2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
2 cocukla pek mumkun olmuyor dinlenmek cnm, hayirlisi bakalim insanin canini skyor boyle kan gorunce
Benimde ilk hamileligim kanamayla gecti surekli. Ama cok.sukur bir sorun.olmadi. simdikide ilk haftalar da kese arkasinda kucuk bi kanama alani vardi oda progestan ve igne ile gecti

KPSS bende kanayan bir yara
1 sene çalıştım bıraktım. Keşke bırakmasaydım.
Ama oku, çalış, düzen kur derken ben de 26 oldum. Gerçi kurduğum düzen boşuna gitti ama olsun
Beni de ekler misiniz?

Doğum tarihim: 09.08.1993
Sat: 11.11.2019
Sivas
Başlangıç kilo 61
Hissedilen cinsiyet kız
Tahmini doğum tarihi: 24.08.2020
Hosgeldin canım. Ekledim

Benimde ilk hamileligim kanamayla gecti surekli. Ama cok.sukur bir sorun.olmadi. simdikide ilk haftalar da kese arkasinda kucuk bi kanama alani vardi oda progestan ve igne ile gecti
Hayirlisi cnm hep diyorm kotu biseyin olacagi varsa olur buna engel olamiyrouz malesef ama iste insan korkuyor insallah bisey olmaz hepimiz sagsaglim
Kavusuruz

Hayirlisi cnm hep diyorm kotu biseyin olacagi varsa olur buna engel olamiyrouz malesef ama iste insan korkuyor insallah bisey olmaz hepimiz sagsaglim
Kavusuruz ❤❤❤
Insallahhh. Bugun doktorumda aynisini dedi. Hocam dedim hep kotu dusunuyorum icimde bi his var. Neden bunu kendine yapiyosun ki dedi iyi dusun dedi hersey olacagina varir bise olsa sende bisey yapamazsin bende sonucda demi dedi. Allahim izni.ile tutunurlar bize

Aynen cnm bende boyle duusnup kendimi rahatlatiyorum...

KPSS bende kanayan bir yara
1 sene çalıştım bıraktım. Keşke bırakmasaydım.
Ama oku, çalış, düzen kur derken ben de 26 oldum. Gerçi kurduğum düzen boşuna gitti ama olsun

Hosgeldin canım. Ekledim
Hoşbuldum teşekkür ederim

Ben üni birde buldum evleneceğim adamı ama okul iş derken 8 bucuk sene sonra evlenebildik
[/QUOTE]
Maşallah :)

Aynen ya bende bi hafta once gördüm yavrumu daha 15 gün var görmeme

Ben iki kilo verdim. Mide bulantım çok ve kusuyorum. Kilo alılım 6. Aydan sonra oluyor. İlk bebeğimde 8 kg aldım. Bunda da yaklaşık öyle olur.
Ben 64 ile başladım 66 yim şu an kilo vermeye pzk firsatim olmadi. Spora basladim ertesi ay ilk gebelik oldu. Kimyasalmis düşükten hemen sonra ara vermedzn tekrar hamile kaldim. Dogumdan sonra verecem ins,

Yanliz değilsin ben evleneli 2 bucuk sene olcak ama ben de öyle. Sinav atama stres derken ancak

2gun once tuvaletten sonra peceteye cok az pembemsi renkte kanama gordm doktora gittim doktor hersey yolunda dedi, bugun yine oldu ayni sekilde ve biraz daha coktu ama agrim yok neden oluyor bu kanama anlamadim
Bendede aynı şekilde oldu canım doktor banada ultrasonda herşey çok güzel gözüküyor şuanlık sıkıntı görmüyorum olabilir ama bir daha olursa gel demişti.
Ki olmadı şükür.
İlişki olmasın mümkün olduğunca dinlen canım.
Bir de şükür riskli haftaları geride bırakıyoruz hiç kötü düşünme.

Günaydın PIT PIT kalplerin anneleri . Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Kanamasi olan arkadaslara gecmis olsun diyorum. Ben ise mide bulantisiyla güne basladim . Bugun bir ruya gordum karmakarisik evimizin duvarinda bir kagida isim yazili asilmis esim goruyor diyorki enes olmaz bende diyorum zaten orda enes yazmiyor emir ismi gibide degil yok yok orda meva yaziyor diyorum. Cok etkilendim ama herhalde cinsiyeti ogrenene kadar bu karmasa devam eder.

ben de dayanamıyorum, ki 3 hafta oldu
yok bundan sonra 2 haftada bir gidicem.

yok canım başka bir arkadaştı ekledik zaten

günaydın canım
rüyalar evet karışık bu aralar hepimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…