- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Canım sen dobik falan değilsin zaten. 1.66’a boya 66 kg hiç de fena değilsin. Takma kafana. Diyet yaparken sütün azalıyor gibi hissediyorsan ertele biraz diyeti madem.Aynen canım bu şekilde ömür boyu sabit kiloda da kalinmiyor zaten. Ben hep ya kilo alırım ya veririm. Cheat dayden geri dönüş çok zor oluyor benim için. Ertesi gün nedense iştahım çok açık oluyorsütüm azalmayacak olsa bayaaaa az kalori alarak veririm tüm kilolarımı. Ama süt elimi kolumu bağlıyor. Tam yapamayınca da yapamıyorum. Ay okullar da açılıyor ben hala dobik
Benim basen ve popo biraz büyük canım iri görünüyorumCanım sen dobik falan değilsin zaten. 1.66’a boya 66 kg hiç de fena değilsin. Takma kafana. Diyet yaparken sütün azalıyor gibi hissediyorsan ertele biraz diyeti madem.
Kuzum sen benden daha zayıf görünüyorsun inan. Maşallah sıkı vücudun. Ben gevşeğimKesinlikle dobik varsa ben66 ya düşsem ohoo çok güzel olck bir de Tracer zayıfların zayıflaması zor
hahhahah hiç gülcem yoktu kızz saçmalamaaaBenim basen ve popo biraz büyük canım iri görünüyorumbuzlukta da sütlerim var aslında ama garanticiyim biraz. Ek gıdayı artirinca adam akıllı basliycam simdilik sabit tutarsam çok iyi olurrr ama hareketi artiricam kilo vermesem de sıkılaşmam lazım göbek jöle gibi oldu
Kuzum sen benden daha zayıf görünüyorsun inan. Maşallah sıkı vücudun. Ben gevşeğimTam skinny fat benim vücudum. Zayıf ama yağlı
latteye dönüş yaptım2 hurma + 7 fındık + 1 filtre kahve
Asfagafafagaffhahhahah hiç gülcem yoktu kızz saçmalamaaa
benimki de şişko ama kaslı mı
ahhahuahuheuh aklıma hep doktorumun dediği geliyor
ben her hafta 1 kilo alarak gidiyordm nerdeyse ayda 3-4 kilo işte bana hep çok almışsın çok almışsın yağlanıyorsun ben sana diyim diyordu
Offf bak valla yılmştm her ay gittiğimde ben adama 62 ile başladım oldm 91Asfagafafagaffbenimki de hiç kilo almadığım halde kilo almışız sanki gıdı çıkmış demişti adam beni görür görmez kilo almiycaz hiç kilo almaya çok müsait görünüyorsun demişti. Demek ki dobuşmuşum o zaman da 66 kiloydum
Bal, kakao ve sütle pisirirdim ben puding niyetineKizlar bgn biraz tatliyi abarttim.
Corn flakes bar yedim.
Simdi de 2 tatli kasigi bal ve cevizli oatmeal yiyorum. Oatmeal a hic bal koymamistim. Cok buyuk hata etmisim...
Bal ve kakao da deniyim. Aslinda kakao yerine rende cikolata daha guzel olur gibiBal, kakao ve sütle pisirirdim ben puding niyetineun haline getirip pişince tam puding gibi oluyor
Olmaz mıııBal ve kakao da deniyim. Aslinda kakao yerine rende cikolata daha guzel olur gibi
Edit: Bu gidişle 2020 Ağustos Anneleri kilo alıyorOlmaz mııımuz da eklersen hatta pasta yeme onu ye
Yaa benim su an hazirladigimin kalorisi bile 300 civari. O sekilde 500 olur. E bi dilim cheesecake olmus buOlmaz mııımuz da eklersen hatta pasta yeme onu ye
Derdimiz kilo almak olsaymış çok sağlıklı ve enfes kilo alırmışız amaYaa benim su an hazirladigimin kalorisi bile 300 civari. O sekilde 500 olur. E bi dilim cheesecake olmus bu
Off 1 haftada 3 kilo aldirma garantisi veririm valla. Hic denenmemis ozgun tariflerle diyetinizi cesitlendirir, kilo almanın en zevkli halini yaşatırımDerdimiz kilo almak olsaymış çok sağlıklı ve enfes kilo alırmışız ama
Ahahahhha ya sen reklam sektöründe olmalıymışsın. HarcanıyorsunnnOff 1 haftada 3 kilo aldirma garantisi veririm valla. Hic denenmemis ozgun tariflerle diyetinizi cesitlendirir, kilo almanın en zevkli halini yaşatırım