- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kabak benim favorim yaaa afiyet olsun canımOglen- Aksam yemegim
Eki Görüntüle 2794484
Tesadufe bak ben de yogurtlu brokoli yaptim oglusa. Ama maalesef yemediAkşam; ezogelin çorba küçük bir kase, kıymalı kabak yemeği, yoğurtlu brokoli ve salata... hangisinden ne kadar yedim bilemiyorum kız biz ne zaman yemek yiyecek olsak terör estiriyor eş zamanlı onu da besliyoruz dursun diye. Yoğurtlu brokoli ve bir muza yakın yedi o ama ben ne yedim anlamadım. Göbeği çıktı minnacık haliyle yakında ağustos bebeleri zayıflıyor konusu açmak zorunda kalabilirim
Ayyy bende çıkıcam ya hava mis ama 6 km olmaz burda yollarda öyle düzgün değil sokaklar arası tur yapıyoruzBen de bgn bebek arabasiyla 6 km yurudum
Avokado muzlu tatli ne canim? Ben avokadoyu hic tatli denemedim. Sos yapiyorum, salatada kullaniyorum. Tatlisi nasil?1 kucuk kase avokado muzlu tatli ve turk kahvesi
Yaaa bende dun giremedigin 2 pantalona girdim cok mutluluk ve dayanamadim bugun tartildim 71.1 ciktimKizlar ben aynada ve kiyafetlerimde bariz zayifladim ya. Tartida fark etmese de gercekten inceldim.
Tatlisi bence hepsinden guzel ya krizleri iyi onluyor cok kolayAvokado muzlu tatli ne canim? Ben avokadoyu hic tatli denemedim. Sos yapiyorum, salatada kullaniyorum. Tatlisi nasil?
Ustune 4 findik koyduydumAvokado muzlu tatli ne canim? Ben avokadoyu hic tatli denemedim. Sos yapiyorum, salatada kullaniyorum. Tatlisi nasil?