- 7 Aralık 2017
- 1.133
- 1.857
- 83
Bende ayniyum sudan tiksimdim ki ben cok su icen biriyim agzimin ici hep aci tat.Mümkünü yok ya acılaşıyor ve acı su kusuyorum,burnum bile sızlıyor,sudan tiksindimne 2.5litresi 1bardak içemiyorum önceden en az 3ltre içerdim
Benim de iki buçuk sene oldu anca çocuk düşünebildikYanliz değilsinben evleneli 2 bucuk sene olcak ama ben de öyle. Sinav atama stres derken ancak
Ben de yarınnHoşgeldin, ben yarın yaptıracağım 2li test
Erkek bebek olabilir mi yazacaktım doktorun demiş zatenValla ben de devlette yaptirdim simdi ama kan için başka yere yonlendirdiler ben de ultrasondan bebeği gördüm. Bi de kan vermek gerekiyormus.o yüzden 24 ünde ozelde randevum vardi orda yaptiracam herseyini. Ama bebeğim biraz hızlı gelişiyor sanirim 11+5di normalde 12+4 çıktı. Iyi mi bu durum. Kötü olsa gerci doktor söylerdi heralde
Bir öğretmen olarak teşekkür ederimmyarın tatile girecek tüm veli,öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum şimdiden
Yaaa olur mu öyle seysiz direk bana gelin beraber yeriz sarmalari hastanede olmaz Ankaradayim hemen konum atayim
Canım gözün aydın bebişini görmüşsün hareketli hareketliCanım nerede oturuyorsun? Bende gelebilirim doktoru ikna etmeyeHem gelmişken sarma falanda varmış iyi olur
Sabah beş altı gibi uyanıyorum ben de tüm gün gittiğim yetmiyormuş gibihayatım su içip tuvalete gitmekle geçiyor
gece de dahil
Sabah beş altı gibi uyanıyorum ben de tüm gün gittiğim yetmiyormuş gibi
Teşekkür ederim canımCanım gözün aydın bebişini görmüşsün hareketli hareketlibenim de yarın hem çok heyecanlıyım hem de gergin
Bence kız ❤ hoş ben hiç tutturamadım bugüne kadar ama hep sansımı deniyorum
Bu bence erkekSata göre 9+1
Gelişime göre 9+5iz burada.
Var mı tahmin yapabilen
Akın akın geliyoruz valla. Bebiş dolacak buralar.türkiye geneli ağustosta doğum yapcak çok olcak heralde.temmuz grubu böyle kalabalık değil.
Sabah beş altı gibi uyanıyorum ben de tüm gün gittiğim yetmiyormuş gibi
Ben bir iki kere kalkıyorum ama patlayacak gibi oluyorumSadece 1 kez uyanırsanız şanslısınız bana göre. Her gece 5 ya da 6 defa kalkıyorum. Uykusuzluktan mahvolmuş haldeyim. Ofiste 5 dakika boşlukta uyur oldum.
Kız benceBanada tahminde bulunur musunuzznub teorisi mi.ne varmis heralde hic bisey anlamadimm
Ailemin bi.kismi erkei diye diretiyo bi kismi kizKız bence
Bende nub bilmiyorum. Ama tamamen tahminime dayalı kız diyorumBanada tahminde bulunur musunuzznub teorisi mi.ne varmis heralde hic bisey anlamadimm
Kız benceBanada tahminde bulunur musunuzznub teorisi mi.ne varmis heralde hic bisey anlamadimm
Banada tahminde bulunur musunuzznub teorisi mi.ne varmis heralde hic bisey anlamadimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?