- 15 Eylül 2014
- 536
- 316
- 123
HosbuldumHoşgeldin, ben yarın yaptıracağım 2li test ☺
![Blue heart :blue_heart: 💙](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f499.png)
![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HosbuldumHoşgeldin, ben yarın yaptıracağım 2li test ☺
HosbuldumBen bugün yaptiricam canim ikili test. Hoşgeldin bu arada
Okadar umudum vardi ki dün kontrolde doktoruma sordum bari tahmin yurutun dedim. Ohooo daha bir ay var ona dur hele dediİkili testte cinsiyet de belli oluyormuş sanırımbenim daha iki haftam var
Hosbuldumneler yapildigini yaptirinca yazar misinn. Acemi gibiyim ayni hic bir sey hatirlamiyorum ilk hamileligimden
ne yapmislardi.ikili de . Guzel sonuclar almamiz dilegiyle
![]()
Süpermiş yaaBen ilk çocuğumda cinsiyetini 9 haftalıkken öğrenmiştim![]()
ben kızımda 12+3 te öğrendim o işler pek belli olmuyor canımşimdi temmuz grubunu bir check ettim,
benim tarihime yakın arkadaşlar daha rahat bir 3 haftamız var cinsiyeti tam öğrenmemize![]()
ben kızımda 12+3 te öğrendim o işler pek belli olmuyor canım![]()
Yanlış anlamayın ama pek mümkün değil.Ben ilk çocuğumda cinsiyetini 9 haftalıkken öğrenmiştim![]()
Bende 12+5 te öğrenmiştim oğlumuben kızımda 12+3 te öğrendim o işler pek belli olmuyor canım![]()
Cok erken ogrenmissiniz ultrasonla dimi yoksa sadece tahmin mi etti doktorunuzBen ilk çocuğumda cinsiyetini 9 haftalıkken öğrenmiştim![]()
evet kol bacak yoktu kelebek kozası gibi oluyorlarYanlış anlamayın ama pek mümkün değil.
Nasıl öğrendiniz?..
%50 ihtimal var zaten. birinden birinin tutmuş olması pek şaşırtıcı değil. Tahminse eğer.
Çünkü geçen 9+5 günlük bebeğimin görüntüsünü atmıştım. Bu görüntüde bebeğin kolu bacağı bile yok ki genital bölgesi olsun. Organ gelişimi 16. haftada tamamlanıyor üstelik .
9+5 görüntüsünü de ekliyorum tekrar .
cinsiyeti öğrenebilcek miyiz acabaCok erken ogrenmissiniz ultrasonla dimi yoksa sadece tahmin mi etti doktorunuz
Her zaman belli olmuyor canim ihtimal oluyor diye biliyorum. Mesela bende belli olmamisti. Ancak nifty gibi testlerde belli oluyor yurtdışına gonderiyorsun kanınıİkili testte cinsiyet de belli oluyormuş sanırımbenim daha iki haftam var
valla bir gitsemde görsemHer zaman belli olmuyor canim ihtimal oluyor diye biliyorum. Mesela bende belli olmamisti. Ancak nifty gibi testlerde belli oluyor yurtdışına gonderiyorsun kanını