- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Yaaa masalllah suan ıyce çöktum:)))Hosbuldummm amiiin hepimizde insallah saglikla ilerlesin yavrularimizi kucagimiza alalim. Oda bir sey mi 5 yasinda oglum var birde:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa masalllah suan ıyce çöktum:)))Hosbuldummm amiiin hepimizde insallah saglikla ilerlesin yavrularimizi kucagimiza alalim. Oda bir sey mi 5 yasinda oglum var birde:)
Hah ıste. Aynen suan bıle ders calısıyorumm hala:):) okul zaten 24 de bitiyor KPSS iş sınavları mülakatlar derken de 2 sene geçiyor çalışmaya başla sonra doğru insan çıkacak diye zaman geçiyor düğün hazırlıkları vs ben de anca 30 yaşında hamile kalabildim))
Evet aynen ihtimal oluyormuş. %80-85 oranında ama yüksek bir oran. Umarım görürüz :)Her zaman belli olmuyor canim ihtimal oluyor diye biliyorum. Mesela bende belli olmamisti. Ancak nifty gibi testlerde belli oluyor yurtdışına gonderiyorsun kanını
Cikar cikar insallah canim. Kac yasindaydin? Yasa gore biraz riskli çıktığını gordum ben ama o bile her zaman kesin olmuyor sukur. Zaten testin kendiside %100 dogruluk payi olan bi test degil ama icimiz rahat etsin diye yaptırıyoruz istevalla bir gitsemde görsemhem şu testlerde iyi çıkar inşallah.
bak bu tezi de çürüteyim.kızımda 12+3te öğrendimOglumun cinsiyeti 12+da belliydi ama doktorum 13+ yi bekledi bana soylemek için. Benim cevremden gordugum kızsa geec belli oluyor erkek hemen gosteriyor
Bide gecenlerde bi arkadas acı su kustugunu yazmıştı ne o acaba demistim cok sukur midem beni hic merakta birakmadicok berbat bisey ya. Saatler sonra bogazim duzeldi
Canım sen neden depresyona girdin böyleHah ıste. Aynen suan bıle ders calısıyorumm hala:)
%80-85 mi ilk defa sizden duydum insallah dogru bilgidir ne güzel. Ama ilk gebeligimde hic boyle bi bilgi elde etmemistim ne ben nede topicteki onlarca arkadasim. Ama belkide biseyler degismistir ne guzel insallah oyledir ogreniriz ya :)Evet aynen ihtimal oluyormuş. %80-85 oranında ama yüksek bir oran. Umarım görürüz :)
Mınıcık anneler var burda kendımı yaslı hıssettım jajaja:))Canım sen neden depresyona girdin böyle![]()
Cikar cikar insallah canim. Kac yasindaydin? Yasa gore biraz riskli çıktığını gordum ben ama o bile her zaman kesin olmuyor sukur. Zaten testin kendiside %100 dogruluk payi olan bi test degil ama icimiz rahat etsin diye yaptırıyoruz iste
30 canım.ya zaten ben aldıramam ,sadece kafamın rahat etmesi acısından ben sadece organ kontrolü için istiyorum.
Ben ilk oglumu 13 haftalikti ogrendim 2. Oglani 18 haftalikti. Sonunda ogreniliyorda iste gelde anneye sor zaman gecmiyorcinsiyeti öğrenebilcek miyiz acaba
Bende vallaMınıcık anneler var burda kendımı yaslı hıssettım jajaja:))
şimdide aynı doktora gidiyorsan eğer belki sana söylemiştirEvet aynen ihtimal oluyormuş. %80-85 oranında ama yüksek bir oran. Umarım görürüz :)
Bende 25 ilk. 29 ikinci daha dusunmuyordun derkene supriz 32 ucuncu olucakBen 22 de evlendim 24 te oglumu dogurdumsimdide Allah izin verirse 28 de ikinci olcak. Zaten baska da düşünmüyorum yeter
![]()
Merak etme ben de yakında 30 oluyorum ve ilk bebeğim :) Okul kariyer derken daha geç oluyor çocukMınıcık anneler var burda kendımı yaslı hıssettım jajaja:))
maşalah benim 2.Bende 25 ilk. 29 ikinci daha dusunmuyordun derkene supriz 32 ucuncu olucak![]()
:))neysekı yalnız degılım:)Merak etme ben de yakında 30 oluyorum ve ilk bebeğim :) Okul kariyer derken daha geç oluyor çocuk
11. haftada gideceğim test için. Sık sık almıyor ultrasonaşimdide aynı doktora gidiyorsan eğer belki sana söylemiştir
Benim gebeliğim riskliydi çok sık gidiyordum 9 haftalıkken %90 erkek dedi bende inanmadım ama doktorum tecrübeliydi 11.haftada devlette acile gittim kanamam olduğu için orada da kesin erkek dedi bende şaşırdım ama doğru çıktıYanlış anlamayın ama pek mümkün değil.
Nasıl öğrendiniz?..
%50 ihtimal var zaten. birinden birinin tutmuş olması pek şaşırtıcı değil. Tahminse eğer.
Çünkü geçen 9+5 günlük bebeğimin görüntüsünü atmıştım. Bu görüntüde bebeğin kolu bacağı bile yok ki genital bölgesi olsun. Organ gelişimi 16. haftada tamamlanıyor üstelik .
9+5 görüntüsünü de ekliyorum tekrar .