2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Hangisini soyliyim bilemedim canım 🙈 cips de yedim helva da yedim meyveli yoğurt da yedim ekmekleri de yedim yağları da yedim aman Allah'ım. Sabah kendimi toplamam lazım. En azından + görmesem 😭 Sana helal olsun kuzu yememissin. Yeme valla bak insan çok pişman oluyor 😭
Sen hangi boy cips yedin? Ben aslinda en kucuk boyla yetinebilecegimi bilsen, 1 kucuk boy yicem. Ama ben bi basladim mi duramiyorum

Off iyi yapmissin. Cips ve helva benim yerime de yeseydin. Afiyet olsun.

Eki Görüntüle 2787135 Hangi kupanin bana ait oldugunu soylememe gerek yok sanirim 🙄
Valla kuzum çok masum görünüyor şu an kupan bana afiyet olsun😂😂
Sen hangi boy cips yedin? Ben aslinda en kucuk boyla yetinebilecegimi bilsen, 1 kucuk boy yicem. Ama ben bi basladim mi duramiyorum
Evdekiler almış yoksa ben yemeyecektim ya 🙈 bir büyük boyun yarısını kesin yemisimdir. Başlayınca durulmuyor. lila6 lila6 nin çay kaşığı ile sütlaç yemesi aklıma gelir ve utanırım kendimden 🤦🏻‍♀️

Ogle yemegini pas mi gectin?
Evet canım hafta sonu 11:30 gibi kahvaltı ediyorum zaten
Daha doğrusu benim bu hafta programda 11 gibi kahvaltı 3-4 ara öğün 7 akşam yemeği 9 ara öğün şeklindeydi
Kalkınca türk kahvesi içiyorsun

Ama bebeğin erken kalktığı zamanlar kahvaltı 9 öğlen 1 gibi ve 4 gibi yiordum

Valla kuzum çok masum görünüyor şu an kupan bana afiyet olsun😂😂

Evdekiler almış yoksa ben yemeyecektim ya 🙈 bir büyük boyun yarısını kesin yemisimdir. Başlayınca durulmuyor. lila6 lila6 nin çay kaşığı ile sütlaç yemesi aklıma gelir ve utanırım kendimden 🤦🏻‍♀️
Çay kaşığı ve küçük tabak baya işe yarıyor 😋 cipse yapılacak birşey yok. Börek sardım dondurucuya yarın onu yapacağım ama az yerim zaten 8 tane ayırdım yapmaya.

Ben pas geçtim. Haftaya çok hevesliyim bakalım hızlı bir giriş düşünüyorum. Filanca akraba da diyette imiş hiç kilo verememiş pilatese de gidiyormuş. Ben çocukla iyi verdim. Biraz daha yoğunlaşmam lazım hazır vermişken vereyim.
Valla bende 1 haftada şöyle 1.5 gitse diyordum ama pek olmuyor hareket olmayınca yine de haftada 1 kilo gitse
Nisan sonunda ok okeyim ve bayrama eski halimdeyim inş :)
Motivasyon cümlem 9 ayda alınan kilolar 4 ayda gidiyor bak ne güzel 😅

Valla bende 1 haftada şöyle 1.5 gitse diyordum ama pek olmuyor hareket olmayınca yine de haftada 1 kilo gitse
Nisan sonunda ok okeyim ve bayrama eski halimdeyim inş :)
Motivasyon cümlem 9 ayda alınan kilolar 4 ayda gidiyor bak ne güzel 😅
Ben halime şükrediyorum hamilelikten önceki kilomun altındayım. Vaktiyle ayıptır söylemesi derimod dan baya bir para verip deri mont ceket almıştım iki tane 38 beden gerçi de onlara girsem biri baharlık... çok iyi olacak.​

Ben halime şükrediyorum hamilelikten önceki kilomun altındayım. Vaktiyle ayıptır söylemesi derimod dan baya bir para verip deri mont ceket almıştım iki tane 38 beden gerçi de onlara girsem biri baharlık... çok iyi olacak.​
60 kilo olsan 38 beden olur diye düşündüm nasıl vucudunun şekli bilmiyorum ama

