2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim arkadasın son gune kadar vuruldu ve dogumdan sonra 2ay daha vuruldu suanda 2.hamile ve vuruluyor hergün Baska Dr da danıs bence

Canım 5 6 7 aylıkken falan o rahatlıkları sizde bizde yaşayacağız inşallah. Riskli zaman geçip bebiş içimizde hareket edince stres kalmıyor istisnai durumu olanlar dışında.
kızlar bir de muayeneye-kontrollere kiminle gidiyorsunuz? ya da gittiniz?
ben hep eşimle gittim kendi işi olduğu için sıkıntı çıkmadı şükür benden meraklı zaten
Canım gozun aydın♥
sağol canım
Merhaba 2020 anneleri Benim en çok merak ettiğim şey aranızda kilo alan oldu mu şu ana kadar?
aldım hem midem bulanıyo hem yiyorum hem kusuyorum
arkadaşlar bebeğe baktı doktor 9.7 mm gayet iyi gorunuyor cok kusmamdan ağzımdan kan gelmiş birde enfeksiyon var dedi manurol saşe verdi herkese cok teşekkür ederim
maşallh canım,bana doktor hiç ilÇ vermedi sürekli bulantı öğürme var ve hala kimse bilmiyo hamileliğimibu ara midemi üşüttüm sanıyolar
Maşallh baebişe canımbence kız

Kizlar benim gobek cikmaya basladi sanki. Pantalonlar sıkı geliyor artik. Kiyafet alisverisi icin erken diye dusunuyordum ama alicam sanirim artik bir seyler.
Birde son kontrolum 15 gun onceydi. Bir sonrakine de 15 gun var. Cok zor geciyor gunler cok :)

Cuma günü ben de alışveriş yapıcam maalesef aynı durumdayım ama ben kilo aldım ona bağlıyorum
Benim de bir ay oldu ve gerçekten çok çok zor. Ama bir dahaki sefere üç haftada bir gidicem, dayanamıyoruz eşimle çünkü en azından hareketlerini tam hissedene kadar

Evet ayda bir cok zoor. Ben doktora da karar veremedim, bu 15 gun icinde arastirip artik bir doktor secmem gerek. Ondan sonra daha sık giderim diyorum ben de. Hem cinsiyeti falan goremezsek hemen diye.

İlk zamanlar icin sadece pantolon alsaniz yeterli kızlar aynen. Çünkü onumuz yaz ya hersey olur ustumuze. Benim salas tisortlerim uzun sure götürür mesela o tarz olanlar varsa iyi olur. Bikac tane daha alırım salas tisort çünkü cok terleme zamanlarimiz olcak.
İlk hamileligim kısa denk gelmisti o zaman hamile montu almistim Cok guzeldi oda ama simdi giyilmez cok genis. O kaldi elimde artik kis hamilesi olan birine veririm.

Benide ekler misinnMerhaba hamisler bende agustos annesiyim rabbim izin verirse. İkili testlere basladiniz mi

Hosbuldumm. Benimm dogum tarihi:14.07.1997
SAT 26 ekim
Ankara
Baslangic kilo:68
Erkek hissediyorum belli deil ama daha:)
Bebegim tahmini d.t 01.08.2020
Hosgeldın canım:)saglıkla ılerlesın ınsallah Senın yasında kardesım var bu yas gruplarında hamılelık gorunce cok sasırıyorum cok mu gec kaldım dıe dusunuyorum:)

Hosgeldın canım:)saglıkla ılerlesın ınsallah♥ Senın yasında kardesım var bu yas gruplarında hamılelık gorunce cok sasırıyorum cok mu gec kaldım dıe dusunuyorum:)
:) okul zaten 24 de bitiyor KPSS iş sınavları mülakatlar derken de 2 sene geçiyor çalışmaya başla sonra doğru insan çıkacak diye zaman geçiyor düğün hazırlıkları vs ben de anca 30 yaşında hamile kalabildim ))

2gun once tuvaletten sonra peceteye cok az pembemsi renkte kanama gordm doktora gittim doktor hersey yolunda dedi, bugun yine oldu ayni sekilde ve biraz daha coktu ama agrim yok neden oluyor bu kanama anlamadim

2gun once tuvaletten sonra peceteye cok az pembemsi renkte kanama gordm doktora gittim doktor hersey yolunda dedi, bugun yine oldu ayni sekilde ve biraz daha coktu ama agrim yok neden oluyor bu kanama anlamadim
Canım yeterince dinlenebiliyor musun ? Bu aralar ağır falan kaldırdın mı ? Doktor sıkıntı yok diyorsa herşey yolundadır. Birkaç gün yatarak dinlenirsen geçer belki.

Canım yeterince dinlenebiliyor musun ? Bu aralar ağır falan kaldırdın mı ? Doktor sıkıntı yok diyorsa herşey yolundadır. Birkaç gün yatarak dinlenirsen geçer belki.
2 cocukla pek mumkun olmuyor dinlenmek cnm, hayirlisi bakalim insanin canini skyor boyle kan gorunce

Hosgeldın canım:)saglıkla ılerlesın ınsallah♥ Senın yasında kardesım var bu yas gruplarında hamılelık gorunce cok sasırıyorum cok mu gec kaldım dıe dusunuyorum:)
Hosbuldummm amiiin hepimizde insallah saglikla ilerlesin yavrularimizi kucagimiza alalim. Oda bir sey mi 5 yasinda oglum var birde:)

İlk cocugumu 18 yasinda dogurdum. Buda kismet olursa 22 denk geliyor. Sanirim daha da cocuk oldugum icin oglumda okadar rahattim ki anlatamam. Ama sunu anliyorum simdi olgunlastikca insan herseyin en ince ayrintisini dusunup surekli endise duyuyor. Bu hamileligim vesvese ve endiseyle geciyor. Kotu dusunceleri unutmak istiyorum.ama elimde degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…