anladım.demekki senin doktorun erken söylüyor.birdahaki gittiğinde söyler11. haftada gideceğim test için. Sık sık almıyor ultrasona
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım.demekki senin doktorun erken söylüyor.birdahaki gittiğinde söyler11. haftada gideceğim test için. Sık sık almıyor ultrasona
O kadar da yaşın çok değil ki alt üstü 28 yahu o triplere girmek için henüz çok erken:))neysekı yalnız degılım:)
acaba biliyorlarda söylemiyorlarmı .ama o haftalardacinsel organlar yeni oluşmaya başlıyor.Benim gebeliğim riskliydi çok sık gidiyordum 9 haftalıkken %90 erkek dedi bende inanmadım ama doktorum tecrübeliydi 11.haftada devlette acile gittim kanamam olduğu için orada da kesin erkek dedi bende şaşırdım ama doğru çıktı![]()
Bende şaşırıp sormuştum bazen yanılma payı olduğu için söylemiyorlarmış bide benimkinin bacakları hep açık duruyordu hemen göründü 9+2 ydi yanlış hatırlamıyorsamacaba biliyorlarda söylemiyorlarmı .ama o haftalardacinsel organlar yeni oluşmaya başlıyor.
Bence erkekGünaydınn
Az önce bebişimi gördüm. Kıpır kıpırdı inanamadım. Belki suanki sürece kadar beni en çok etkileyen şey buydu
Hemen fotoğrafını koyuyorum. Bakalım cinsiyet ne hissedeceksiniz
Eki Görüntüle 2577201
Ben kiz hissettim canim.Günaydınn
Az önce bebişimi gördüm. Kıpır kıpırdı inanamadım. Belki suanki sürece kadar beni en çok etkileyen şey buydu
Eki Görüntüle 2577201
ben erkek hissettimGünaydınn
Eki Görüntüle 2577201
Günaydınn
Eki Görüntüle 2577201
YaaaaGünaydınn
Eki Görüntüle 2577201
Yerlesim yerine göre %90 erkek demişti belkide farklı bi şekilde anlıyor olabilir doktorlarAcaba tecrubeli doktorlar keseye goremi soyluyor sonucta daha 9 hafta cok erken.
Dogru dıyorsun:)))O kadar da yaşın çok değil ki alt üstü 28 yahu o triplere girmek için henüz çok erken
Bari 30 olsaydın öyle söylenseydin bari ☺
Gozun aydın cok tatlıGünaydınn
Eki Görüntüle 2577201
Saol cnm zaten kotu dusunmuyorum sukur hersey iyi dedi doktor .. iste anne yüregi bisey olunca hemen etkileniyoruz :)Bendede aynı şekilde oldu canım doktor banada ultrasonda herşey çok güzel gözüküyor şuanlık sıkıntı görmüyorum olabilir ama bir daha olursa gel demişti.
Ki olmadı şükür.
İlişki olmasın mümkün olduğunca dinlen canım.
Bir de şükür riskli haftaları geride bırakıyoruz hiç kötü düşünme.
Evet kulupde bir bayanda var oda yerlesim yerine gore tahmin yapiyor. Bencede oyle birseyYerlesim yerine göre %90 erkek demişti belkide farklı bi şekilde anlıyor olabilir doktorlar