Benimde ilk hamileligim kanamayla gecti surekli. Ama cok.sukur bir sorun.olmadi. simdikide ilk haftalar da kese arkasinda kucuk bi kanama alani vardi oda progestan ve igne ile gecti2 cocukla pek mumkun olmuyor dinlenmek cnm, hayirlisi bakalim insanin canini skyor boyle kan gorunce
KPSS bende kanayan bir yara:) okul zaten 24 de bitiyor KPSS iş sınavları mülakatlar derken de 2 sene geçiyor çalışmaya başla sonra doğru insan çıkacak diye zaman geçiyor düğün hazırlıkları vs ben de anca 30 yaşında hamile kalabildim))
Hosgeldin canım. EkledimBeni de ekler misiniz?
Doğum tarihim: 09.08.1993
Sat: 11.11.2019
Sivas
Başlangıç kilo 61
Hissedilen cinsiyet kız
Tahmini doğum tarihi: 24.08.2020
Hayirlisi cnm hep diyorm kotu biseyin olacagi varsa olur buna engel olamiyrouz malesef ama iste insan korkuyor insallah bisey olmaz hepimiz sagsaglimBenimde ilk hamileligim kanamayla gecti surekli. Ama cok.sukur bir sorun.olmadi. simdikide ilk haftalar da kese arkasinda kucuk bi kanama alani vardi oda progestan ve igne ile gecti
Insallahhh. Bugun doktorumda aynisini dedi. Hocam dedim hep kotu dusunuyorum icimde bi his var. Neden bunu kendine yapiyosun ki dedi iyi dusun dedi hersey olacagina varir bise olsa sende bisey yapamazsin bende sonucda demi dedi. Allahim izni.ile tutunurlar bizeHayirlisi cnm hep diyorm kotu biseyin olacagi varsa olur buna engel olamiyrouz malesef ama iste insan korkuyor insallah bisey olmaz hepimiz sagsaglim
Kavusuruz ❤❤❤
Aynen cnm bende boyle duusnup kendimi rahatlatiyorum...Insallahhh. Bugun doktorumda aynisini dedi. Hocam dedim hep kotu dusunuyorum icimde bi his var. Neden bunu kendine yapiyosun ki dedi iyi dusun dedi hersey olacagina varir bise olsa sende bisey yapamazsin bende sonucda demi dedi. Allahim izni.ile tutunurlar bize
Ne güzel ya :) evlenmeye fırsat bulamadım ki :) kardeş de istiyorum bebeğe inşallah kaç yaşında doğururum bilmem:) ikiz olsaydı ikisi aynı anda çıkardı ;-))Bende 27 de anneliği tattım. Kısmetse 30 da ikinci kez tadacağım
Hoşbuldum teşekkür ederimKPSS bende kanayan bir yara
1 sene çalıştım bıraktım. Keşke bırakmasaydım.
Ama oku, çalış, düzen kur derken ben de 26 oldum. Gerçi kurduğum düzen boşuna gitti ama olsun
Hosgeldin canım. Ekledim
Ben üni birde buldum evleneceğim adamı ama okul iş derken 8 bucuk sene sonra evlenebildikNe güzel ya :) evlenmeye fırsat bulamadım ki :) kardeş de istiyorum bebeğe inşallah kaç yaşında doğururum bilmem:) ikiz olsaydı ikisi aynı anda çıkardı ;-))
Kizlar benim gobek cikmaya basladi sanki. Pantalonlar sıkı geliyor artik. Kiyafet alisverisi icin erken diye dusunuyordum ama alicam sanirim artik bir seyler.
Birde son kontrolum 15 gun onceydi. Bir sonrakine de 15 gun var. Cok zor geciyor gunler cok :)
Ben 64 ile başladım 66 yim şu an kilo vermeye pzk firsatim olmadi. Spora basladim ertesi ay ilk gebelik oldu. Kimyasalmis düşükten hemen sonra ara vermedzn tekrar hamile kaldim. Dogumdan sonra verecem ins,Ben iki kilo verdim. Mide bulantım çok ve kusuyorum. Kilo alılım 6. Aydan sonra oluyor. İlk bebeğimde 8 kg aldım. Bunda da yaklaşık öyle olur.
Ben bugün yaptiricam canim ikili test. Hoşgeldin bu aradaBenide ekler misinnMerhaba hamisler bende agustos annesiyim rabbim izin verirse. İkili testlere basladiniz mi
Yanliz değilsin:) okul zaten 24 de bitiyor KPSS iş sınavları mülakatlar derken de 2 sene geçiyor çalışmaya başla sonra doğru insan çıkacak diye zaman geçiyor düğün hazırlıkları vs ben de anca 30 yaşında hamile kalabildim))
Bendede aynı şekilde oldu canım doktor banada ultrasonda herşey çok güzel gözüküyor şuanlık sıkıntı görmüyorum olabilir ama bir daha olursa gel demişti.2gun once tuvaletten sonra peceteye cok az pembemsi renkte kanama gordm doktora gittim doktor hersey yolunda dedi, bugun yine oldu ayni sekilde ve biraz daha coktu ama agrim yok neden oluyor bu kanama anlamadim
HoşgeldinBenide ekler misinnMerhaba hamisler bende agustos annesiyim rabbim izin verirse. İkili testlere basladiniz mi
Cuma günü ben de alışveriş yapıcam maalesef aynı durumdayımama ben kilo aldım ona bağlıyorum
Benim de bir ay oldu ve gerçekten çok çok zor. Ama bir dahaki sefere üç haftada bir gidicem, dayanamıyoruz eşimle çünküen azından hareketlerini tam hissedene kadar
Ben mi canim
Günaydın PIT PIT kalplerin anneleri. Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Kanamasi olan arkadaslara gecmis olsun diyorum. Ben ise mide bulantisiyla güne basladim . Bugun bir ruya gordum karmakarisik evimizin duvarinda bir kagida isim yazili asilmis esim goruyor diyorki enes olmaz bende diyorum zaten orda enes yazmiyor emir ismi gibide degil yok yok orda meva yaziyor diyorum. Cok etkilendim ama herhalde cinsiyeti ogrenene kadar bu karmasa devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?