bal koymamistim. Cok buyuk hata etmisim...
Bal, kakao ve sütle pisirirdim ben puding niyetine 😋😋 un haline getirip pişince tam puding gibi oluyor

Off 1 haftada 3 kilo aldirma garantisi veririm valla. Hic denenmemis ozgun tariflerle diyetinizi cesitlendirir, kilo almanın en zevkli halini yaşatırım 😂
Ahahahhha ya sen reklam sektöründe olmalıymışsın. Harcanıyorsunnn 😂😂 hiç anlamıyorum zaten kilo alamayanları %100 enterobiasis başka bir şeye inanmak istemiyorum 🙈😂😂

X