2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hah ıste. Aynen suan bıle ders calısıyorumm hala:)

Her zaman belli olmuyor canim ihtimal oluyor diye biliyorum. Mesela bende belli olmamisti. Ancak nifty gibi testlerde belli oluyor yurtdışına gonderiyorsun kanını
Evet aynen ihtimal oluyormuş. %80-85 oranında ama yüksek bir oran. Umarım görürüz :)

valla bir gitsemde görsemhem şu testlerde iyi çıkar inşallah.
Cikar cikar insallah canim. Kac yasindaydin? Yasa gore biraz riskli çıktığını gordum ben ama o bile her zaman kesin olmuyor sukur. Zaten testin kendiside %100 dogruluk payi olan bi test degil ama icimiz rahat etsin diye yaptırıyoruz iste

bak bu tezi de çürüteyim.kızımda 12+3te öğrendim

Evet aynen ihtimal oluyormuş. %80-85 oranında ama yüksek bir oran. Umarım görürüz :)
%80-85 mi ilk defa sizden duydum insallah dogru bilgidir ne güzel. Ama ilk gebeligimde hic boyle bi bilgi elde etmemistim ne ben nede topicteki onlarca arkadasim. Ama belkide biseyler degismistir ne guzel insallah oyledir ogreniriz ya :)

Bu testlerde tabi yaptirip guzel cikinca insanin ici rahatliyor ❤ Kesinlik belirteni detayli ultrason oluyor 20 hafta civari yaptircagimiz canim. Onu herkes yaptirmiyor ama bence cok onemli
merkur_kedisi

Benim gebeliğim riskliydi çok sık gidiyordum 9 haftalıkken %90 erkek dedi bende inanmadım ama doktorum tecrübeliydi 11.haftada devlette acile gittim kanamam olduğu için orada da kesin erkek dedi bende şaşırdım ama doğru çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…