2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben bugün yaptiricam canim ikili test. Hoşgeldin bu arada
Hosbuldum neler yapildigini yaptirinca yazar misinn. Acemi gibiyim ayni hic bir sey hatirlamiyorum ilk hamileligimden ne yapmislardi.ikili de . Guzel sonuclar almamiz dilegiyle

İkili testte cinsiyet de belli oluyormuş sanırım benim daha iki haftam var
Okadar umudum vardi ki dün kontrolde doktoruma sordum bari tahmin yurutun dedim. Ohooo daha bir ay var ona dur hele dedi tahminde de bulunmadi simdi 9 gun snr ikili testte hic bulunmazz

Hosbuldum neler yapildigini yaptirinca yazar misinn. Acemi gibiyim ayni hic bir sey hatirlamiyorum ilk hamileligimden ne yapmislardi.ikili de . Guzel sonuclar almamiz dilegiyle

bu cumartesi ben de gideceğim, ama senin de yakın.
eğer ben daha erken gidersem yazarım. Şimdilik bildiğim ultrasonla, ense kalınlığı, organlar, parmaklara bakılacak ve kan testi yapılacak.

ben girdim ikili taramaya 11+0da çağırdı dr um. kan testi yapıyorlar bir de ultrasonla ense kalınlığına, burun kemiğine baktı.

Ben ilk çocuğumda cinsiyetini 9 haftalıkken öğrenmiştim
Yanlış anlamayın ama pek mümkün değil.
Nasıl öğrendiniz?..
%50 ihtimal var zaten. birinden birinin tutmuş olması pek şaşırtıcı değil. Tahminse eğer.
Çünkü geçen 9+5 günlük bebeğimin görüntüsünü atmıştım. Bu görüntüde bebeğin kolu bacağı bile yok ki genital bölgesi olsun. Organ gelişimi 16. haftada tamamlanıyor üstelik .
9+5 görüntüsünü de ekliyorum tekrar .

Eklentiler

• 9D0ACAAB-ED28-4684-8DD8-0478DD96EB18.jpeg
    58 KB · Görüntüleme: 27
evet kol bacak yoktu kelebek kozası gibi oluyorlarinsana benzemiyorlar

İkili testte cinsiyet de belli oluyormuş sanırım benim daha iki haftam var
Her zaman belli olmuyor canim ihtimal oluyor diye biliyorum. Mesela bende belli olmamisti. Ancak nifty gibi testlerde belli oluyor yurtdışına gonderiyorsun kanını

Oglumun cinsiyeti 12+da belliydi ama doktorum 13+ yi bekledi bana soylemek için. Benim cevremden gordugum kızsa geec belli oluyor erkek hemen gosteriyor
Bide gecenlerde bi arkadas acı su kustugunu yazmıştı ne o acaba demistim cok sukur midem beni hic merakta birakmadi cok berbat bisey ya. Saatler sonra bogazim duzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…