2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Mümkünü yok ya acılaşıyor ve acı su kusuyorum,burnum bile sızlıyor,sudan tiksindimne 2.5litresi 1bardak içemiyorum önceden en az 3ltre içerdim
Bende ayniyum sudan tiksimdim ki ben cok su icen biriyim agzimin ici hep aci tat.

Yanliz değilsin ben evleneli 2 bucuk sene olcak ama ben de öyle. Sinav atama stres derken ancak
Benim de iki buçuk sene oldu anca çocuk düşünebildik 28 yaşında anne olacağım inşallah
Hoşgeldin, ben yarın yaptıracağım 2li test
Ben de yarınn
Erkek bebek olabilir mi yazacaktım doktorun demiş zaten Önden gider derler erkek bebekler için
yarın tatile girecek tüm veli,öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum şimdiden
Bir öğretmen olarak teşekkür ederimm

Canım nerede oturuyorsun? Bende gelebilirim doktoru ikna etmeye Hem gelmişken sarma falanda varmış iyi olur
Canım gözün aydın bebişini görmüşsün hareketli hareketli benim de yarın hem çok heyecanlıyım hem de gergin

Kızlar selam bebişlerini görenler cinsiyetler ne güzel hareketli olmuşuz bizde 9 haftalık olduk bugün sizleri okuyunca bi heyecan bi heyecan bende, ne güzel hisselermiş allahım isteyen herkese yaşatsın

Canım gözün aydın bebişini görmüşsün hareketli hareketli benim de yarın hem çok heyecanlıyım hem de gergin
Teşekkür ederim canım
Sanırım o gerginlik çoğumuzda oluyor. Hissetmediğimizden oluyor hep.
Ama bebişini görünce boşuna olduğunu anlıyorsun

Banada tahminde bulunur musunuzz nub teorisi mi.ne varmis heralde hic bisey anlamadimm

Eklentiler

• 20200116_144901.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 55
Sabah beş altı gibi uyanıyorum ben de tüm gün gittiğim yetmiyormuş gibi

Sadece 1 kez uyanırsanız şanslısınız bana göre. Her gece 5 ya da 6 defa kalkıyorum. Uykusuzluktan mahvolmuş haldeyim. Ofiste 5 dakika boşlukta uyur oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…