2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Tunaydin kizlar 🥰
Bgn kahvaltimi 12 gibi yapabildim. Her zamanki kahvaltim iste
Oglen de firinda kabak (3 adet buyuk kabaga 16 gr zeytinyagi kullandim) ve bulgur pilavi (yagsiz hasladim suda) yicem biraz yogurtla.

Çok geç oldu ama anca toparlayabildim. Sabah kahvaltıya misafirliğe gittik yine simit, omlet az peynir gitti. Öğlen 1 saat yürüdüm. Gelince girissini ve çay. Akşama ben de kabak yaptım. Brokoli de pişireceğim buharda. Akşam sırf sebze yemeyi düşünüyorum. Yaptığım şerbetli tatlıyı da dağıttım kurtuldum şükür.

Oglen- Aksam yemegim
EFCB71F2-1FF4-462F-95D4-BA8DA6ED6401.jpeg

ancak gelebildim kızlar maşallah kızım her dakika ilgi istiyor artık mıııyy mıyyy tüm gün
öğlen yemeğini yerken de öyle yaptıııı

Neyse 12.30 da kahvaltı edebildim şükürler olsun ki :p

Klasik kahvaltım Roka'm eksikti sadece
Salatalık, domates, maydonoz, 5 zeytin, 2 etimek, 2 kaşık labne

Ara Öğün: 2 hurma + 10 fındık

Ara Öğün: 1 avuç leblebi 1 rezene çayı içesim var ama şüpheli durum ağzıma bir kuru incir 1 cevizde atabilirim acilinden :)

Akşam: Fırında 2 kabak 1 yeşil biber, bildiğin baharatlı falan 1 kaşık zeytinyağı ile yağlı kağıtta

Ayrıca Leslie yaptım yine 30 dk ve 30 mekik....

Göbek konusuna takıntılı hale geldim sanırım yaaa... 😬😬😬
çünkü hamilelikten önce oturunca az göbeğim çıkangillerdenim ki severim öyle ama ayakta sıfır göbek, ince bel...
Genelde de kazaklarım hep bir büyük beden, dar giyince millet şaşırırdı aaa belin ne ince falan diye :)
inceden hoşuma gitmiş demekki o zaman öyle bir etki hissetmiyordum ama şimdi de öyle olcak diye hırs yaptım
bakalım kaç günlük 😬😬😬😬
🎉🎉🧿

Akşam; ezogelin çorba küçük bir kase, kıymalı kabak yemeği, yoğurtlu brokoli ve salata... hangisinden ne kadar yedim bilemiyorum kız biz ne zaman yemek yiyecek olsak terör estiriyor eş zamanlı onu da besliyoruz dursun diye. Yoğurtlu brokoli ve bir muza yakın yedi o ama ben ne yedim anlamadım. Göbeği çıktı minnacık haliyle😂 yakında ağustos bebeleri zayıflıyor konusu açmak zorunda kalabilirim😅😅😅

Akşam; ezogelin çorba küçük bir kase, kıymalı kabak yemeği, yoğurtlu brokoli ve salata... hangisinden ne kadar yedim bilemiyorum kız biz ne zaman yemek yiyecek olsak terör estiriyor eş zamanlı onu da besliyoruz dursun diye. Yoğurtlu brokoli ve bir muza yakın yedi o ama ben ne yedim anlamadım. Göbeği çıktı minnacık haliyle😂 yakında ağustos bebeleri zayıflıyor konusu açmak zorunda kalabilirim😅😅😅
Tesadufe bak ben de yogurtlu brokoli yaptim oglusa. Ama maalesef yemedi 😔
Yarim armut yedi aksam.

6 küp bitter 1 filtre 1 türk kahvesi

avokadolu tatlı - 3 kaşık ( keşke bitterleri tatlının içine koyaydım daha az yemiş olurdum)

şimdi kahvaltııııı klasik😅

30 dk leslie yapıldı son 5 dk kucakta bebeyle
Mekik sonra çekerim artık
😬😬 akşamda çeksem olur onu

sabah nerden yedi isem bitteriii sırf bitsin sürekli yemiyim diye 2 küp yicektim mutfaga gittim aman yiom bitsin gıcık oldum dedim kendi kendime yedim 😅😅😅😅

Avokado muzlu tatli ne canim? Ben avokadoyu hic tatli denemedim. Sos yapiyorum, salatada kullaniyorum. Tatlisi nasil?
Tatlisi bence hepsinden guzel ya krizleri iyi onluyor 😊 cok kolay
1 avokadoyu olgunlastiktan sonra blendirdan bizzzttttt
Icine bir muz dogruyorum bizttttt
Sonra goz karari kakao 1 yemek kasigi olabilir tepeleme
Normalde vanilya var ben bugun 1 tatli kasigi fistik ezmesi ekledim vanilya yerine

puding gibi dolaba koydum soguduktan sonra mis

X