Ahahha ben annemlere en son hamileliğin son haftası 91 varımdır diyorum annemler şok ahhahah 😅

60 kilo olsan 38 beden olur diye düşündüm nasıl vucudunun şekli bilmiyorum ama

Ahahha ben annemlere en son hamileliğin son haftası 91 varımdır diyorum annemler şok ahhahah 😅
68 de girerim bence ya. Ama bilemiyorum da aldığımda bekardım şimdi doğurunca vücudum salmış olabilir mi ki...
Benim kiz beni perisan etti ya. Bakalim ins bu gece uyur. Aksam yemegi cok gec saate kaldi yine. Patates tavuk ve mercimek corbasi. Bu saatte ne yersen ye olmuyo iste 🤦🏼‍♀️
İnşallah uyusunlar ya uykusuz diyet de çekilmiyor. Öyle olunca çorba salata yaparsan daha iyi olabilir. Ama işte hep süt sıkıntısı da var.

68 de girerim bence ya. Ama bilemiyorum da aldığımda bekardım şimdi doğurunca vücudum salmış olabilir mi ki...

İnşallah uyusunlar ya uykusuz diyet de çekilmiyor. Öyle olunca çorba salata yaparsan daha iyi olabilir. Ama işte hep süt sıkıntısı da var.
Oooo süper o zaman az kalmış 🤭 boyumuz aynı ya kendimden pay biçtim 😅

Bu arada çorbalardan tarhana iyi süt yapar diye biliyorum 🥶

Ben hamilelikte cok kilo almadim mesela 13 kilo ile bitirdim ama hergun 60-70 dk yuruyus yapiyordum. Bi de calistigim icin muhtemelen surekli hareket halindeydim. O saatte yerdim hep yemesem belki daha da az kilo alirdim. Evet ya sut sikintisi var. Ben emzirdikten sonra acikiyorum resmen. dun gece zTen uyumadi 4 e kadar. Uyumadikca memeye sardi. Kendimi zor tuttum resmen midem guruldadı. Neyse ki 2 galeta ve biraz sütle kurtardim isi. Ekmege nutellaya abanmadim

Ben hamilelikte cok kilo almadim mesela 13 kilo ile bitirdim ama hergun 60-70 dk yuruyus yapiyordum. Bi de calistigim icin muhtemelen surekli hareket halindeydim. O saatte yerdim hep yemesem belki daha da az kilo alirdim. Evet ya sut sikintisi var. Ben emzirdikten sonra acikiyorum resmen. dun gece zTen uyumadi 4 e kadar. Uyumadikca memeye sardi. Kendimi zor tuttum resmen midem guruldadı. Neyse ki 2 galeta ve biraz sütle kurtardim isi. Ekmege nutellaya abanmadim
Hehehehehe ilk 3 gün benden giden 13 kiloydu 😅😅

Sırf şu keyfi yapcam diye kahvaltı şu saate kaldı 😬🤩
91249194-371E-49DB-A7E1-63D58DF69B1A.jpeg

Kizlar ben bgn diyeti bozdum. Daha dogrusu bozmak zorunda kaldim. Ediz gece uyumadi. 6 defa emdi. Hatta bir defa gece 2ye 10 kala emmeye basladi, 2 bucukta bitirdi. 40 dk... Sabah okadar bitkin hissediyordumki yerimden dogrulmakta zorlandim. Hatta esim yatag kayisi kurusu ceviz ilac falan getirdi. Ondan sonra zorla toparlanip kalktim. Sonra kaymak bal muz... hatta kendi ekmegimi bitirdim beyaz ekmege gectim. Esimle beraber 1 bucuk beyaz ekmek yedik. Oyle dilimle falan ugrasmadan kopara kopara yedim. Su an patlamak uzereyim.

Ben de yürüdüm 9.5 km sonra da bebekle çıktım 1 km de bebek arabasıyla yürümüşümdür. İyi geldi. Hava güneş açtı burada da kaç günden sonra. Yemek de işte sabah kahvaltı şimdi de akşam yemeği olacak arada yemek yemeğe de ara öğüne de fırsat olmadı. Bu hafta böyle yürümeye devam inşallah. Eski kumaş ceketlerimden birine de girdim🙃 baya motiveyim.

X